Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom inaugurisanja Aleksandra Vučića na funkciju predsednika Republike

Poziv državljanima Republike Srbije u njoj i van nje, na mirni skup podrške narodnim poslanicima koji poštuju zakletvu i Ustav

Skup će se u Srbiji održati pred Narodnom skupštinom na dan i u toku sednice Narodne skupštine koja bude zakazana za inaugurisanje Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije. Slobodnom voljom nekome data doživotna obaveza kao svečana izjava pod čašću sa potpunom moralnom i materijalnom odgovornošću je zakletva njenog davaoca. Neispunjavanje zakletve povlači sankcionisanje njenog davaoca. Vojnik polaže (narodu) sledeću vojnu zakletvu:

Ja (ime i prezime), zaklinjem se svojom čašću, da ću čuvati i braniti nezavisnost, suverenost i teritorijalnu celovitost Republike Srbije.

Aleksandar Vučić je svojim protivustavnim delovanjima i aktima višestruko pogazio sledeću svoju zakletvu (datu narodnim poslanicima, a preko njih dati narodu):

Zaklinjem se na odanost Republici Srbiji i svojom čašću obavezujem da ću poštovati Ustav i zakon, da ću dužnost člana Vlade vršiti savesno, odgovorno i predano i biti posvećen očuvanju Kosova i Metohije unutar Republike Srbije.

Zato Aleksandar Vučić ne može da položi (narodu)sledeću predsedničku zakletvu:

Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, kao i ostvarivanju ljudskih i manjinskih prava i sloboda, poštovanju i odbrani Ustava i zakona, očuvanju mira i blagostanja svih građana Republike Srbije i da ću savesno i odgovorno ispunjavati sve svoje dužnosti.

Aleksandar Vučić ne može da bude predsednik Republike Srbije. Narodni poslanik je obavezan da ne prihvati predsedničku zakletvu i inaugurisanje Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije jer se kao poslanik zakleo narodu: Zaklinjem se da ću dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno, savesno i verno Ustavu, braniti ljudska i manjinska prava i građanske slobode i po najboljem znanju i umeću služiti građanima Srbije, istini i pravdi!

Radi poštovanja Ustava kao zapisanog iskaza narodne volje i narodnog opredeljenja;radi zaustavljanja:opšteg propadanja i rasturanja Republike Srbije, gubitka slobode,jačanja okupacije i rasprodaje prirodnih dobara; radi stvaranja uslova za oporavak i uzdizanje naroda i države:

Mi, državljani Republike Srbije, podržavamo narodne poslanike koji poštuju svoju zakletvu i ustav, ne prihvatamo ni zakletvu ni inaugurisanje Aleksandra Vučića za predsednika Republike i zahtevamo da Narodna Skupština u skladu s Ustavom:

1. poništi izbore od 2. aprila zbog njihove neregularnosti i neustavnosti;

2. raspiše opšte: predsedničke, parlamentarne i lokalne, izbore;

3. raspusti dosadašnju Republičku izbornu komisiju i izvrši izbor nove;

4. izvrši izbor Nadzornog odbora za praćenje rada Republičke izborne komisije.

Mi, državljani Republike Srbije, zahtevamo da Narodna Skupština stavi van snage sva protivustavna akta koja su naše vlasti donele ili su potpisale sa drugim državama počevši od 8. novembra 2006. godine.

U ime 800 potpisnika dve peticije za smenu Aleksandra Vučića, autor

Dr Ljubomir T. Grujić.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane