Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Lepota poroka

Milovan Brkić

Francuska je dobila novog predsednika. Emanuel Makron je, pouzdano se zna, narkoman, peder, edipovac...Francuzi su glasali za njega. Prisetimo se se ko je bio na čelu Pete Republike - Šarl De Gol, Žiskar D' Esten, Fransoa Miteran, Žak Širak...I onda dođe narkoman, peder, edipovac. Čovek koji je sa 15 godina postao ljubavnik svoje učiteljice, starije 26 godina od njega, koju je u 17. godini i oženio, a ona ostavila troje dece, potom se odao narkomaniji, pederastiji...I kao takav uđe u Jelisejsku palatu.

Neko se poigrava sa svetom, pogotovu sa belom rasom, sa ciljem da je satre. Moralno, ekonomski, civilizacijski.

Sve je počelo izborom Baraka Huseina Obame za prvog čoveka SAD-a. FBI-a je imao njegov dosije, da je homoseksualac, imenovan je i njegov momak sa studija, da je oženio travestita Mišel Obamu, da su u Maroku usvojili dvoje dece...Istraživači su u Sjedinjenim Državama sve ove činjenice precizno utvrdili, a prva dama Mišel je rekla novinarima da je njen brak sa Barakom okončan, da će se razići čim mu istekne mandat. Nijedan ozbiljan list u SAD-u nije zabeležio ove istine.

Kada je otkriveno da je Bil Klinton imao seksualne odnose sa službenicom Monikom Levinski, cela država je bila na nogama. Istražni sudija Kenet Star je naterao Bila da skine pantalone, da utvrdi da li je to taj nestaško koga je volela Monika.

A, Obama peder, žena mu travestit, usvojena deca, pušio je marihuanu. I nikom ništa. Neporočnost više nije poželjna za belu rasu.

Nemačka kancelarka je, takođe, misterija za nemačku javnost i medije. O njoj se glasno ćuti. Zna se da je bila levičarka, agent Štazija, da je ubijala disidente...Bila je u mladosti feministkinja (pogledajte njeu sliku u ovom broju, strana 37), služila je tajnoj policiji za podvođenje, otac joj je bio sveštenik, majka Jevrejka. Ne zna se ko joj je bio prvi, a ništa se, takoreći, ne zna ni o drugom mužu, te zašto gospođa Angela nema decu...Najozbiljniji je kandidat za četvrti mandat, valjda će u četvrtom mandatu proglasiti i Četvrti Rajh...

Blizak prijatelj gospođe Merkel je Vladimir Putin. Srdačno su se poljubili prošlog meseca, mada je Nemačka na čelu kolone koja je Rusiji uvela sankcije.

Vladimir Putin je prvi ruski državnik koji se razveo, koji decu školuje u inostranstvu. Namerava da bude doživotni predsednik u državi koju je sa svojom lopovskom bandom opelješio za 3.000 milijardi koje su iznete u inostranstvo. Majka mu je Jevrejka, a na vlast ga je doveo ruski novinar Valentin Jumašev. Jevrejin. On je prvo ustoličio Jelcina, pa onda Putina, a potom ostavio ženu i dvoje dece i sa Jelcinovom kćerkom, Tatjanom Djačenkom, odselio se u London, odakle navija VVP.

Putina opisuju kao nadčoveka. On vozi avion, podmornicu, igra hokej, rve se...Deluje to toliko, imbecilno, ali on je i dalje u sedlu. Predstavljaju ga i velikim švalerom, ali niko ga više nije video u ženskom društvu, osim sa Medvedevim.

Aleksandar Vučić je peder, šizofrenik, korumpiran je do besvesti. Razorio je Srbiju, njene institucije, razbio vojsku i policiju, pokušava da nam reciklira istoriju, kulturu, veru...Pokrao je sa bratom više od pet milijardi, a za dvostruko više je zadužio zemlju.

Američki mediji su počeli otvoreno da opisuju Vučića kao diktatora, sklonom kriminalu. Nemačka državna televizija ARD je objavila komentar pod naslovom - "Zašto svi vole Vučića", navodeći imena Merkelove, Putina, Šredera...opisujući Vučića kao čovek koji je rasturio državu čiji je premijer.

Da li su Rotšildovi odlučili da unište belu rasu? (U elektronskom izdanju objavljujemo tekst o istorijatu ove porodice koja iz mraka vlada svetom). Predsednik Donald Tramp pobedio je miljenicu Rotšildovih, Hilari Klinton, obećanjem da će Amerikanci moći da se vrate hrišćanskim vrednostima.

Da li će u tome uspeti, makar da ukloni Vučića, ako odmah ne može Merkelovu, Makrona, Erdogana...

Da li je ovo vreme lepote poroka?

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane