Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Trampa veličaju ISIS i Al Kaida

Da je Tramp, pre bombardovanja Sirije, posetio male zemlje koje umiru pod Evropskom Unijom, bio bi dočekan kao heroj sa veselim transparentima i hiljadama srećnih lica. Sad bi bio dočekam kamenjem i ciglama, jer gladni narodi nemaju dovoljno jaja i trulog paradajza da ih bacaju. Još jedan šarlatan je skinuo svoju masku, pokazao svoje lice, i igra se rata, bombarddujući jedan od najnapaćenijih naroda našeg vremena, građane Sirije. Izgleda da je naprečac zaboravio gladne građane Amerike, koji su ga izglasali da ih od gladi i propasti spasi

Slavko Protić Drinski

Čovek koji zasniva svoju izbornu kampanju na nemešanju Amerike u građanske ratove, a naročito ne u rat u Siriji, dobija tako mnogo glasova Amerikanaca, a onda bombarduje istu bez objave rata; zaobilazi odluku Kongresa i tako krši Ustav Amerike, iako se pred Amerikom i celim svetom zakleo da će ga se držati.

Umesto da sačeka da međunarodna stručna komisija izvrši istragu nad slučajem hemijskog oružja, on naglo prelazi u napad zato što zna da bi takva komisija našla da Asad nije kriv, a i zato što dobro zna ko je kriv.

Postoje zemlje koje gotovo niko ne pominje, u kojima su terorizam i ratovi vise nego nepodnošljivi, ali Americi ne pada na pamet da tamo ode i nekome "pomogne", jer ove zemlje nemaju naftu niti bilo kakvo drugo bogatstvo koje može da se eksploatiše, to jest otme i pokrade.

Pod izrekom "Asad mora da ode" se podrazumeva da i svi budući kandidati za predsednika moraju da odu, a da se na mesto predsednika postavi američki špijun, koji će za šaku dolara prodati Siriju do poslednjeg malog deteta.

Kameleonska promena

Preko noći promenjena politika "novoga Trampa" se objašnjava i time da napad na Siriju "nije bio napad na Siriju", to jest da je ona morala da plati kako bi se time zastrašila Kina, Koreja i druge zemlje neposlušne Americi; isto kao što je bombardovanjem Srbije trebala da se zastraši tadašnja Rusija. I ovo se naziva politikom?

Ako je ovo Američka politika, onda je Al Kapone bio njen osnivač. I on je, da bi zastrašio i naučio poslušnost sve vlasnike restorana od kojih je ubirao danak, prebijao i lomio noge jednog od najmanjih vlasnika. Američka, sada Trampova politika, je mafijaška. Onome o čemu se govori treba obratiti pažnju, ali posebnu pažnju treba usredsrediti na ono o čemu niko ne govori. Kako se Tramp preko noći promenio?

Ko ga sve danas slavi ?

Pogledajte ko sada Trampa podržava: Hilari Klinton, od koje i pakleni demoni sa vriskom beže. Mekejn, ratni zločinac iz Vijetnamskog rata, koji je tamo bacao bombe. Trampa preko Twitera takođe u nebo veličaju ISIS i Al kaida. ISIS preko interneta javno slavi svoj uspeh podmetanja hemijskog oružja u Siriji.

Evo i poslednje američke krvave budalaštine, koju upravo gledam na američkoj televiziji. Jedan od njegovih dupelizaca, napadajući Asada, kaze kako "ni Hitler nije ubijao otrovnim gasovima." Dakle, deco, idite u krevet i mirno spavajte. Po Trampu Hitler nije ubio nikoga u gasnim komorama!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane