Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

Namesnik

Branko Dragaš

MALOGRAĐANERI - Malograđaneri su posebna sorta razmaženih ljudi parazita, koji uvek nekoga moraju da iskorištavaju. Državu ili porodicu. Uvek je neko dužan da brine o njima, dok oni brinu samo o sebi. Namnožili su se u našem društvu posle petooktobarskog malograđanerskog prevrata.

Preuzeli su da upravljaju državom, mada za to nisu bili sposoni, niti su imali znanja niti iskustva.Uspeli su potpuno da unište i opljačkaju državu i građane, šireći neprekidno laži o slobodama, tržištu i malograđanerskim ugroženim pravima. Lenjost im je svojstvena i onda glume da su prezauzeti i da nešto važno rade. Iskorištavanje drugih im je životna filosofija.Pozeri su i vole da su u centru pažnje.Prate svetske trendove, ali nisu spremni da žive u tom svetu koga toliko hvale i veličaju.Nametnuli su se kao neka značajna evropska elita, koju moramo, bez pogovora i protivljenja , da slušamo, mada su potpuni luzeri i foliranti.

Bez vizije su i bez vlastitog mišljenja. Nisu ingeniozni i nemaju duha. Nemaju vrcavosti i vedrine.Uobraženi su i nadmeni. Palanačko isključivi i provincijalno zatucani. Egocentrični su u svojoj gluposti. Dosadno su napadni. Površno su kičasti.Banalno su moderni i večno željni nečije pažnje. Iskompleksirani su svojim srpskim poreklom i otvoreno preziru srpski narod.Ne podnose nikakve kritike, dok svima drže predavanja. Materijalisti su, vole novac i vlast. Pragmatični su u pravljenju dilova za svoj račun.Moralno je sve što im donosi ličnu korist. Komformisti su i skorojevići. Smatraju da za ideale ginu budale. Nemaju nikakvu politički ideju.

Politika je za njih biti u trendu. Žive u svom krdu istomišljenika. Fašistički se obračunavaju sa neistomišljenicima.Sve neistomišljenike proglašavaju fašistima. Malograđaneri su moderni politički kreteni. Čitaju bestselere i idu u teretane. Zatežu mozak i uzdižu guze. Nastoje da oblikuju društvo prema svom ispraznom liku. Koristoljubivi su.Ne smeta im tiranija, ako je njihovi satrapi sprovode.

Nisu stvaraoci nove vrednosti, nego loši falsifikati prežvakanog. Rastu na lažnim načelima.Razvijaju se na trulim kmpromisima. Urastaju u sve pore društva u raspadu. Hrane se truljenjem principa. Luče gnjecave ideologije i drže se čvrsto u krdu. Poslušni su prema moćnima i predano im služe.

NAMESNIK BEZ SVOJSTAVA - Ko će biti novi namesnik okupirane Srbije? Koga nam to spremaju? Pogledajte intervju koji je, kako nam nameću oni koji kroje sudbinu Balkana, odjeknuo u čitavom regionu. Gost u sarajevskom studiju je bio - Saša Janković.Novi igrač na političkoj sceni Srbije, malograđaner koga spremaju da zameni pomahnitalog ludaka Acu Dramosera. Sve se sprema i namešta za novog kolonijalnog upravnika Srbije.Režija nam je suviše dobro poznata da je tragikomedija postala dosadna.

Milošević je hvaljen i veličan kao veliki regionalni igrač, koga svi moraju da slušaju,sve dok se nije otrgnuo kontroli Velikog Brata i dok nije odbio poslušnost, videvši kakvo se zlo sprema Srbiji i Srbima, pa je, nakon tolike podrške, proglašen balkanskim satrapom i mučki je ubijen u kazamatima haških močvara.

Đinđić je hvaljen i veličan kao veliki reformator, dok nije shvatio da je prevaren od krstaša, izigran, da je ostavljen na cedilu i da mora Kosovo da prizna, kada je došao pameti, odbio je poslušnost i precizno su ga ustrelili u sred bela dana ispred ulaza u zgradu Vlade.

Koštunica je hvaljen i veličan kao legalista, kratko vreme, ali mu nikada nisu verovali jer je bio, kako su ga optuživali suviše nacionalan i konzervativan,suviše neprilagodljiv i krut,nije znao politički da trguje i da se dogovara, pustili su ga, videvši da se politički samouništava, da se sam uruši u svojoj nesposobnosti i zatucanost.

Tadić je bio njihov omiljeni igra, poslušan, maneken, folirant, trivijalan, površan, banalan, glup,beznačajan i narcisoidan.Odradio je sve što su mu bili postavili u zadatak, ali nije imao političke snage da prizna Kosovo, što su oni tražili, pa su morali da ga politički penzionišu i da ga zamene odlučnijim slugama, ostavljajući mu, kao nagradu za poslušnost i uništavanje Srbije, sve što je njegova žuta gangsterska organizacija pokrala.

Vučić je nepredvidiv, kao svaki izdajnik i konvertit, ne veruju mu i drže ga na povodcu, ali je izuzetno koristan, jer se sam nameće da uradi i ono što oni i ne traže od njega. Poslušan je kao svaki politički idiot, disciplinovan kao briselski birokrata, završava sve da bi se hvalio, hoće da se dokaže svojim gazdama,ali, to mu priznaju, uspeo je ono što nije pre njega smeo niko - da ubije Srbe u pojam, da ih ponizi na svakom koraku, da ih vređa na svakom nastupu, omalovažava, da ih pretvori u poslušnu i jeftinu radnu snagu, da temeljno i sistematski uništi državne institucije i da pretvori Republiku u svoju ličnu Tiraniju. Sve mu to dozvoljavaju da radi, zatvaraju oči pred fantomkama u Savamali, samo iz razloga da što pre prizna Kosovo i ako to bude završio, samo mu je to ostalo neizvršeno u agendi preuzetih obaveza, nameravaju da ga šutnu iz politike, ne tražeći da njegov kriminalni kartel vrati pokraden novac. Ukradeni novac od Srbije i građana je nagrada za služenje.

Tako profesionalno rade politički operativci Velikog Brata, čiji je zadatak da pripreme svoje namesnike za upravljanje porobljenom Srbijom. Ko je sledeći njihov namesnik? Saša Janković. Zašto baš on?

U ovoj retrospektivi, koju sam izneo, srpskih vladara, Saša Janković je čovek bez lica i svojstva, bez političke i životne energije, bez pameti i muda, bez znanja, mekušast, mrljav, čovek iz fijoke, čovek iz folije, kancelarijski pacov, komformista, hedonista, malograđaner i politikant pokorni, kadar JUL-a, koji sluša sve što mu narede pretpostavljeni, bez obzira da li su Mirko Marjanović ili do juče Aca Dramoser, jer taj gnjecavi gmaz uvek mora nekoga da sluša, neko mora da mu naređuje, ništa ne može sam da odluči,večiti je podanik, sluga, lakej, potrčko, mrsomud, koji je dobro naučio lekciju u politici da šut sa rogatim ne može da se bori,koji se ne zamera, ne istrčava pre vremena,koji je bezličan,nema svoje mišljenje,koji misli tuđom glavom,koji je pristao da bude novi namesnik Srbije, pristao da zaštiti interese Velikog Brata u sukobu sa Srbijom i Srbima, jer ti prokleti Srbi su uvek nepredvidivi,vole Ruse i Rusiju, pa sve to treba nekako nivelisati, poravniti, ispeglati, dovesti pod kontrolu,ugušiti, umrtviti, uspavati, razvodniti, močvarnim napraviti, sve je to vrlo važno i bitno u predstojećem sukobu NATO zlikovaca sa Rusijom, zato je zadatak namesnika da Srbiju učini gnjecavom, kakav je i on sam, napraviti je smrdljivom baruštinom, močvarom kroz koju neće moći da prođu ruski tenkovi, Srbija da postane živi pesak a Srbi živo topovsko meso NATO alijanse, da se, napokon, uštroje ti divlji Srbi da nikada više ne budu remetilački faktor na Balkanu, pa perfidni namesnik već ponavlja napamet naučene tekstove da je Kosovo završena stvar, da je to teg oko nogu koji nam smeta, da je sve gotovo, da je Kosovo otišlo, da je međunarodno priznato,to znači da više nije naše,ništa više ne možemo da radimo, nego da nastavimo da prećutno podržavamo projekat Velike Albanije, pa pošto ništa ne možemo da uradimo, onda ništa nećemo ni da radimo, nećemo ništa da preduzmemo ni sa optužbom da smo genocidan narod, je Namesnik bez svojstava priznaje da smo u Srbrenici počinili genocid i šta tu ima više da se raspravlja, Srbi su genocidan narod, ubice i zločinci,tako je presudio Veliki Brat i kada nešto kaže Veliki Brat, onda je to tako,šta tu ima više da se preganjamo, mučimo i gložimo,veži konja gde ti Gazda kaže, to je prihvatanje realnosti, pragmatičnost, makijavelizam, đinđićevština, sučeljavanje sa istinom,priznati da smo genocidni, da smo krivi za rat i razaranja, priznati da smo srušili srećnu i veselu Jugoslaviju, bratstvo i jedinstvo u regionu, priznati da smo lenji,neradni, glupi,pokvareni,primitivni i da smo jeftina radna snaga, stovarište evropskog otpada, priznati, otvoreno pred svima, javno, da mi ne znamo da upravljamo sami sa sobom,da smo nesposobni da imamo vlastitu državu, nego mora da dođe neki kurton iz Brisela da nam naređuje, da nas šiba, bičuje, kažnjava i kontroliše, neki Komesar, terač robova, koji će svoja ovlašćenja preneti na novog Namesnika.

Zato stižu sve pohvale iz regiona od svih naroda i narodnosti da genocidni Srbi dobijaju, napokon, pravog političara koji će, konačno, na opštu radost svih naših neprijatelja, uništiti Srbiju a Srbe kazniti i raseliti ih po svetu.Gospodo drugovi, izvinite na nepristajanju, ali to je ono što nam se sprema. To je strategija naših neprijatelja. A koja je naša strategija? Imamo li mi danas bilo kakvu državnu i nacionalnu strategiju? Namesnik bez svojstava se sprema da odigra svoju ulogu. Hoće li uspeti u tome? Zavisi od građana Srbije. Ne pristajte na novu prevaru.

ĆIRILIKARANJE - Koji je smisao da se danas ide u emisije kod odvratnog uparenog udbaša Milomira Marića, perverznjaka i podlaca, kralja sprdanja i zajebavanja, ismejavanja i budalisanja, najomiljenijeg porodičnog voditelja Ace Dramosera, potrčka Drži da nabijem tajkuna, da se gostuje po svaku cenu na nacionalnim televizijama samo da bi se baljezgale gomile nepovezanih gluposti i banalnosti, i sve to uživo, da čitava Srbija vidi koliko smo propali i potonuli, koliko smo jadni i bedni, jer ti doktori nauka, koji gostuju u nameštenim emisijama za hvaljenje Tiranina, nisu ništa bolji od nastranih učesnika Parova, koje je lično izmislio pokvareni um Čmarića da bi čitavu Srbiju pretvorio u pornografiju?

Koji je smisao učestvovati u tom ispiranju mozga opljačkanih i prezaduženih građana Srbije, porobljenih i zastrašenih, kada se oni bore za preživljavanje u izdajničkom i totalitarnom režimu Demagoga, gde vlada kult šizofrenog psihopate Kralja Ibija?

Emisija je išla uživo i meni je stvarno neshvatljivo da niko od tih doktora nauka nije imao trunke kuraži i odvažnosti da iskoristi tu pruženu priliku i da na televiziji sa nacionalnom frekvencom, koju gleda čitava Srbija, napravi iznenađenje,da pljune u lice tom podlom Čmariću, da razobliče tog nesretnog gmaza i poltrona, koji je nadmašio Željka JUL Mitrovića u svom podaništvu i licemerstvu, da razbije strah građana od bezobrazluka, laži, obmane, prevare i ludila Ace Dramosera i njegovog porodičnog kriminalnog klana i da razobliče sve pljačke srpskih praziluk tajkuna, koji pseći ponizno mašu repom pred svim srpskim vladarima namesnicima samo da bi nekako sačuvali svoj kapital koga su pokrali od države i građana.

Niko se nije usudio da se pobuni. Niko da krikne nad našom nacionalnom tragedijom. Niko da vrisne od očaja.Niko da se , u znak protesta, spali u tom studiju. Niko da kaže jednu reč protiv Tiranina. Strašno! Poražavajuće! Lobotomija! Autocenzura! Pokazalo se u toj emisiji ono što decenijama unazad tvrdim. Nije naš problem u namesnicima, Dramoseru, Čmariću i nepismenim tajkunima, jer dobro znamo da su svi oni ološ i bitange,nego je problem u tim jadnim i kukavnim, nikakvim srpskim intelektualcima, mekušcima i pičkicama, koji na internet mrežama onanišu i šilje svoja spolovila, oštre zube na Tiranina, grme iz sveg glasa, ali kada se nađu u studiju sa nacionalnim frekvencama, oni postaju amebe, lišajevi,kišne gliste, kameleoni i opitni kunići u kavezima jedne bolesne i perverzne totalitarne vlasti, koji pokorno okreću neke svoje prazne i dosadne priče u krug i zamajavaju već sluđeni narod, dajući legitimitet zločincima. To ne sme da se radi. Saradnja sa izdajnicima i konvertitima je izdaja intelektualaca.

Zašto to, bre, radite? Da li ste vi ljudi normalni? Zašto ubijate ovaj naš narod u pojam? Zašto učestvujete u tom cirkusu? Ne razumem! Koji je smisao? Lečite bolesnu sujetu?Hoćete da budete viđeni po svaku cenu? Hoćete da se dodovorite Tiraninu?

Ako nemate muda da iskoristite priliku koja vam se ukazala da pred čitavom Srbijom raskrinkate kriminalnu vladavinu psihopate i njegovog putujućeg cirkusa šibicara i probisveta, koji klinac dolazite u te loše režirane i debilne emisije? Zašto postajete statisti u tom zajebavanju naroda u zdrav mozak? Zar vas nije sramota da vas taj providni, namazani i zatupasti Čmarić ponižava i vređa? Smeje vam se u lice. Zajebava vas pred čitavom nacijom, vuče za nos i tegli za uši.

O, jadna i nesrećna srpska inteligencijo! Šta će vam te diplome i doktorati? Pocepajte te bezvredne, naštampane papire! Nema rušenja totalitarnog režima sa ovakvom nezrelom i povodljivom estradnom inteligencijom. Podvucimo crtu! Precrtajmo sve one koji su saradnici izdajničkog i kriminalnog režima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane