Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Novi Kneževac - Kukavičje gnezdo

Posle Jovanke - Jovan(ka)

Naš magazin je mesecima uporno i argumentovano opisivao zločine organizovane kriminalne grupe lekara u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici Novi Kneževac. Posle serije članaka o eksperimentima nad pacijentima i drugim teškim krivičnim delima koja se i dalje nekažnjeno vrše u ovoj bolnici, pokrajinski sekretar za zdravstvo doc.dr Zoran Gojković, nemajući kud, morao je da smeni direktorku bolnice dr Jovanku Petrović zbog njenog bahatog i kriminalnog ponašanja, ali je to uradio na takav način da ta promena bude samo kozmetička. Eksperimenti sa lekovima nad pacijentima bolnice su nastavljeni, nasilje takođe. Ono što je krajnje zabrinjavajuće je to što je posle donošenja predloga Zakona o transplantaciji organa, po kome je saglasnost za donorstvo organa pretpostavljena tj. svi građani Srbije su formalno donori ukoliko to ne opovrgnu svojom pisanom izjavom - stopa smrtnosti psihijatrijskih pacijenata u ovoj bolnici, slučajno ili ne, naglo se povećala, bez obdukcije koja je obavezna po zakonu, kada pacijent umre u psihijatrijskoj bolnici.

Arpad Nađ

Na njeno mesto postavio je v.d. direktora dr Jovana Milovanovića, koji je svo vreme, zajedno sa svojom suprugom, diplomiranim ekonomistom Jelom Milovanović bio i ostao najbliži saradnik bivše direktorke.

U prilog tome ide činjenica da bivša direktorka, iako je rešenjem svog potrčka Milovanovića posle smene postavljena za načelnicu odeljenja Psihijatrije 3, mesecima (od januara 2017.) ne dolazi na posao i dežurstva.

Zbog nedolaska na posao i dežurstva (za vreme kojih su se dešavali po ko zna koji put smrtni slučajevi), bivša direktorka je još u februaru dobila upozorenje pred otkaz, ali do sada nije protiv nje preduzeta nikakva disciplinska mera. Trenutno se navodno nalazi na bolovanju i niko od zaposlenih, pa ni sam v.d. Milovanović ne zna da li doktorka Petrović radi u ovoj bolnici ili ne. Jedno je potpuno jasno i pacijentima i zaposlenima: posle pozorišne predstave u režiji pokrajinskog sekretara za zdravstvo i republičkog ministra zdravlja, umesto bahate, beskrupulozne Jovanke Petrović, na mesto v.d. direktora postavljen je nesposobni, nezainteresovani, ali poslušni i pohlepni Jovan Milovanović.

Oboje kadar DS-a koji je mesec dana pre parlamentarnih izbora preleteo u SNS, u nadi da će tako privremeno izbeći krivičnu odgovornost. Tako se haos koji je vladao u bolnici pretvorio u potpuno rasulo u kome lekari ne dolaze na posao ni dežurstva, a iživljavljnje nad psihijatrisjkim pacijentima se nastavlja pod pokroviteljstvom pokrajinskog sekretara za zdravstvo Zorana Gojkovića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara. Lako je odgonetnuti u čemu je njihova motivacija - zgrtanje miliona na ljudskoj patnji.

Ono što je krajnje zabrinjavajuće je to što je posle donošenja zakona o transplantaciji organa, po kome je saglasnost za donorstvo organa pretpostavljena tj. svi građani Srbije su formalno donori ukoliko to ne opovrgnu svojom pisanom izjavom - stopa smrtnosti psihijatrijskih pacijenata u ovoj bolnici, slučajno ili ne, naglo se povećala.

Višegodišnje iznošenje uzoraka krvi pacijenata ove bolnice iz Srbije u inostranstvo i analiza genetskog materijala pacijenata bez njihovog znanja, osim klasične špijunaže imala je još jedan cilj-prikupljanje podataka o podudarnosti organa pre početka "žetve organa" za transplantaciju. Sve su češće nagle, iznenadne i "neobjašnjive" smrti pacijenata ove bolnice, koje ukazuju na neophodnost da se pri svakom slučaju smrti pacijenata ove bolnice obavezno vrše toksikološke analize krvi, a po potrebi i obdukcija.

Pozivamo nadležne organe da bez izuzetaka ispituju okolnosti smrti pacijenata u ovoj bolnici , te da obrate pažnju na aktivnosti lekara ove bolnice posebno odavno penzionisanog neuropsihijatra Predraga Veličkovića koga inače protežira lokalni kartel SNS-SVM, posebno njegove dolaske u bolnicu izvan radnog vremena, vikendom i u večernjim satima.

Od v.d. Milovanovića tražimo odgovor na sledeće pitanje: Šta je razlog da se penzionisani neuropsihijatri drže u bolnici godinama posle zvaničnog odlaska u penziju, da pored penzije od 80.000 din. primaju još toliko u formi plate i dežurstava, dok mladi nezaposleni lekari trunu bez posla i napuštaju zemlju ? Da li je to možda bespogovorno izvršavanje naloga koje drugi lekari odbijaju da izvrše?

Pod upravom v.d. Milovanovića, bolnica je pretvorena u privatnu prćiju u kojoj boravak svakojakih pacijenata i onih koji to nisu-košta 100 evra mesečno, dok nepotrebne višemesečne troškove nege starih lica plaća RFZO, tj. država.

Prilikom njegovog imenovanja za v.d., pokrajinski sekretar Zoran Gojković nije primetio da se dr Jovan Milovanović nalazi u sukobu interesa, jer mu je pomoćnik za finansije njegova venčana supruga Jela, bez čijeg znanja nije mogla, a ni sada ne može, da se obavi niti jedna finansijska mahinacija. Tako su porodici Milovanović "dati u ruke i nož i pogača", što im omogućava da nastave sa pustošenjem budžetskog novca pod zaštitom pokrajinskog sekretara za zdravstvo i SNS-a. Tako je bračni par Milovanović uz pomoć propalog advokata-pravnika bolnice Ljubomira Arnovljeva koji je zadužen za falsifikovanje i retroaktivno zavođenje dokumenata bolnice, kao i uz pokroviteljstvo lokalnih kumova kartela SNS-SVM (Radovan Uverić-Radovan Jančić-Vladimir Rankov-Ujhelji Nandor-Čila Oros Urban) pretvorio bolnicu u privatnu prćiju za partijsko zapošljavanje SNS-a i SVM-a, a sve na štetu građana Novog Kneževca i budžeta Srbije. Nastavlja se sa čišćenjem Vojvodine i pripremom terena za useljavanje novih stanovnika. Jedino dostignuće lokalnog kartela SNS-SVM je proširenje novokneževačkog groblja.

U ništa manjem rasulu je i Dom zdravlja Novi Kneževac kojim i dalje upravlja nesposobna, arogantna i nezainteresovana direktorica dr Renata Mikloš, koja je u poslednjem trenutku preletela u SVM iz DS-a . Lokalni kartel SNS-SVM rešio je da je ne smenjuje iz jednog jedinog razloga-bezpogovorna poslušnost koja ide čak do nivoa Monike Levinski. Dom zdravlja nema pedijatra, ali zato supruga funkcionera SNS-a Vladimira Rankova radi u apoteci doma zdravlja godinama na mestu farmaceutskog tehničara bez zakonskog osnova, t.j. bez oglašavanja za popunu radnog mesta, a uz to ima i sumnjivu diplomu farmaceutskog tehničara, pošto je opštepoznato da je gospođa Rankov završila srednju hemijsku školu.

Kada smo kod lažnih diploma, pozivamo v.d. direktora bolnice Milovanovića da nam dostavi fotokopije diploma doktorice Suzane Stijović psihijatra i doktora Bobana Vasića psihijatra, koje su navodno stečene na Kosovu. Obećavamo da ćemo posle provere verodostojnosti ovih diploma, objaviti fotokopije diploma u našem magazinu.

Ova dva lekara bolnice prednjače u tome koliko će se duboko uvući i debelo crevo novog v.d. Milovanovića, na isti način kao što su to činili i bivšoj direktorici Jovanki Petrović, od koje si se tri puta odrekli u znak zahvalnosti za ono što je za njih učinila. Pri tome ni ne slute da je v.d. Milovanović čovek Jovanke Petrović i da će ih u određenom trenutku bez razmišljanja oboje predati javnom tužiocu, jer o svakom od lekara ove bolnice poseduju više kompromitujućih podataka nego što oni sami o sebi znaju. Za sada im je jedino i poslednje utočište članstvo u SNS-u i mesečni reket ("doprinos za stranku") koji redovno plaćaju. Očigledno je da i tome dolazi kraj, kao i svemu što je ružno, nehumano, neprirodno i nečovečno. Dolazi vreme kada će ostati bez zaštite, a svakoga od ih čeka dvocifrena zatvorska kazna.

Uzgred, na dan predsedničkih izbora u Novom Kneževcu bili smo svedoci zaprepašćujuće bahatosti i bezobrazluka kojim su "goniči glasača" SNS-a bukvalno proganjali i sprovodili na izbore svoje nezadovoljno članstvo, senilne i bolesne penzionere i gladnu sirotinju. U tome je tajna njihove "ubedljive pobede", koja se jednom rečju može opisati kao "U-Vučić-arenje" u analni otvor vođe. Na našu veliku sreću, probudio se cvet Srbije, došlo je proleće, a sa njime i olovne kiše.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane