Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zrenjanin

Kriminal i korupcija „zacementirali" sindikalne vođe u foteljama

Srdačni lelemud i sindikalni blud

Natprosečno ispodprosečni sindikalni foteljaši, za nazadnjački režim neophodni Srdačni Lelemudi, „diriguju" desetinama hiljada zaposlenih po pažljivo raštrkanim i rasparčanim sindikatima. Usput, nemilosrdno arče deo para „krvavo" zarađenih minimalaca, jer doživotno „jahanje" sindikalaca, postaje njihova nasušna potreba.

Zoltan Horvat

Republički Samostalni sindikat zaposlenih „pod šapom" predsednika Ljubisava Orbovića, legendarnog dizača srednjeg prsta podanicima,ima potpredsednike od Srdačne Lelemud sorte. Milan Grujić - Gruja (66), prvi foteljaš sindikata komunalno-stambene delatnosti, prkosi sili zakona penzionisanja i nema nameru da se okane parazitskog načina života. „Blistava" karijera Gruje, brzopoteznog magistra ne zna se čega i kojih nauka, „dogurala" je i do višegodišnjegfiktivnog radnog mesta najobičnijeg samostalnog referenta u službi naplate potraživanja u JKP Vodovod i kanalizacija. Direktor ovog beogradskog javnog preduzeća je, uprkos žestokim pritiscima Srdačnih Lelemuda i nadležnih u vladi Srbije, izvršio svoju zakonsku obavezu, i potpisao rešenje Gruji za starosnu penziju 13. marta ove godine.

Iako već šest godina ne dolazi na posao jer valjda smatra da visokoumni magistri nemaju šta da traže među običnim svetom, zaljubljenik u platu javnog preduzeća u iznosu od 62.663,93 dinara za bezobrazan i drzak nerad, nema nameru da prekine vezu sa tek jednom od svojih platnih lista. Lažni samostalni referent službe naplate, Gruja Srdačni, naplaćuje svoje nepostojeće „usluge" za 41.412,60 dinara mesečno i kao član upravnog odbora republičkog PIO Fonda!

Dve mesečne naknade u ukupnom iznosu od 1000 evra su nedovoljne za vrhunskog sindikalnog Srdačnog Lelemuda, pa se Gruja, suprotno statutu Republičkog sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti, svojevremeno kandidovao i za predsednika ovog sindikalnog ogranka. Funjarski, drsko i bezobrazno, uz nesebičnu pomoć Orbovića i još nekolicine vladinih Srdačnih Lelemuda, Gruja je već dugi niz godina i predsednik zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti, uz obavezujuću apanažu od 84 hiljadarke.

Mesečno,evra, dva „soma", do konačnog sindikalnog sloma! Logika Srdačnih Lelemuda Srbije na grbači obespravljenih radnika je, „čista kao suza": do iznemoglosti „jahati" podanike i okružiti se poslušnim poltronima. Usput, Srdačni Lelemud pažljivo i halapljivo prati„skidanje" članarina sa sindikalnih plata, godišnje je to najmanje 150 hiljada evra pod njegovom „šapom".

Gruja, svojevremeno kandidat za predsednika sindikalnog ogranka, već imenovano i izabrano lice za člana UO PIO Fonda, nije ispunjavao ni jedan jedini uslov, ali je uz pomoć Prvog sindikalnog Srdačnog Lelemuda i beogradsko-kragujevačke korump-bande, „pobedio" članstvo. Operacija Lelemud, donela je Gruji foteljaško blagostanje. I, taman kada se ovaj, po godinama „antički" junak ponadao da će sindikalno vladati do pred kraj svog života, stiglo je 13. marta ove godine rešenje o njegovoj starosnoj penziji, gde članovi 19 i 24 sindikalnog statuta izričito nalažu da se penzionisani članovi brišu iz evidencije članstva. Član 74 Saveza samostalnih sindikata Srbije dodatno navodi, da novopečenim penzionerima prestaje i svaka funkcija u sindikatu.

Ni pod razno Gruja više ne može i ne sme da obavlja funkciju predsednika sindikalnog ogranka, ali...sprdačina Srdačnih Lelemuda, pravno neodrživa, pogazila je sve sindikalne zakone ove zemlje. Gruja je i dalje u kancelariji predsednika sindikata, i ne pomišlja da je prepusti ikom živom. Orbovićev omiljeni potpredsednik, nezaposleni penzioner, Lelemud na jaslama sindikalnog članstva, danas još uvek vodi sindikat zaposlenih!

Da li je sindikalno članstvo maloumno, ili je reč o skupini dobrovoljnih idiota, tek, položaj zaposlenih u komunalnoj delatnosti je doveden, do besmisla. Promenjeni su mnogobrojni zakoni, pre svega Zakon o radu, umanjivši ionako mala prava komunalaca. Uredbe su dodatno urnisale zaposlene, plate su protivzakonito smanjene za 10 procenata...

Pred mikrofone i kamere prokleto podobnih medija, stao je samostalni referent u penziji, Srdačni Lelemud i izrazio „...ogromnu zabrinutost za položaj obespravljenih radnika koje on, tako požrtvovano vodi...". Narodna kaže, sve mu suze niz guzicu...

Ogromna većina sindikalnog članstva zahtevala je hitnu reakciju, proteste i štrajk. Gruja je tim povodom javno rekao da se protesti odlažu jer mu je Ivica Kojić, šef kabineta premijera, predsednika države i stranke, lično obećao da je njegov šef njemu u četiri oka obećao da plate komunalaca, samo što nisu povećane, pitanje je dana, časa, minuta...Od ovog obećanja, ludom radovanje, prošlesu „samo", tri godine. U međuvremenu, Srdačni Lelemud, samostalni referent sa trostrukom apanažom, posećuje sve zemlje u okruženju, Francusku, Slovačku, Belgiju i još po neku tetku u udaljenim destinacijama. Putni nalozi su puni deviznih cifara, kupuju se skupi pokloni. Otvara se i sindikalna turistička agencija za organizaciju radničko-sportskih igara uz neprimereno visoke cene.Zagarantovano sindikalno plandovanje na teret skupine dobrovoljnih idiota!

Kontrola novčanih tokova i sindikalni troškovnik je tajna Grujine kancelarije. Saša Milošević, diplomirani pravnik iz Niša, predsednik statutarnog odbora i Marko Zarubica, član republičkog odbora komunalaca Srbije i predsednik nadzornog odbora su na retkim sindikalnim sastancima javno čitali statut, pitajući, da li sindikat komunalaca čine kunići, gde se za sve pita jastreb.Saša Milošević je ekspresno smenjen bivšim dobrovoljnim idiotom iz Kruševca, koji, kao novi sindikalni funkcionerčić, u svojoj kancelariji ima obešenog Gruju na zidu. Slika, na veliku Grujinu žalost, nije u prirodnoj veličini, jer bi se videle bele pantalone, bele patike i obrisi tangi koje Srdačni tako srdačno nosi. Samostalni referent brzopotezne magistrature je prilikom sindikalnog upoznavanja Bugarske nabasao i na izvesnog Krisa, nakon čega je čekao nekoliko meseci da mu se ljubomorna supruga vrati u kasarnu, tačnije u porodičnu višespratnicu sa dvadesetak soba koju je Srdačni Lelemud izgradio sa svojih deset prstiju.

Uz kratak kurs korupcije i pokvarenosti, bivši dobrovoljni idioti sindikalnog robovanja pretvoreni su u nove „podupirače" večitog predsednika. Milan Popadić iz Kragujevca, odbornik grada Kragujevca, Spasoje Pejović, dugogodišnji predsednik komunalac Beograda, Aleksandar Radojević, Spasojev naslednik, Zoran Antić, predsednik samostalnog sindikata GSP BG...

Protivzakonit opstanak Gruje u fotelji sindikalnog predsednika, sklepan je u njegovoj kancelariji ništavnim ugovorom o njegovom navodnom profesionalnom sindikalnom angažmanu, koji su, uz pomoć odbornika Popadića, potpisali samostalni referent i magistar ko zna koje nauke. Ovakvom ofiranom kriminalu gde Gruja potpisuje ugovor sa samim sobom i retko viđenom falsifikatu koji bi u pravnoj državi oborio svaki pravnik početnik, prvi je čestitao Večiti Srdačni Lelemud, predsednik Orbović.

Da u Republičkom samostalnom sindikatu komunalaca, sem dobrovoljnih idiota ima i normalnih ljudi, pokazuju poslednjih nedelja preduzete odlučne radnje protiv kriminala sindikalnih čelnika. Pokrenuti su postupak pred Agencijom za borbu protiv korupcije kojoj je podneta prijava za sukob interesa samostalnog referenta, pokrenuti su postupci pred nadležnom inspekcijom rada, pokrenut je postupak za razrešenje Milana Grujića, podnete su (za sada) dve krivične prijave zbog sklapanja nezakonitog ugovora o radu, pokrenut je postupak za reviziju završnih računa u svim godinama mandata samostalnog referenta...

Nadležno republičko ministarstvo ima samo reči hvale za, kako se navodi, pouzdane partnere među sindikalnim vođama. Posebno se ističu „zasluge" sindikalnog vođe Orbovića, valjda za vrhunsko zajebavanje skupine dobrovoljnih idiota.

Primeri iz južne zabiti Srbije, gde zaista ima dobrovoljnih idiota bez sindikalne zaštite, idealni su za spregu države i Srdačnih Lelemuda. Nekolicina zaposlenih javno su se žrtvovali za voljenog predsednika, premijera...i pristali da rade za 8 hiljada dinara mesečno. Tako je jednostavno i lako,biti Niko i Ništa u Srbiji.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane