Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Prestupnik pod zaštitom

Mladi Marko Nikolić je već u mladosti otkrio svoje nastrane sklonosti i upustio se u seksualne odnose sa muškarcima. Njegovo društvo se odalo i konzumiranju raznih vrsta narkotika, te je grupa kojoj je pripadao krenula da obija stanove svojih prijatelja i poznanika, da bi pribavili sredstva za heroin. Već posle pola godine beogradska policija ih je sve pohapsila, a za krivična dela krađe i dilovanje droge mladi Nikolić je sa 20 godina završio u zatvoru, piše u pismu dostavljenom Magazinu Tabloid, u kojem se opisuje nastavak njegovih prevara

......

Po izlasku iz zatvora je počeo da pomaže u instalaciji ozvučenja po beogradskim klubovima i kafićima kao fizički radnik. Posle par godina je osnovao svoju firmu Craft (Kraft) i počeo da se bavi sitnim montažama elektro opreme, uvozeći opremu iz Kine i predstavljajući se kao izuzetno stručan i obrazovan.

Od tog trenutka on postaje noćna mora za građane Srbije. Podnete su desetine krivičnih prijava protiv njega i firmi Craft sistem i Craft studio. Među raznom opremom koju je počeo da uvozi bile su i kineske antene koje se montiraju u radnjama radi alarmiranja protiv krađe proizvoda. Sve je bilo idealno dok se nije otkrilo da je falsifikovao dokumentaciju o uvozu za pomenute antene koje se montiraju na izlazima iz maloprodajnih objekata, kao i nalepnica koje se lepe na proizvode.

Te nalepnice koje je prodao u desetinama hiljada komada i koje je falsifikovao kod uvoza, sadrže otrovne supstance koje u najblažem obliku izazivaju osipe i trovanje, a u težim i trajnu kontaminaciju organizma sa najtežim bolestima. U tom trenutku su protiv njega i firme podnete krivične prijave, a tužilac i policija su preduzeli opsežne radnje uz gomilu dokumentacije i dokaza protiv njega.

Ipak, beskrupulozni Nikolić nije odustao, pa je zatvarao firme i otvarao nove, da bi nastavio sa kriminalnim delom. Protiv njega su podnete desetine tužbi uključujući i Udruženje za obolele od raka. Kada ga je jedna majka deteta pred policajcem pozvala u poluplačnom stanju i pitala odakle mu skrupula da tako nešto radi, jer se dete osulo od igračke na kojoj je bila toksična nalepnica, on joj je odgovorio "ma boli me k.... , i mene niko ne pita za moju bolest". Kada je to čuo policajac koji je diktirao prijavu u 2 sata popodne bez reči je izašao iz kancelarije i otišao kući. Kolega i saradnica koja je kucala su ostali bez teksta. To se desilo prošle godine u periodu kada su se selila tužilaštva, a čovek je posle desetine prijava protiv Nikolića ostao nemoćan da bilo šta uradi. Pošto se ustanovilo da antene emituju jaku frekvenciju opasnu po zdravlje, on je na mestima gde je mereno zračenje došao i zamenio ih drugim tipom, preko noći. Koliko je vešt ovaj hohštapler govori i činjenica da se pred klijentima predstavlja kao izuzetno uspešan, kao ekspert i poziva na autoritete. U vremenu bez morala i etike i potpunog sociološkog haosa, ljudi ne mogu da prepoznaju profesionalnog hohštaplera i osuđivanog prevaranta.

Nebrojeno puta mu je ulazila poreska policija koja utvrdi kriminalne radnje i odredi kaznu i mere, ali Marka Nikolica to nije sprečavalo da otvori novu i novu firmu, jer ga zakon ne ograničava. Uvek je u osnovi ostajao prefix Craft, a samo su se razlikovali dodaci, Craft studio, Craft system, Craft itd ...

Pun dosije krivičnih dela ovog ''biznismena'' i hohštaplera je ostavio nemoćnim autoritete, jer država nema zakon o licenciranju firmi ovakvog tipa. Lica povezana sa kriminogenom sredinom i sa krivičnim dosijeom na zapadu i u uređenim društvima ne mogu da se bave profesijom zaštite i bezbednosti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane