Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Uoči lokalnih izbora u Hrvatskoj: strah i megalomanija "izabrane kaste"

S vjerom u Krista, protiv bande i lobista

Hoće li Srbi i još neke manjinske zajednice u Hrvatskoj, održati HDZ na površini kako se ne bi politički sasvim potonula, ili će to učiniti mediji koji su naklonjeni režimu lopova i lopovluka, pita se dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba, Vjekoslav Škreblin, koji u nastavku svog teksta tvrdi da će u vlast ući samo onaj "...tko jamči da nikada neće potezati pitanja o porijeklu bogatstava koje se sticalo lopovlukom, ratnim profiterstvom i poratnom izdajim Hrvatske i Hrvata..."

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

U Republici Hrvatskoj se 21.05 ove godine, održavaju lokalni izbori. Do sada su državnici toliko pokrali državu pa se svaka nova krađa teško više može prikriti od javnosti. Slučaj "Agrokora" i Zdravka Marića, vanbračnog sina Ivice Todorića, koji je ujedno ministar financija RH, dodatno je uzdrmao vladajuću lopovsku garnituru.

Premijer je otjerao četvoricu "nediscipliniranih" ministara iz svoje takozvane vlade. U ovom trenutku Hrvatskom vlada jedna krnja organizacija koja sama sebe naziva legitimnom vladom RH...Zato i dolazi do velike krize lopovske vlasti a time i političke nestabilnosti zemlje. Državna mafija dobrano je uzdrmana. U borbi za opstanak na vlasti ne biraju se nikakva sredstva.

Tako će VLAST novu parlamentarnu većinu i broj ruku u parlamentu plaćati suhim ali pokradenim hrvatskim zlatom i srebrom. Može se dogoditi da nacionalne manjine budu glavni jezičak opstanka vlade takozvanog premijera Andreja Plenkovića...

Biti će komično da, primjerice, Srbi i Romi drže HDZ-ovu "ustašku" vlast na površini kako se ne bi utopila u vlastitim utopijama kojima se penjao na poziciju vlasti...Mediji su mahom naklonjeni režimu lopova i lopovluka. Danas HDZ-u, a sjutra nekome tko jamči da nikada neće potezati pitanja o porijeklu bogatstava koje se sticalo lopovlukom, ratnim profiterstvom i poratnom izdajim Hrvatske i Hrvata.

Zapravo, mediji su postali sastavni dio hrvatskog lopovskog režima. Kod nas je vladajuća struktura donijela Izborni zakon na način da u praksi ne postoji gotovo nikakva šansa da vladajuća struktura putem takozvane demokratske procedure izgubi poziciju. Borba za vlast vodi se isključivo između onih koji su vlast i onih za koje se misli kako su oporba vlasti, a u biti su također dio lopovskog režima.

Do pojave političke stranke Most 2015. godine, ta se vlast izmjenjivala između dviju političkih partija proizašlih iz komunističkog sistema raspalog padom Berlinskog zida...Taj Most je već dva puta uzdrmao "političku stabilnost i sigurnost" vladajuće lopovske hrvatske garniture.

Kao što je ovdje već rečeno, za vrijeme rata Hrvatska vlast stvarala je temelje kako se neograničeno održati na površini.

Razmišljalo se ovako: ako Hrvatska izgubi rat od Srbije, neće Srbi izravno zasjesti u saborske klupe na Markovu trgu u Zagrebu. Biti će to Hrvati lojalni srpskom pobjedniku. To je bio plan A ili plan B hrvatskih vlasti...

Međutim, dogodio se plan A, ili plan B, pa je Hrvatska postala neovisna od Jugoslavije. I u tom scenariju lopovski režim ostaje u "sedlu". Sve do današnjih dana.

Oni su se za to pripremali i ponašali. Još za vrijeme rata donijeli su zakone koji im dopuštaju pljačku i grabež svehrvatskog. Oni su također donijeli zakone po kojima nitko osim njih ne može osvojiti vlast na ikakvim, niti takozvanim demokratskim izborima u RH. Ako neka novoosnovana stranka i dobije neki veći postotak na izborima, taj će postotak "razvodniti" i odavno mrtvi glasači. Ako pak novoosnovana stranka dobije mnogo više od očekivanih glasova na izborima, "po zakonu" će režim na glasačka mjesta dopremiti dovoljno "džakova" punih glasačkih listića, koji će dodatno "razvodniti" ambicije biračkog tijela Republike Hrvatske, koje sa scene želi maknuti lopove u vrhu države...

No, svaki je narod mudar pa i hrvatski narod također...Glasačka će mašinerija primjerice, svojim glasanjem dati veliko povjerenje toj novoosnovanoj političkoj opciji...Stoga bi nakon izbrojanih glasova, uprkos mrtvim glasačima i punim "džakovima" kod brojanja glasova ipak moglo doći do tektonskih promjena na vrhu države...

Osjećajući i predviđajući i taj scenarij, hrvatski državni lopovi u vlasti i opoziciji, dosjetili su se i toj opasnosti po njihov opstanak na političkoj pozornici...Tako su u samom vrhu Državog izbornog povjerenstva instalirali mahom svoje ljude. Predsjednika Vrhovnog suda RH te ostale članove DIP-a koji će "brojati" glasove.

Jasno je da se u borbu protiv kriminala i kriminalaca moraju uključiti i državni vrhovi mnogih zemalja pa i Srbije. Jasno je kako se u cijelu operaciju moraju uključiti i sve sigurnosne zajednice uključujući i hrvatsku sigurnosnu zajednicu...

Što se tiče skorih izbora, ponovo ističem jednu činjenicu...Josip Vresk je član hrvatskog DIP-a. Inače je u "mojem" slučaju do lakata u kriminalu. Još kao običan odvjetnik, zatim zamjenik ministra MUP-a Republike Hrvatske, pa saborski zastupnik...Dakle, Josip Vresk je nedavno javno priznao kako je u nekoliko navrata primio mito u iznosu od 210 tisuća eura!

Zar nije čudno kako nitko još nije javno postavio pitanje kako to da će i na ovim izborima ovaj korumpirani kriminalac formalno biti član DIP-a? Jedini logičan odgovor na to pitanje leži u činjenici kako je HDZO-u dogorijelo do noktiju pa svim sredstvima ušutkava svakoga tko bi i pomislio takvo pitanje javno postaviti.

Podsjećam ovdje i na to kako smo na samome početku 2005. godine, birali predsjednika Republike Hrvatske. Tada sam se vratio iz Europe i četveregodišnjeg izbivanja iz Hrvatske. Naime, proganjala me hrvatska državna mafija jer sam njihove pripadnike pred hrvatskim te institucijama nekih EU-ropskih zemalja razotkrio kao tipičnu zločinačku organizaciju.

O tome su također bile obaviještene Rusija, SAD, Srbija...Engleska...Iako je nedvosmisleno dokazano kako su hrvatski državnici najobičniji kriminalci, Hrvatska je kasnije primljena u članstvo EU!

Jedan od razloga zašto Velika Britanija istupa iz Europske unije leži i u toj činjenici. Naime, Britanci su u detalje informirani o lopovskom karakteru hrvatskog režima a u karakter režima EU-a i sami su se uvjerili pa zato i odlaze iz takve Unije. Ljudi još ne znaju, ali "tona" materijala nastala je i zbog "Slučaja Škreblin" koji im jasno pokazuje kako se ne isplati ostati u jednoj krajnje sumnjivoj asocijaciji poput EU. Čim sam sletio na tadašnji aerodrom Pleso u Zagrebu, dohvatila me prvo specijalna policija...U punoj borbenoj spremi! Odveli su me u pritvor Remetinec i tamo također tretirali korektno i profesionalno. Kada sam trebao izaći pred suca koji mi je "namjestio" slučaj, sudac Vinko Mioč se doslovce prepao i nije me mogao procesuirati! Inače, taj kriminalac iz HR pravosuđa, slovi kao pokvarenjak, ulizica i kukavica.

Rijetko kada je bio u situaciji pokazati vlastiti kukavičluk a jedna od takvih situacija bio je i naš službeni susret u njegovoj sudnici. Ja kao uhapšeno lice a kriminalac kao sudac Hrvatskog pravosuđa. Čovjek je jednostavno izbjegao susret sa mnom jer znao je da bi u tom susretu bio potpuno inferioran ali i ponižen. Sudac koji je preuzeo Miočev predmet, na mah me pustio na slobodu...Do susreta između Vinka Mioča i mene ipak je došlo nekoliko dana kasnije.

Potražio sam ga u njegovoj sudnici na tada njegovom Županijskom sudu u Zagrebu. Kada sam ušao u sudnicu i pitao ga pred njegovim personalim zašto mi montira kriminal koji su počinili državni dužnosnici Republike Hrvatske, počeo se derati na mene...Međutim, ostao je ko prikovan za svoju fotelju kada sam ja počeo glasno prozivati i njega i njegov sud kao dio zločinačke organizacije koja je pokrala i opljačkala proračun RH za teške milijune kuna...Rekao sam mu, ajde hapsi me i zovi svoju policiju ali i sam znaš da ćeš za kratko vrijeme završiti u Remetincu jer si dio "Organizacije"...

Galama je bila tolika da je odzvanjala Županijskim sudom u Zagrebu, vikao sam: "...Hoćete da sutra osvanete na naslovnici beogradskih Novosti? Ajde, ako imate petlje, zovite pravosudnu policiju!".

Tenzije su se snizile i Vinko Mioč, sudac kriminalac i moja malenkost razišli su se u miru...Jasno, državno-pravosudna mafija nije zaboravila poniženje koje sam im nanio. Spremili su "suđenje" temeljem "istrage" Vinka Mioča. Mafija državna ništa ne prepušta slučaju.

Suđenje se održalo na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu 7-8 godina kasnije. Sasvim prirodno da je kako je Vinko Mioč, pravosudni kriminalac, u međuvremenu napredovao u mafiji i postao Predsjednik toga suda. Na "suđenju" na kojemu sam morao biti osuđen najmanje godinu do osam godina bezuvjetne kazne zatvora, Hrvatska je državno-odvjetničko pravosudna mafija doživjela debakl ali je također zaštitila kriminalce koji su pokrali novac poreznih obveznika Republike Hrvatske.

Eto, u takvim se okolnostima odigravala utrka za predsjednika Republike Hrvatske 2005. godine. Sve je bilo "naštimano" da pobijedi naš ali i vaš bivši predsjednik Stjepan Mesić...Kriminalac prvog reda! U sličnim se okolnostima odigravaju i ovi lokalni izbori u Hrvatskoj. Međutim, državna se mafija može poraziti! To dokazuje i moj slučaj. To dokazuje i ovaj srbijanski dvotjednik, koji prenosi način na koji se može poraziti svaka mafija pa i Hrvatska Državna Zločinačka Organizacija. To nije malo!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane