Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Ofanziva na slabu tačku srpskog diktatora

Muke po Andreju

U Beogradu je 30 visokih istražitelja američkog FBI-a, a još po 20 u Podgorici i Prištini, koji, uz pomoć informacija i dokaza nemačke obaveštajne službe BND i državne kriminalistike policije, privode kraju istragu o delovanju najopasnijih kriminalnih grupa na Balkanu, koje ugrožavaju sisteme bezbednosti u Evropi, pa i SAD-u. Jedan od kolovoiđa je i Andrej Vučić, brat srprskog dikatora, koji bi uskoro mogao da bude stavljen na poternicu i tako obori brata, koji tvrdi da mu je Andrej jedina slaba tačka u životu. A u slabu tačku se uglavnom gađaju oni kao što je Aleksandar

M. Hadžić

Prošle godine nemačka obaveštajna služba BND i kriminalistička policija pokušali su da sprovedu akciju hapšenja opasne kriminalne grupe, na čijem je čelu Andrej Vučić, brat po majci Aleksandra Vučića.

I Nemačka i Sjedinjene Države žele da preseku i ograniče delovanje kartela kosovsko-metohijskih Albanaca. Šverc oružja, belog roblja, narkotika, nafte, duvana... je glavni biznis albanskih kriminalnih grupa.

Svetski listovi opisuju ulogu u tom lancu braće Vučić, posebno Andreja. On je, podsećaju američki i nemački mediji, sa ocem Anđelkom zaposlen u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca u Beogradu. Praktično, on Zavodom i rukovodi.

U Zavodu je g. Andrej štampao akcizne markice vredne milijardu evra i za 600 miliona ih prodao kosovskom Albancu Ćazimu Osmaniju. Više informacija stranim službama dao je bivši direktor srpske policije Milorad Veljović, koji je, takođe, poslovao sa Osmanijem, tako što mu je po nalogu Andreja Vučića izdao pasoš na ime Dragana Petrovića, srpskog državljanina, sa kojim je gospodin Osmani putovao bezbrižno po Evropi, dok se afera nije otkrila.

Andrej Vučić je koristio uticaj svog brata Aleksandra, pa je stavio pod kontrolu i transporte marihuane, heroina i kokaina preko Kosova.

Američki visokotiražni dnevnik Hafington post, objavio je 28. marta, 2017. godine istraživački tekst autora Roberta Krimera, u kojem se navodi da je Vučićev brat i navodno multimilioner, Andrej, njegov najbliži čovek od poverenja. Andrej je bio uključen u nekoliko desetina kontroverzi, uključujući i slučaj prebijanja od strane elitnih vojnika (Žandarmerije, primedba redakcije) koji su potom bili optuženi za prebijanje njega i njegovih telohranitelja. On je uključen u različite poslovne poduhvate, uključujući mnoge koji imaju veze sa raznim kriminalnim grupama.

''Nemačke vlasti veruju da Andrej Vučić kontroliše jedan od najvećih narko-kartela na Balkanu. On je takođe više puta optužen i za kontrolu 'crnog tržišta' nafte i cigareta.'' -navodi list.

U jednom posebno drskom incidentu, objavljeno je da je Andrej iskoristio svoj službeni položaj u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca za štampanje akciznih markica koje su štampane u vrednosti od milijardu evra, i prodate za 600 miliona evra albanskim krijumčarima marihuane'' - tvrdi Krimer i navodi da su ''Vučić i njegov brat povezani mrežom preduzeća koja im koriste kako bi zaradili novac, a ona zauzvrat dobila zaštitu od strane Vučićeve političke moći. Njegovi najbliži saradnici imaju koristi od privatizacije, trošenja javnog novca, odnosno kontrole u medijskoj industriji. Andrej je takođe optužen da je koristio njegov odnos sa bratom kako bi iznudio i razne druge poslovne operacije.''

Braća Vučić su, tvrdi američki dnevnik, posebno bliska sa Nikolom Petrovićem, preduzetnikom koji je poznat po tome što je uključen u većinu velikih poslova u energetskom sektoru na Balkanu. Petrović i Andrej Vučić su bili uključeni u gradnji vetroparka u Srbiji. Dozvola je navodno odbijena, jer su vlasnici projekta vetroparka odbili da plate tu cenu.

Prema visoko cenjenom novinskom internet portal Balkan Insight grupa koju je predvodio Andrej Vučić, Nikola Petrović i Zoran Korać, "...koncentrisala svoj uticaj i interes u oblasti energetike, telekomunikacija, infrastrukture i svih većih preduzeća u Srbiji."

Takođe se navodi optužba i da su: "...Mediji stavljeni pod direktnu kontrolu predsednika Vlade, njegove porodice i njegovih bliskih poslovnih saradnika".

Andrej kupuje sve što u Srbiji ima cenu. Najviše operiše po Vojvodini, rasprodajući Arapima plodne vojvođanske oranice. Kada on baci oko na neki restoran ili firmu, ona je njegova, ili ničija.

Oni koji su u poslu sa Andrejom postaju ministri. Navodimo slučaj Branislava Nedimovića.

Andrej kontroliše i nekoliko medija, a njegov je Studio B i nekoliko dnevnih listova, mada se kao vlasnik pojavljuje Aleksandrov čovek .

Međutim, pozornost američkog Fedrelanog istražnog biroa Andrej Vučić je privukao nakon saznanja izraelskog Mosada da je Andrej nekoliko stotina slovenačakih i austrijskih pasoša prodao Arapima i vojnicima ISIS-a i Al Kaide, koji su iz Beograda otputovali na destinacije određene za akcije u Francuskoj, Engleskoj i Nemačkoj, a neki su došli i u Sjedinjene Države.

Andrej je, utvrdila je opsežna istraga, imao pomagače i u Nemačakoj, koji su ga snabdevali mikročipovima za izradu i nemačkih pasoša. Bečka kriminalistička policija je službeno otvorila istragu i predala je nemačkoj policiji.

Sa količnom keš novca kojim raspolažu braća Vučić može se korumpirati svaka politička elita u državama Evrope.

Istraga koja se okončava usmerena je, za sada, na Andreja i njegove pomagače u Srbiji, Kosmetu, Crnoj Gori i Nemačkoj.

Gostujući sa majkom Angelinom i Anđelkom Vučić na Čmarićevoj Heppy televiziji, Aleksandar Vučić je izjavio da mu je najslabija tačka u životu brat Andrej.

I Anđelko Vučić, koji radi u Zavodu za izradu novčanica, posluje, preko svojih firmi sa direktorom RTB Bor Blagojem Spasovskim, preprodajući koncentrovanu rudu zlata, srebra, bakra i drugih retkih metala. RTB Bor se finansira direktno iz budužeta Srbije, a Anđelko je natrpao sebi u džep barem 200 miliona evra iz poslova sa Spasovskim, koji je nesmenjiv direktor ovog javnog preduzeža-gubitaša.

Kako se događaji u Srbiji ustankom građana budu usložnjavali, sasvim je izvesno da će udar na Aleksandra iz inostranstva doći nalogom za hapšenje njegovog brata Andreja i raspisivanjem Interpolove poternice. A od optužbi za najcrnju vrstu kriminala braću Vučić ne može zaštiti ni Angela Merkel, ni Vladimir Putin, ni Federika Mogorini ni Kurc.

I dok braca Andrej i dalje ''posluje'' i kao hrčak zgrće pare, lovci na ovakve tipove sve su bliži velikom ulovu. A taj ulov staviće, zauvek, u mrežu i njegovog brata Aleksandra.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane