Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Seksualna r(j)adnica

Živan Haravan

U jednom javnom TV-kupleraju, između ostalih "poznatih ličnosti", (čitaj: protuva), pojavila se i jedna "umetnica" čije ime ili nadimak neću da pomenem samo zato što mi se gadi i povraća na njen lik i delo. Ono što je manje bitno je, da je u skladu sa njenim karakterom, lagala kako je u srodstvu sa jednom od velikaana naše pozorišne i filmske umetnosti, koja bi se u grobu prevrnula da je čula i videla tu spodobu koja se poziva na srodstvo sa njom.

Ono što je bitno i što me je primoralo da potrošim svoje vreme na ovaj lik je njeno, sve češće, pojavljivanje u javnosti, umesto da joj ta ista javnost zatvori sva vrata, a ona da radi svoj "posao" ispod Plavog mosta u mraku i tišini, kada bi imala, a nema ih, bar, trunke časti, osećanje stida i kajanja.

U rečenom TV-kupleraju ova protuva je, zasigurno polazeći od svog karaktera, procenila da je njena sušta suprotnost, petnaestogodišnja Tijana Jurić lepa, čestita, čista poput planinskog izvora, "sigurno dala neke ženske signale" svom surovom otmičaru koji ju je slučajno ili namerno udario kolima, strpao je unutra, skinuo ju je golu, odvezao na neko đubrište, pokušao da je onako izmrcvarenu siluje, a potom je ubio i zakopao! Nakon takve skandalozne, javne izjave učinilo se da i TV-kupleraj ima neku granicu nemorala i prostote, te je ovoj protuvi, kao, dao otkaz iz kupleraja. Ali, drži vodu dok majstori ne odu. Ne samo što joj je omogućeno da se, sada, kao uvažena gošća pojavljuje u istom TV-kupleraju, već, i na drugim medijima vrši smopromociju "borca" za legalizaciju žena bez samopoštovanja. Pošto je do juče tvrdila da se bavi "umetničkim" poslom mešanja pod šatorima, verovatno da joj je neki od njenih klijenata iz vlasti došapnuo da će se, u skladu sa nekim Poglavljem EU, ubrzo otvoriti i pitanje legalizacije "posla" žena bez samopoštovanja i ona se brže-bolje deklariše kao upravo takva, ne bi li sutradan bila na čelu nekakve organizacije koja bi štitila njihov "moralni integritet". Namerno ne koristim termin "prostitucija", a o tome kasnije u ovom tekstu. Ono što je ogavno je činjenica da državi i društvu prosipa "pamet" žena iz čijih bi se otvora na telu, ne računajući uši i nos, mogle napuniti, bar, dve vagon-cisterne sperme koliko je do sada prosuto u nju.

Pod eufemizmom "najstariji zanat na Svetu", što je apsolutno netačno, uvek se misli na prostituciju. Da je, kojim slučajem to tačno, to bi, praktično, značilo da smo svi mi kurvina deca. Za tzv. prostitutke, u narodu, konkretno u srpskom narodu, u njegovom bogatom, živopisnom jeziku postoji pomalo zaboravljeni, a tako adekvatan termin - drolja! E, sad, obratite pažnju kako je pod uticajem, "napredne" zapadnjačke civilizacije, ovaj termin evoluirao od drolje do "seksualne radnice". Dakle, konkretno, kod nas, nešto malo kasnije, preuzeli smo strani termin - kurva, potom, animir-dama, pa, poslovna pratnja, prostitutka (ulična i "elitna"), starleta i kao "slag na tortu", dobismo -"seksualnu radnicu"(?!).

Taj i takav termin izjednačava, recimo, pekarsku radnicu, krojačicu, radnicu za proizvodnom mašinom i da ne nabrajam, koje su uložile svoju mladost u znanje, ovladavanje veštinom svog zanata, sačuvavši svoje dostojanstvo, samopoštovanje, najčesće za malu finansijsku nadoknadu - sa "seksualnom radnicom". Svi današnji momci koji su situirani, a pri tom, traže sebi ženu koja će im biti odana supruga, brižna majka zdravog potomstva, koja ustaje u 4 sata ujutro i putuje po 30-40 kilometara do svog radnog mesta za kasom nekog marketa, umesto što jure po splavovima drolje, pardon, "seksualne radnice", neka obiđu butike, markete, razne prodavnice, fabričke kapije... amo se nalaze prelepe, ponosne, čestite devojke koje su, same po sebi, vrednost i žene njihovog života!

Vratimo se onoj protuvi sa početka ove priče. Kada dođe taj dan, (ne dao Bog!) da se i kod nas prizna "profesija" "seksualne radnice", šta će im biti jedini "dokumenti" potrebni za "zaposlenje"? Pa, naravno, polni organ, analni otvor i usta. "Junakinja" ove priče imaće šanse da bude Predsednica Udruženja "seksualnih radnica" iz prostog razloga. Njeni "dokumenti" će biti toliko istrošeni, pohabani, neupotrebljivi da neće biti konkurencija mlađim "seksualnim radnicama" koje će je jednoglasno izabrati za Predsednicu. Presudiće, prevagnuće njeno prebogato iskustvo u "radu". Ona, dakle, više neće biti "seksualna radnica", već, seksualna jadnica!

Što mu dođe jedno te isto!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane