Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ratne igre na Balkanu

Milovan Brkić

Vatra na Balkanu je potpaljena, očekuje se da se požar rasplamsa. Rat je na vidiku. Veliki prijatelj srpskog diktatora Aleksandra Vučića, albanski premijer Edi Rama najavljuje stvaranje Velike Albanije. Deo Crne Gore, Grčke, Kosova, Makedonije i pride Bujanovac, Preševo i Medveđa. Na Ramine ratne pokliče ćute u Briselu, Berlinu i Vašingtonu. Vučić je velikodušno obećao da će uzeti kredit (ako ga već nije uzeo) da sagradi autoput Niš - Priština - Tirana, da Rama umaršira u Srbiju, o našem trošku.

Srbija je opet usamljena, izolovana, bez saveznika.

Francuski sud je pokazao da nema poverenja u srpsko korumpirano pravosuđe da sudi krvniku kakav je Ramuš Haradinaj. Iskreno govoreći, malo koja država je Srbiji izručila njene državljane za kojima je raspisana poternica. Haradinaja je od izručenja spasila Čeri Bler, čiji muž Toni je bio predvodnik bombardovanja Srbije, a Vučić ga je uzeo za savetnika!

I Rusija se poigrala sa Srbijom. Ništa od obećane isporuke aviona, tenkova...Srpski ministar odbrane je izjavio da je plaćen remont aviona, ali oni nikako da dolete. Možda će doleteti kada Srbija bude, opet, razorena, kada se potuljeni ruski predsednik unizno obrati gospođi Merkel, obaveštavajući je kako je Rusija pokazala svoju lojalnost njenim interesima u Evropi.

Srbija je u najtežem položaju u svojoj istoriji. Pred napad NATO alijanse Srbija je imala snažnu i odlučnu armiju. Kada je okončana agresija, NATO generali su bili šokirani činjenicom kako se uspešno branila srpska vojska, prethodno prodata od Rusije.

Danas je srpska vojska nalik lovačkom društvu. Tenkovi, haubice, topovi, sve što je imala Vojska Srbije, pretopljeno je u Železari Smederevo, a pare je uzela američka kompanija.

Čime da se brani Srbija? Samo u prošloj godini vojsku je napustilo 1.600 vojnika! Ko će da izvrši mobilizaciju? Hoće li majke, šaljući sinove, muževe, braću da brane Srbiju, spremati im u torbu provijant, jer banda Aleksandra Vučića naplaćuje i hranu srpskim vojnicima i oficirima. Srbija jedina na svetu ima vojsku koja se hrani o svom trošku.

Koja smo to mi regionalna sila, kako tvrdi šizofreni premijer Vučić? Srbija nema nijedan avion koji može da poleti i da zaštiti nebo Srbije. Mogu da nas pobiju kao zečeve. Vučićeva kamarila će uteći u Rusiju, tamo svako ko izda Srbiju dobije azil i uvažen je gost.

Koliko još Srbija treba da prolije krvi, da izgubi stanovnika, da joj se razruše vitalni objekti i infrastruktura, pa da počnemo da se osećamo kao da smo ljudi, da počnemo da radimo, gradimo i uspravimo se?

Zašto se veći deo Evrope i Sjedinjene Države nameračile da zbrišu Srbiju sa zemljopisne karte? U oba svetska rata Srbija je bila saveznik SAD-a. Mihailo Pupin i Nikola Tesla su dali istorijski doprinos napretku SAD-a i civilizacije. Nemačka nas je napadala kad god je mogla. Sada je na dobrom putu da nas potpuno satre, uz pomoć šizofrenog Aleksandra Vučića, nemutiranog i nacionalno nedefinisanog čoveka, koji nas je ekonomski upropastio, uništio odbrambeni sistem...

Evropskim komesarima ne smeta što ovaj bolesnik surovo pljačka građane, što je ukinuo sve institucije, uz njihovu punu podršku. Dok on, poput Redžepa Taipa Erdogana puni zatvore, zatvara medije, otima sve od građana, prazni budžet, evropski komesari to njegovo ludilo hvale na sva usta. Valjda su ljudska prava i slobode univerzalna, važe za sve, a ne samo za gospodu iz Brisela?

U smrtnoj smo opasnosti. Ako sami ne oteramo Vučića, nema nam spasa. Svet danas razume samo silu i spremnost na odbranu. Tako se spasila od nestanka i Severna Koreja.

Bez Vučića i njegove zločinačke bande, možda se i goloruki možemo odbraniti, preživeti, ako budemo napadnuti, a sva je prilika da hoćemo.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane