Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Piju, biju, gaze, šenluče i napreduju

Bežite, vozi načelnik

Republičkom javnom tužilaštvu u Beogradu grupa zaposlenih iz Policijske uprave u Kikindi podnela je u martu ove godine krivičnu prijavu protiv Barbulov Velimira iz Kikinde, zamenika načelnika Policijske uprave u Kikindi i saobraćajnih policajaca Popović Miodraga i Beloš Marjana iz Kikinde, zbog sumnje da su izvršili krivično dela - Prevara (član 208.KZ RS) Prevara u osiguranju (član 208a), Neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca (član 332) Pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela (član 333) Sprečavanje i ometanje dokazivanja, član 336 KRIVIČNOG ZAKONIKA SRBIJE. On je bio pod zaštitom bivšeg, a i sadašnjeg direktora policije, toplog Vladimira Rebića

major Goran Mitrović

''Dana 05.02.2017.godine (nedelja) u 09,55 časova, zamenik načelnika Policijske uprave Kikinda prijavio je dežurnoj službi saobraćajne policije u Kikindi da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, kojom prilikom je krećući se putem od Kikinde u pravcu Banatskog Velikog Sela, službenim vozilom reg. oznake KI 027-VU, udario u psa, usled čega je na vozilu nastala materijalna šteta. Nakon prijave dežurna služba upućuje saobraćajnu patrolu u sastavu Popović Miodrag i Beloš Marjan, radi vršenja uviđaja prijavljene saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom bez povređenih lica.

Uviđaj je izvršen bez prisustva neposrednog predpostavljenog starešine radnika koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi ili starešine saobraćajne policijske ispostave ili policijske ispostave u čijoj je nadležnosti vršenje uviđaja a koji po pravilu prisustvuje vršenju uviđaja . Po navodima iz zapisnika o uviđaju postupajuće patrole uviđaj je trajao u vremenu od 10,05 do 10,30 časova.

Kasnije u prostorije saobraćajne policijske ispostave dolazi i komandir Đurđev Željko koji je pregledom dokumentacije fotografija sa lica mesta konstatovao da se na osnovu nađenih tragova na licu mesta, na vozilu i na otpalim delovima sa vozila ne može tvrditi da je do saobraćajne nezgode došlo na način na koji je u svojeručnoj izjavi izjavio Barbulov.

Od strane načelnika Policijske uprave Kikinda naloženo je da se izvrši KT pregled vozila i izuzmu biološki tragovi i da se ponovo izvrši širi pregled lica mesta prijavljene saobraćajne nezgode. KT pregledom su izuzeti otpali delovi sa vozila a koji su se nalazili u tovarnom prostoru službenog vozila reg.oznake KI 027-VU vozača Barbulova.

Forenzičkim pregledom službenog vozila reg.oznake KI 027-VU i svih tragova sa otpalih delova sa vozila, koji su pronađeni u tovarnom delu, utvrđeno je da nema nikakvih bioloških tragova koji bi se mogli dovesti u vezu sa prijavljenom saobraćajnom nezgodom. Pronađenih par vlakana dužine 2-3 milimetra su najverovatnije nastali kontaminacijom tragova od strane Barbulova koji je ubacivanjem plastične maske u tovarni deo vozila sa uglom maske sa itisona u tovarnom delu skinuo i zakačio vlakna za plastiku.

Neposredno nakon prijavljene saobraćajne nezgode započeli su pozivi i pretnje od strane zamenika načelnika policijsake uprave u Kikindi, Barbulov Velimira, kako policijskim službenicima tako i starešinama i radnicima u Tužilaštvu u Kikindi..

Vozilo je, navodi se u podnetoj prijavi, doveženo na mesto gde su izvršioci mislili da je zbog male frekvencije saobraćaja i blizine kuće Barbulov Velimira najbezbednije, odnosno da će biti najmanje mogućnosti da se primeti da je već oštećeno vozilo doveženo na izmišljeno mesto događaja.

Saobraćajna nezgoda u kojoj vozilo naleti na psa registruje se, ali se ne podnosi prekršajna prijava već se podnosi izveštaj tužilaštvu zbog nastale štete na vozilu. Znači vozač koji je upravljao sa vozilom ne snosi nikakvu odgovornost. To je razlog zbog koga je na ovaj način izvršena prevara od strane Barbulov Velimira (što potvrđuje i njegova svojeručno potpisana izjava) i drugih.

''...Pošto imamo informaciju da se Barbulov u toku noći 04/05.02.2017.godine nalazio u Mokrinu i da je pod jakim dejstvom alkohola pokušao da upravlja sa službenim vozilom, usled alkohola izgubio kontrolu i naletanjem na stacionarni predmet oštetio vozilo. Nakon toka vozilo je do Kikinde doveženo od lica koje se nalazilo sa njim u društvu, dok se on nalazio na mestu suvozača.'' - navodi se u prijavi

Zamenik načlenika PU Kikinda Barbulov postavljen je na ovu funkciju po rešenju bivšeg direktora policije Milorada Veljovića. Barbulov je bio predsednik Nezavisnog sindikata policije, odan direktoru. On i njegova supruga šenluče po Kikindi, a Barbulov je teški pijanac i sklon zloupotrebi službenog položaja.

I ako je pravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Kikindi od 15. marta 2015. godine, kažnjen sa 6 meseci zatvora, uslovno na dve godine zbog, jer je u pijanom stanju izazvao saobraćajni udes, nanevši štetu od 1.017.468 dinara (koju nije platio), a sud mu je izrekao i meru zabrane upravljanja motornim vozilom, koja za njega ne važi, Barbulov je postavljen za zamenika načelnika i praktično hara Kikindom i okrugom. Pijanči, kontroliše granicu i biznis iz tog posla.

Danas Barbulova štiti sadašnji direktor Vladimir Rebić.

Gospodin Rebić je karikatura od policajca. Bio je zamenik genralu Dragiši Simiću, načelniku Uprave za sobraćaj MUP-a Srbije. Kada je general smenjen u čuvenoj ''seči generala'', Rebić je došao na njegovo mesto, mada je bio bez iskustva u operativnom radu. Za direktora policije preporučila ga je pripadnost toplom talasu srpskih naprednjaka.

Grupa policajaca uputila mu je, dok je bio načelnik, pismo, tražeći odgovore.

''Da li je istina da Vi, Vaš zamenik i najbliži saradnici do načelnika odeljenja nikada niti ste radili u saobraćajnoj stanici policije, a kamoli bili rukovodioci u istim?; Da li je istina da ste radi "štednje" ukinuli radnicima Vaše Uprave internet, ili da ne bi slučajno nešto pročitali u novinama o Vama i Vašem zameniku?

Kad smo kod štednje, da li je istina da Vaš zamenik vozi i po pet službenih vozila i da vam neki inspektori imaju vozila na svakodnevnom raspolaganju, iako je to zabranjeno od strane direktora i ministra?; Da li je istina da ste sekretaricu koja nije nikada bila policajac, niti ima bilo kakvu obuku za policajca, postavili za inspektora, i dali joj zvanje glavnog policijskog inspektora (majora), a takav čin imaju samo komandiri stanica u Beogradu (ali ne i u ostalim delovima Srbije), ili je to možda u smislu najave novog zakona od strane Vašeg ministra o karijernom napredovanju u policiji?

Kao i pitanja: Da li je istina da se oprema za presretače po nalogu Vašeg zamenika bez ikakvog tendera ugrađuje u firmi Sky Car, koja ni kadrovski, ni zakonski ne može da se bavi ovim poslom, pošto je firma Stevčević Co zastupnik i održava i ugrađuje opremu u presretače?

Kad već pominjemo presretače da li je istina da su iz firme Stevčević Co, prilikom pregleda opreme koju je Vaš zamenik "sredio" da se ugradi u firmi Sky Car, dali ocenu da oprema nije pouzdana i da mora da se pošalje u Veliku Britaniju na pregled i servis?

Da li je istina da se niko iz područnih uprava policije, više ne konsultuje sa Vama i Vašim saradnicima, zato što stručno i kadrovski ne možete da odgovorite na njihova pitanja? Da li je istina da ste uslovili svoje službenike koji stanuju van Beograda, da se odreknu putnih troškova, ili da napuste Upravu, dok ih drugi dobijaju u svim policijskom jedinicama?

Da li je istina da Vam je po preporuci vašeg zamenika, politika da vi i on budete što više u medijima i da kroz uglavnom besmislene akcije "forsirate" što veće rezultate, gde se najmanje kažnjavaju najteži prekršioci, kako bi ostali na položaju?

Da li je istina da ustvari Upravom rukovodi Vaš zamenik Slobodan Malešić i da ne možete ništa da uradite bez njegovog odobrenja?

Pitali su: Da li je istina da predajete na Kriminalističko policijskoj akademiji kontrolu saobraćaja, iako je nikad u životu niste vršili, pa kad treba da se radi praktični deo šaljete svoje inspektore, da se ne „blamirate"? Da li je istina, da ste veliki „zaljubljenik" u pivo i da ste vrlo često učestvovali u saobraćaju pod dejstvom alkohol? Da li je istina da ste od plate policijskog službenika kupili trosoban stan, na Bulevaru Kralja Aleksandra?

Da li je istina da niste ništa preduzeli u vezi otkrivanja istine koje uništio hard disk sa snimcima presretača, i da li ste i Vi tražili da se brišu prijave vašim prijateljima? Da li je istina da je Vaš zamenik dao presretačima pogrešnu informaciju za kojim se vozilom traga, kada je bila oteta devojčica u Beogradu, nego su postupili po informacijama policije iz Sremske Mitrovice, a da je zato bio prvi da se slika sa ministrom i kod premijera kada su se delile nagrade?

Da li je istina da su Vaš zamenik i sekretarica-inspektor u poslednje četiri godine nagrađivani skoro svaki mesec uvećanjem plate, iako se stalno nalažu mere štednje?

Direktor Rebić je zadobio poverenje ministra Sline, jer kada je Veljović odbio da potpiše rešenja o otkazu za preko 2.000 policajaca, i potom bio smenjen, Rebić je mrdnuo dupetom i preporučio se ministru da on može sve to da obavi, a da ne trepne.

Srpska policija je u punom rasulu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane