https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Trampa veličaju ISIS i Al Kaida

Da je Tramp, pre bombardovanja Sirije, posetio male zemlje koje umiru pod Evropskom Unijom, bio bi dočekan kao heroj sa veselim transparentima i hiljadama srećnih lica. Sad bi bio dočekam kamenjem i ciglama, jer gladni narodi nemaju dovoljno jaja i trulog paradajza da ih bacaju. Još jedan šarlatan je skinuo svoju masku, pokazao svoje lice, i igra se rata, bombarddujući jedan od najnapaćenijih naroda našeg vremena, građane Sirije. Izgleda da je naprečac zaboravio gladne građane Amerike, koji su ga izglasali da ih od gladi i propasti spasi

Slavko Protić Drinski

Čovek koji zasniva svoju izbornu kampanju na nemešanju Amerike u građanske ratove, a naročito ne u rat u Siriji, dobija tako mnogo glasova Amerikanaca, a onda bombarduje istu bez objave rata; zaobilazi odluku Kongresa i tako krši Ustav Amerike, iako se pred Amerikom i celim svetom zakleo da će ga se držati.

Umesto da sačeka da međunarodna stručna komisija izvrši istragu nad slučajem hemijskog oružja, on naglo prelazi u napad zato što zna da bi takva komisija našla da Asad nije kriv, a i zato što dobro zna ko je kriv.

Postoje zemlje koje gotovo niko ne pominje, u kojima su terorizam i ratovi vise nego nepodnošljivi, ali Americi ne pada na pamet da tamo ode i nekome "pomogne", jer ove zemlje nemaju naftu niti bilo kakvo drugo bogatstvo koje može da se eksploatiše, to jest otme i pokrade.

Pod izrekom "Asad mora da ode" se podrazumeva da i svi budući kandidati za predsednika moraju da odu, a da se na mesto predsednika postavi američki špijun, koji će za šaku dolara prodati Siriju do poslednjeg malog deteta.

Kameleonska promena

Preko noći promenjena politika "novoga Trampa" se objašnjava i time da napad na Siriju "nije bio napad na Siriju", to jest da je ona morala da plati kako bi se time zastrašila Kina, Koreja i druge zemlje neposlušne Americi; isto kao što je bombardovanjem Srbije trebala da se zastraši tadašnja Rusija. I ovo se naziva politikom?

Ako je ovo Američka politika, onda je Al Kapone bio njen osnivač. I on je, da bi zastrašio i naučio poslušnost sve vlasnike restorana od kojih je ubirao danak, prebijao i lomio noge jednog od najmanjih vlasnika. Američka, sada Trampova politika, je mafijaška. Onome o čemu se govori treba obratiti pažnju, ali posebnu pažnju treba usredsrediti na ono o čemu niko ne govori. Kako se Tramp preko noći promenio?

Ko ga sve danas slavi ?

Pogledajte ko sada Trampa podržava: Hilari Klinton, od koje i pakleni demoni sa vriskom beže. Mekejn, ratni zločinac iz Vijetnamskog rata, koji je tamo bacao bombe. Trampa preko Twitera takođe u nebo veličaju ISIS i Al kaida. ISIS preko interneta javno slavi svoj uspeh podmetanja hemijskog oružja u Siriji.

Evo i poslednje američke krvave budalaštine, koju upravo gledam na američkoj televiziji. Jedan od njegovih dupelizaca, napadajući Asada, kaze kako "ni Hitler nije ubijao otrovnim gasovima." Dakle, deco, idite u krevet i mirno spavajte. Po Trampu Hitler nije ubio nikoga u gasnim komorama!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane