Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Javni i tajni putevi hrvatsko-srpskih "pacovskih kanala", ili: kako političke "elite" dvaju država štite kriminalce

Zašto je Hrvatska u kara-mraku

Republika Hrvatska je u permanentnoj stagnaciji i rasulu. Slučaj dinastije Todorić-Agrokor, i slična devastiranja, pokazuju, kako se sve to suštinski i svekoliko tiče i Republike Srbije. Tako je i u slučaju bivšeg ministra unutarnjih poslova Hrvatske, Tomislava Karamarka, koji je zbog "gostoprimstva" jednom srbijanskom kriminalcu i osuđenom ubojici, doveo vlastitu državu dotle da se sa razlogom plaši hoće li zbog toga službeni Beograd tražiti istragu i odgovornost Republike Hrvatske. No, i srbijanski poliičari upleteni u isti kriminal do guše te je šutnja na obje strane samo znak dalje kriminalne suradnje dva podzemlja i dvije državno-političke piramide ispod koje tumara očajan svijet bez posla, nade i perspektive.

Vjekoslav Škreblin (Zagreb)

Bivši ministar u vladi Hrvatske i bivši šef HDZ-a, Tomislav Karamarko, sastavni je dio bande koja vlada Hrvatskom. Kao i mnoge druge velike Hrvatine, počeo je karijeru kao kriminalac...U Hrvatsko je teško naći lidera koji nije počeo kao sitan kriminalac.

Primjerice, Krešo Beljak, čelnik krim-organizacije zvane HSS, počeo je kao obijač automobila. Tadašnja milicija Kreši nije vjerovala da za tri minute može iz auta ukrasti tadašnji radio-kazetofon. Počeli su se krstiti, a neki i križati, kada im je budući čelnik HSS-a dokazao ta je i to moguće! Zatim, imate tajnika stranke HNS (Mesićevi ortaci). Taj je pak osuđen zbog preprodaje zemljišta i protuzakonito sticanje novaca još prije nekoliko godina. A, još u zatvoru bio nije! Jasno, kriminalci iz HNS-a su nadobudnog tajnika stranke promijenili.

Onda imate također HNS-ovog gradonačelnika Dubrovnika. I taj je pokrao nešto pa je pravomoćno osuđen za kriminal... O veseloj Sisačko-Moslavačkoj županici Marini Lovrić-Merzel zlobnici kažu kako je bila u vojsci tzv. Krajine. Poharala žena pola Siska. Jadranka Kosor, bivša premijerka, također spada u tu grupu lopova. I zar bi Tomislav Karamarko bio iznimka?

Vjerojatno bi tom bivšem tajnom hrvatskom agentu bilo neugodno kad bi ga izostavili. Svojedobno je UDBA je shvatila da ispred sebe ima ambicioznu i školovanu mladu budalu. Kako mama i tata ne bi saznali da se njihov Tomica više bavi kriminalom nego studiranjem, "unovačili" su ga u svoje redove. Postao je cinkaroš, ili po hrvatski, doušnik UDB-e. Tako govori dugovječni hrvatski udbo-oznaško-kosovsko-komunjarski-partijski apartčik, mamut, Josip Manolić.

Kao i u mnogih drugih hrvatskih UDB-aša, tako i u slučaju Tomislava Karamarka, politička karijera počinje njegovim ulaskom u HDZ. U policiji brzo napreduje. Istina je kako tada visepozicionirani policajci za Karamarka kažu, da nije znao niti globu za nepropisno parkiranje automobila napisati. Kako nikad nije uhapsio nekog kriminalca. Kako se vlastite žene bojao i bio papučar. Kasnije je taj status kompenzirao što je bivšu ženu nekoliko puta premlatio.... U zagrebačkoj policiji bio je po pitanju kriminala vrlo ambiciozan. Tu utvrđuje i kriminalnu grupu takozvanih policajaca. Naime, zagrebačku policiju sramote njihovi istaknuti pripadnici. Šef tamošnje krim-policije, Željko Dolački primjerice, "ojadio" je sef "vlastite" policijske postaje, pun para i zlatnine! No, Karamarkov "tajno-policijski" opus ima i dodatak. Ma, ne dodatak, nego cijeli opus kriminalnog djelovanja u policiji, tajnim službama, na političkoj sceni u raznim ulogama!

Hrvoje Čurić je također malo više pozicionirani policajac. Bio je i još je u krim-timu zagrebačke policije. On je pak specijalizirao prostituciju...Kao svodnik, naravno. Za "posebne" mušterije nabavlja "robu". Organizira "smještaj". Zatim "posebnu mušteriju" snima pa kasnije ucijenjuje. Nevezano za pisanje o ovoj "policijskoj" djelatnosti, Karamarka and comp., navesti ću poznati slučaj manekenke i TV voditeljice Tine Katanić...Načinili su momci porno-"uradak" sa Tinom i onako ga mladenački prikazali najširoj FB publici...

Tina je na mah izgubila poziciju voditeljice na državnoj TV-u i sada momke tužaka jer su pornić stavili u javni opticaj. Jer je bila pijana, drogirana, zlorabljena i nije znala što radi?! Eto, po takvom obrascu radi i djelatnik MUP-a RH Hrvoje Čurić zvani Prostitutka... Kasnije iznuđuje novac od bogatih "mušterija" kako njegov filmski uradak ne bi dospio pred nepoželjne gledatelje. Ako je "mušterija" takozvana "Viđena osoba" i dubokog džepa, tada mu Hrvoje Čurić pokuša izmusti dodatnih 2 (slovima: dva milijuna eura)! I baš je na takvom slučaju "zapeo" Čurić...

Upao je u klopku, kako to naziva policija. Suspendiran je ali je nakon "određenog" vremena "apstinencije" vraćen na posao i unaprijeđen! U našoj policiji loše prolaze pošteni policajci kada kriminalce u policijskoj uniformi, prijavljuju nadležnoj policijskoj unutarnjoj kontroli. Tada slijedi maltretiranje odgovornog i poštenog policajca od strane "prljavaca" koji su međusobno čvrsto povezani i nalaze se na svim čvorištima policijske strukture. Bilo je i "samoubojstava" prijavitelja nakon takvih prijava.

Karamarkovo očito djelovanje kao kriminalca u policiji vidjelo se kada je bio čelnik takozvane tajne službe POA. Taj primjer pokazuje koliko je moćan sustav zaštite kriminalaca u hrvatskim institucijama.

Jedan primjer to zorno pokazuje...Sretko Kalinić je lice koje je u Srbiji osuđeno na 30 godina zatvora radi učešća u likvidaciji srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića. Zbog bizarnog događaja, Kalinić je otkriven na teritoriju Republike Hrvatske. Točnije na šoderici-jezeru Rakitje koje se nalazi na rubu Zagreba. Dugo se vremena krio u Zagrebu i tko zna koliko bi se dugo nalazio u Hrvatskoj da ga nije pištoljem pripucao, njegov ortak Miloš Simović...Navodno, zbog ljubomore?

Sedam godina srbijansko pravosuđe tražilo je osuđenog i odbjeglog Sretka Kalinića zvanog Zver, a on se za to vrijeme krio u Hrvatskoj, u sred Zagreba! I nitko pojma nema da se kriminalci javno i bezbrižno šepure glavnim gradom Hrvatske! Svi osim Karamarkove POA-e...Priče su za djecu, kako Tomislav Karamarko, šef POA-e ništa o tome znao nije. Karamarko je Sretku Kaliniću-Zveri jako dobro naplatio gostoprimstvo i stan i hranu i osiguranje u Hrvatskoj. Optuženom licu za likvidaciju srbijanskog premijera...To itekako puno košta ! Naravno "Zver nije imala novaca nema pa je "račun" morala platiti "u naturi"... Događaji slažu mozaik: prisjetimo se zvijerske likvidacije djevojke Ivane, kćeri poznatog Zagrebačkog odvjetnika Zvonimira Hodaka. Djeluje kao "senzacija" kada zagrebački žuti mediji zvani "Nacional" ili "Globus" ili HRT, počnu "istraživati" okolnosti ovog ali i Pukanićevog svirepog ubojstva. Istina, policija je dobila vjerodostojnu obavijest kako trag naručitelja likvidacije nesretne djevojke Ivane vodi u Predsjedničke dvore!

Tada je Predsjednik RH bio Stjepan Mesić. Šef tajnih službi bio je Tomislav Karamarko koji dana 10. listopada 2008. godine, kao ministar MUP-a RH, postaje kriminalac i čuvar ubojice zvane Zver. U državi koja se smatra demokratskom (članica je EU-a i NATO pakta) poznati naručitelji likvidacija još su na slobodi! Tomislav Karamarko čak napreduje u hijerarhiji...Kao i Hrvoje Čurić zvani Prostitutka... Zbog "sukoba interesa", tačnije kriminala, Karamarko je morao sa pozicije potpredsjednika tzv. vlade te predsjednika tzv. stranke HDZ, nestati sa političke scene. No, Karamarko zna da mu nitko neće oprostiti njegovo kriminalno djelovanje.

Još bi u Hrvatskoj mogao ostati nedohvatljiv ali ga srpska strana, neće ostaviti na miru. Stoga, Karamarko panično traži zaštitu. Kao što ju je svojevremeno tražio i dobio Sretko Kalinić. Njegov mentor Stjepan Mesić tulumara Balkanom i usput kontrolira trošenje novca od mita i korupcije kojim je napunio račun kćerke Saše Mesićeve nije briga što je taj novac poprskan i krvlju i što mu je porijeklo mito i korupcija. Logično je i ne treba isticati kako je Tomislav Karamarko Mesićevo kriminalno dijete. Mesić je pak Manolićevo antifašističko nahoče, a Josip Manolić oznaško-partijsko kopile.

Strukture još nisu odreagirale kako bi detronizirale i neutralizirele ovakvu spiralu zla. To je Hrvatska kojom danas vlada mafija. Oni su danas u demokratskoj Hrvatskoj isto ono što su nekada bili Biljana Plavšić, Ratko Mladić ili Vojislav Šešelj.

Zbog takvog mentaliteta i njihovog razornog djelovanja Republika Hrvatska je u permanentnoj stagnaciji i rasulu. Slučaj dinastije Todorić-Agrokor, i slična devastiranja, pokazuju, kako se sve to suštinski i svekoliko tiče i Republike Srbije. Slučaj Karamarko također, jer, zbog njegova "gostoprimstva" srbijanskom kriminalcu i osuđenom ubojici Sretku Kaliniću, odavno je službeni Beograd morao ultimativno od službenog Zagreba tražiti istragu i odgovornost Republike Hrvatske!

Možda su se srbijanski političari uplašili jer shvaćaju kako su im "službene" komšije iz Hrvatske, najobičniji kriminalci i ne prežu likvidirati svakoga tko im pomrsi račune...Pa makar se taj nalazio i u Beogradu!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane