Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nemačka: novi bombaški napad islamista

Nemilosrdno, u ime Alaha "milostivog"

F.E.

U Dortmundu je u utorak 11. aprila izvršen bombaški napad na fudbalere "Borusije" koji je, na sreću, prošao bez žrtava. Ubrzo se oglasila pres služba nemačke kancelarke Angele Merkel prenoseći njenu poruku kako građani treba da ostanu mirni i da se, moguće, ne radi o terorističkom aktu. U tom trenutku policija i istražni organi su već imali u rukama pismo pronađeno na licu mesta, gde je izvršen napad na autobus sa fudbalerima, a u kome izvršilac nedvosmisleno tvrdi da deluje "u ima Alaha, milostivog, samilosnog" sveteći se Nemcima za njihovo učešće u ratu u Siriji. Postojanje ovog pisma i njegova sadržina takođe su bili poznati i uredu kancelarke Merkel, tako da je čudno da ona u tom momentu još nije videla terorizam u bombaškom napadu. Ili nije htela da ga vidi.

Manje od dve nedelje pre ovog događaja nemačka policija je uhapsila jednog studenta iz Sirije u nemačkom gradu Darmštadu upravo zbog sumnje da priprema bombaški napad u Nemačkoj. Vest nije posebno medijski propraćena, ali nije ostala ni potpuno sakrivena.

Sirijske i druge izbeglice u Nemačkoj su sve više posvećeni radikalnom islamizmu i Merkelova je pomenutom izjavom učinila poslednji očajnički napor da narod ubedi da ne postoji ono što je očigledno, pokušavajući da spase svoju politiku otvorenih vrata za migrante. Čak je i dan posle napada, u trenutku kada su i policija i njen ured već znali i ime glavnog osumnjičenog, na konferenciji za medije rekla samo kako su "njene misli sa žrtvama napada" i da je "zahvalna navijačima što su sačuvali mir i pristali na odlaganje utakmice za jedan dan". Ni tada ni jednom jedinom rečju nije pomenula ni islamiste, niti teror izbeglica. U izbornoj godini Merkelovoj je jedino još važno da se sačuva makar privid kako je njena politika bila ispravna, koštalo to u ljudskim životima koliko god treba.

Uprkos tome, sve je manji broj Nemaca koji su spremni da podrže njenu opasnu politiku naseljavanja Evrope Arapima, što se vidi iz poslednjih sondiranja javnog mnjenja u kojima podrška Merkelovoj stranci sve više opada, dok raste broj onih spremnih da glasaju za stranke krajnje desnice koje bi izbeglice da vrate odakle su došle.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane