Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Koliko košta Vođina milost?

A kome Vučić plaća zaštitu

Samo je u administraciji Evropske komisije u Briselu moguće da komesar krade, vara i prima mito. Zato je i srpski diktator pomilovan za sve svoje zločine, veruje se kao miljenik Angele Merkel, kojoj Vođa plaća zaštitu. U evropskim i zapadni zemljama državni funkcioneri sami podnose ostavke i zbog nehatnog prestupa. Spisak Vučićevih kriminalnih radnji i zločina je impresivan. Da li je moguće da nas briselski komesari tretiraju kao goje, kojima i treba da surovo vlada kriminalac kakav je Aleksandar Vučić? Ima li toj perverziji kraja?

major Goran Mitrović

Na forumu ''Put i pojas za međunarodnu saradnju'' koji je održan u Pekingu 13. maja, Vođa je, kao člana srpske delegacije poveo i gradonačelnika Sinišu Malog.

Čoveka, poput gospodina Malog, u Kini bi streljali na stadionu, prislonivši mu jastuk na potiljak, a oficir bi ispalio metak, koji bi bio upućen rodbini, uz račun da ga plati.

Da podsetimo ko je Siniša Mali. Optužen je da je plagirao doktorat, da je kao direktor Agencije za stečaj u Agenciji za privatizaciju, pokrao desetine miliona evra rasprodajući državna preduzeća, čije su privatizacije potom poništene, ali pare nisu vraćene. Optužen je da je u to vreme kupio desetine stanova u bugarskim letovalištima, da ima ogroman stambeni fond u Beogradu.

Kao gradonačelnik Mali je primio najmanje deset miliona evra mita, ustupajući građevinsko zemljište stranim investitorima. Optužen je da je organizovao i noćno rušenje objekta u Savamali.

I nikom ništa. Vučić je potvrdio da Mali nije plagirao doktorat, da je odgovoran za Savamalu, da će ga smeniti i uhapsiti, ali je odustao od toga, bez ikakvog obrazloženja. Može mu se.

Koliko je Mali natrpao u džepove braće Vučić, kada je zaštićen kao beli medved? I još ga Vučić vodi u Kinu, jer će, osim što će voditi svoju privatnu firmu, Siniša biti i šef Trgovinske misije Srbije u Pekingu.

Iz Pekinga nam se sa devojačkom nevinošću Vučić smeši, poručuje da je uspeo u poslu.

Kineske investicije od 3,2 milijarde evra u projekte u Srbiji, koje predstavnici Vlade Srbije najavljuju posle međunarodnog foruma "Put i pojas za međunarodnu saradnju" u Kini, nisu direktne investicije već su zajmovi za, uglavnom, već ugovorene projekte, rekla je redovna profesorka Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu Dragana Mitrović. Ona je istakla da srpski političari, neki namerno, a neki iz neznanja pozajmice često predstavljaju kao investicije.

- Ma koliko da su korisni kineski zajmovi, jer je Srbiji neophodna infrastruktura, pitanje je da li je potrebna povlašćena uloga te zemlje u finansiranju i gradnji tih objekata - rekla je Mitrovićeva, koja je i direktor Instituta za azijske studije u Beogradu.Javnost, istakla je, ne zna pod kojim uslovima kineske firme posluju u Srbiji, koliko su zaštićene, da li plaćaju carinu na uvoz opreme i materijala koji koriste i porez na zarade radnika.

Jedina kineska direktna investicija u Srbiji, kako je rekla, jeste kupovina Železare u Smederevu.

Kada je postao 2012. vicepremijer Vučić se zakleo da će, kako to traže iz Brisela, preispitati 24 sporne privatizacije. Formirao je istražni tim, ali, ispostavilo se, bio je to još jedan prevarni potez ovog prevaranta.

Umesto da odu u zatvor, najveći lopovi tranzicije postali su njegovi savetnici, poput Aleksandra Vlahovića, a tajkuni Miodrag Kostić i drugi, njegovi poslovni partneri! Stevan Nikčević, bivši direktor SDPR Jugooimport umesto da ode u zatvor, plativši 50 miliona evra u kešu Vučiću, postao je državni sekretar.

Supruga i brat odbeglog tajkuna Bogoljuba Karića ušli su u Skupštinu, kao koalicioni partneri Vučićeve partije, mada je sud naredio da im se zapleni sva imovina!

Ministri su optuživani za plagiranje doktorata, za lažne fakultetske diplome, za pronevere, korupciju... Ali, avaj, sve je to Vučić pomilovao.

Stotine uhapšenih po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal su pušteni na slobodu i oslobođeni su, uz obavezu države da im plati štetu. Slučaj Agrobanke u kojoj je pokradeno 800 miliona evra, Univerzal banke iz koje je Vučićeva kamarila podigla nekoliko stotina miliona evra, a Narodna banka Srbije je morala da isplati depozite štedišama... Gromoglasna hapšenja završena su ćutke i pala su u zaborav, a Vučićeva kamarila je zadržala milione evra, plaćajući njemu i Andreju reket.

Tajkun Miroslav Bogićević satro je Mačvu, ostavio bez posla nekoliko hiljada radnika, bez radnog staža, socijalnog i penzionog osiguranja, ojadio je desetinu hiljada kooperanata. Čim je platio, Vučić ga je pomilovao. Krivični postupak protiv njega je sada obična lakrdija, ovog lopova, koji je pokrao najmanje milijardu evra, čuva policija! Od ojađenih građana i poverilaca.

Najzad, Vučić je pomilovao Bogoljuba Karića, sa kojim se sastajao u Moskvi dok je on bio pod poternicom, ugovarajući poslove sa njim. Tužilaštvo za organizovani kriminal povuklo je optužnicu protiv Karića, odustalo je od istrage protiv Mlađana Dinkića, čiji ključni savetnik (Ivica Kojić) je danas šef kabineta kod Vučića.

Veće Apelacionog suda u Beogradu oslobodiće 24. maja, nakon održane sednice veća i Miroslava Miškovića, protiv kojeg je Vučić preko svoje Velike propagande laži vodio kampanju koja u istoriji nije zapamćena, nazivajući ga najcrnjim imenima, preteći njemu i njegovoj porodici, mada je i gospodin Mišković i njemu, kao radikalu, punio džepove. Vučić je želeo da se obračuna sa najmoćnijim tajkunom, da zastraši sve ostale. Oslobađajuća presuda će, verujemo, biti i pravična i zakonita, jer je Mišković lažno optužen. Ipak, oslobađajuću presudu izdejstvovao je Bogoljub Karić, jer je njegov bratanac Ivan Karić oženio Ivanu Mišković, sa kojom je u srećnom braku. Verujemo da je Bogoljub Miškovićevim parama umilostivio Vučića.

Setimo se i da je vođa navijača Aleksandar Stanković, poznat kao Sale Mutavi, iako je imao pravnosnažnu presudu za ubistvo, krivične postupke za šverc kokaina, nasilje, razbojništva, bio na slobodi i da ga je Vučić javno štitio. Najavio je da će prekopati zemlju da nađe njegove ubice, jer je služio Vučiću da smakne one koji mu nisu po volji.

Sa kojom je lakoćom Evropska unija oprostila Vučiću sporne privatizacije, hapšenja, pljačke, progon poslanika, pretnje novinarima hapšenjem, ubistvom!

Državni funkcioner u zemljama Evropske unije podneo bi ostavku, ako bi ga uhvatili da greškom nije platio avionsku kartu, ili kaznu za saobraćajni prekršaj.

Da li je moguće da nas briselski komesari tretiraju kao goje, kojima i treba da surovo vlada kriminalac kakav je Aleksandar Vučić. Ima li toj perverziji kraja?

Na forumu u Bečićima 13, maja predsednik Slovenije Borut Pahor, ozbiljan je čovek, izjavio je da u "EU i NATO neće biti prijema u dužem periodu'' Zašto nas ponižavaju podrškom Vuču?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane