Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

SVE ZA LJUBAV

Piše: Dvorska luda 27

Dvorskoj ludi je sve dopušteno. A, nas na Dvoru, kod Aleka, ima, baš ima, puna ih je Vlada, puni su kabineti i hodnici...

Koristim priliku i svoj status da vam sve potanko opišem, ono što sam čula i očima svojim videla. Ako se iščuđavate kako je moguće da Francuska dobije predsednika, u liku Emenula Makroa, kako ga zovem, setite se samo našeg Aleka.

Makro(n) je sa 15. godine postao ljubavnik svojoj učiteljici, koja je od njega starija 26 godina. Udala se za njega kada je imao 17. godina, ostavila je troje dece, koja su bili njegovi vršnjaci. On je narkoman, peder i edipovac, ali je prvi Francuz. Evo ti ga na, pa se Francuzi ponose takvim. Evropljani su poludeli.

Ovaj naš Alek je iz istog šinjela. On obožava te-ve novinarke. Ksenija Janković je bila voditeljka na Studiju B, pa se skrasila na TV Pink-u. Ona mu je u miraz dovela svoju kćerku Nevenu, predstavljajući je kao svoju sestricu. Dok je sa njom izrodio dvoje dece, jurio je, kao lud, za voditeljkom Gordanom Juzbašić. Ona ga je baš, baš ponižavala, vikala je na njega, psovala ga, on je bio pokunjen, ali je bio srećan što je u njenom društvu.

Vođa je po krvi Albanac. Njihov životni moto je - dok voljem, voljem, kad ne voljem, koljem. Ali, Vođa je Kseniji ostavio i blago i drago. Jeste, umeo je da je izmlati, da ubije Boga u njoj. Tome ga je naučio kum Nikola Petrović, bili su komšije u Crvenkapici, on je svoju Maju tukao, sve dok se nisu razveli. Gordana nije htela da se uda za njega, pa su ga onda oženili Tamarom Đukanović, voditeljkom sa Pink-a. I ona mu je u miraz dovela svoje dete. Aleku uvek uvale pastorče.

Odmah posle venčanja na Topčideru, daleko od očiju javnosti, Tamaru su doveli na porođaj u GAK Narodni front. Bila je modra, Aleku se otkačila ruka, osušila mu se dabogda. Lekari su jedva spasili Tamaru, mada Alek tome nije bio rad. Kćerkica Nera nije mogla da preživi, ubijena je u stomaku.

Katarina Šišmanović je televizijska voditeljka. U produkciji "Emošna" vodila je emisiju "Sve za ljubav", koja se emitovala, a gde bi drugde, nego na Pinku.

Osam godina je bila u vezi sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom "Emošna", a razišli su se početkom ove godine. Pre toga je godinu dana bila u braku sa izvesnim Dejanom Kitićem, biznismenom iz Slovenije. Estradni mediji su pisali da je bila u vezi i sa Milanom Popovićem, bivšim mužem Severine Vučković, kao i sa Dušanom Bajatovićem, u šta treba sumnjati, jer Dule obožava muškarce..

Sa Alekom je Katarina već tri meseca nerazdvojna, po ceo dan provodi u Vladi, u njegovom kabinetu. Prati je obezbeđenje, vojno, da Alek pokaže koliko mu je stalo do nje. Tamara je sa stomakom do zuba, ponovo je u bolnici u GAK Narodni front, tu bolnicu kontroliše ministar Lončar, valjda će ovog puta postati ponovo majka.

Katarina društvu po kafićima priča da je Alek obična budala, da je šonja, da ga žene slabo interesuju, ali obožava da je u njihovom društvu. Njoj više dođe kao prijateljica, a ne kao mužik...

I Alekov bata Andrej je odlučio da se pokaže. Nakon razvoda 2012. godine, kada ga je žena uhvatila u krevetu pod mišićavim muškarcem, Andrej se otisnuo do Pančeva, a braca po materi Alek mu je dao da vlada Vojvodinom, kao svojim feudom, njegovoj milosnici su napravili dete. I njegova žena je u GAK Narodni front. Rađaju se prestolonaslednici. Neki ih, u poverenju da vam kaže, zovu i siročiči. Dobro došli siročići mali. Sami Bog zna ko vas je napravio, ali u knjige će vam biti upisani, kao očevi, oni koji su u strahu i plaše se svoje senke. Za kojima traga FBI-a i mnoge druge tajne i manje tajne službe, kao i njihovi poverioci. A braća su mnoge u crno zavili, uzeli pare, a ne vraćaju. Brzo će ih označiti kao loše momke, a onda sledi laso, pa vešanje.

Sve smo to radili za ljubav, pravdaće se. A, za ljubav oni nisu znali. Eve im ga na. To kažem ja, dvorska luda 27, jer ostale lude to ne smeju da kažu, a prave su lude iako su ministri i ministarke. Nemaju kuraži...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane