Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Veterani

U susret obračunu sa izdajnicima: ko sme da dozvoli izbacivanje Kosova i Metohije iz Ustava Srbije?

Narod brani svoje

Završni udarac srpskoj državi, teritorijalnoj celovitosti i ustavnom poretku, ali i rezoluciji UN 1244, sprema se u narednim mesecima. Vidljive su i pripreme za okršaj, sa svima koji ovaj izdajnički scenario neće da prihvate mirno, u završnoj fazi. Ratni veterani u Srbiji kojih ima oko 300 hiljada, sigurno neće ćutati i gledati kako im se domovina raspada.

Željko Vasiljević

I bez organizovanja sa strane od centara moći koji nisu naklonjeni Srbiji i Srbima, dešava svojevrsno "političko proleće" koje ima sve šanse da preraste u "događanje naroda". Strpljenje i tolerancija već zgaženih građana je dostiglo epske razmere, ali svi koji žive u Srbiji, koja je voljom i nesposobnošću političara postala tamni vilajet, osećaju da se čas odluke približava. Najgori košmar svih političara je narodna buna koja pred sobom kao strašna bujica nosi sve što joj se nađe na putu. Ovog puta bujica će odneti sve one koji su bili najveće prepreka na putu ka srećnoj zemlji zadovoljnog naroda. Najveću rušilačku snagu bujica ima prema najvećim preprekama i onima koje se prve pojave na njenom putu a to su sadašnja vladajuća garnitura i njeni najvažniji faktori.

Odlaganje rešenja najtežeg pitanja za srpske političare, nezavisnosti Kosova i Metohije je došlo do kraja odnosno, obećanja zapadnim centrima moći da će ova srpska pokrajnina dobiti nezavisnost i biti brisana iz preambule Ustava Republike Srbije, su stigli na realizaciju. Sudeći prema svedočenju jednog visokog funkcionera Srpske napredne stranke, do kraja godine ova pitanja moraju da dobiju rešenja kakva očekuju zapadni sponzori trenutne srpske vlasti. Zna dobro Aleksandar Vučić koliko je nezadovoljstvo građana Srbije životom u ovoj zemlji, zna koliko je nezadovoljstvo njegovim političkim i ekonomskim odlukama, zna da se njegova vlast drži na tankoj žici samo uz pomoć medija koji svakim danom stvaraju sve veći mehur od sapunice i zna da je pucanje tog mehura neminovno. Takođe, Vučić dobro zna koji su bili pravi rezultati izbora i zna da podrška manje od 20 procenata birača u Srbiji nije dovoljna da ga zaštiti od građanskog nezadovoljstva a i najveći deo tih koji ga podržavaju to rade samo zbog lične koristi i kada nje nestane ostaće sam i bez zaštite.

Kao i svaki uplašeni diktator, svestan zla koje je naneo sopstvenom narodu, pokušava da se okruži najvernijim sledbenicima i da im poveri najvažnije funkcije, naročito u sistemu koji bi trebalo da obezbedi bezbednost njemu, njegovoj porodici i najbližim saradnicima. Tako je i na funkciju Direktora BIA doveo nesumnjivo svog jednog od najvernijih poslušnika, Bratislava Gašića, koji bi još trebalo da obavlja i koordinaciju svih službi i sistema bezbednosti. Siguran sam da je gospodin Gašić pravi izbor Aleksandra Velikog za namere kako i zašto će da koristi ove službe ali Srbija od tog izbora neće imati nikakve koristi. Ratni veterani, kao ozbiljna društvena grupacija koju režim gleda da drži što dalje od političkih debata i ozbiljnog učešća u društvenom životu, veruju da će glavni cilj delovanja BIA ali i ostalih službi pod rukovodstvom Bratislava Gašića biti odbrana režima, privilegija i očuvanja stečenog bogatstva vladajuće garniture kao i borba protiv rodoljuba koji se neće pomiriti sa izdajom Kosova i Metohije i drugih nacionalnih interesa. Ako se ova predviđanja ne ostvare veterani su uvek spremni da javno da iznesu pohvale na račun gospodina Gašića i da javnost upoznaju sa uspesima Službe i njenog rukovodstva.

Da se Srbija polako približava haosu i nemirima pokazuju događaji oko izbora za parlament srpske pokrajine na Kosovu i Metohiji. I do sada su ovakvi događaji izazivali pometnju i neslogu među Srbima, naročito onim herojima koji su ostali u pokrajini da brane svoje domove i ono malo Srbije koja je ostala na tim prostorima. Imamo utisak a i mnogobrojna svedočenja ovih Srba Graničara, između Islama i Hrišćanstva, između časti i terorizma, između ponosa i podaništva, da bi se lako izborili sa vlašću albanaca da ih ne izdaju ovi "naši" u Beogradu.

Svima je bilo jasno kada je srpska vlast pozvala Srbe da izađu na parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji da je to put ka priznavanju nezavisnosti i popuštanju pod pritiskom Zapada. Danas, vrlo retko neko i spomene mogućnost bojkota izbora za parlament takozvane države Kosovo a od srpskih političara se takva ideja smatra jeresom i o njoj je zabranjeno čak i polemisati. "Politička elita " u Beogradu čak i formira Srpsku listu za učešće na tim izborima da slučajno nekom Srbinu ne bi na pamet pala ideja bojkota izbora ili da se slučajno Srbi, svesni puta u provaliju u koju ih ova vlast vodi ne bi organizovali u front protiv nezavisnosti Kosovu i Metohiji a time i protiv beogradskih političara. Srpska lista će biti instrument režima Aleksandra Vučića da bi njome mogao da ostvari zadate ciljeve i da bi preko nje držao otvorena vrata saradnje sa albanskim teroristima koji su zaseli u fotelje političara, koji idejom o nezavisnosti Kosova i velikom Albanijom pljačkaju svoj narod i drže ga u potpunom ropstvu. Eto još jedne bizarne sličnosti sa situacijom u Srbiji.

Ove teze potvrđuju i izjave srpskog političara sa Kosova i Metohije, Slaviše Ristića koji je rekao između ostalog i ovo: "...Najverniji 'Tačijev Srbin' u Beogradu je Vučić" Slično je potvrdio i Aleksandar Jablanović: "...Srpska lista je po nalogu Marka Đurića dala kvorum za izbor Tačija za predsednika".

Svakome od nas koji želi istinu o KiM, jasno je da su ove izjave tačne i da su one suština događanja na ovim prostorima naročito poslednjih pet godina i naročito od potpisivanja sramnog izdajničkog akta koji se naziva Briselski sporazum. Šta su Srbi dali po ovom, po tvrdnjama Ustavnog suda Srbije, političkom dokumentu, vidljivo je iz svemira a šta su dobili ne može se videti ni mikroskopom odnosno nisu dobili ništa.

Prateći šta se dešava oko formiranja "srpskih lista " za kosovske izbore ne može se izbeći utisak da će se završna bitka oko srpske saglasnosti nezavisnosti Kosova događati u narednim mesecima ali ne duže do kraja ove godine. Ovu strepnju podupire i priča o neophodnoj promeni Ustava Srbije pod izgovorom puta ka EU i reformama pravosuđa i samo je pitanje kojim pravnim nasiljem i haosom će sadašnja vlast izvršiti promene Ustava bez referenduma i prevarom sopstvenog naroda ako nas tako doživljavaju jer imamo često utisak da su im neki drugi narodi mnogo draži i bliži i da ostvaruju njihove interese.

Izjave Aleksandra Jablanovića bivšeg šefa Srpske liste, ministra u Vladi KiM i državnog sekretara u Vulinovom ministarstvu jasno govore da je "puklo". Jablanović je, podsetimo, izdanak verovatno najkriminalnije srpske porodice sa KiM. Aleksandrov brat Marko je narko diler koji drogu prevozi vozilom Vulinovog ministarstva, a otac Dragan osumnjičen je i pod istragom srpskog pravosuđa za špijunažu. I pored svega toga, izjave Alaksandra Jablanovića o Vučiću kao Tačijevom čoveku u Beogradu, otrežnjuju svakoga.

Sigurno je da se završni udarac srpskoj državi, teritorijalnoj celovitosti i ustavnom poretku ali i rezoluciji UN 1244, sprema u narednim mesecima i da su pripreme za okršaj, sa svima koji ovaj izdajnički scenario neće da prihvate mirno, u završnoj fazi. Građani Srbije će sigurno shvatiti šta ih čeka i naći pravi odgovor, kao i uvek kad su dramatične istorijske odluke donošene.

A 1. Otvoreno pismo

Predsedniku Srpske napredne stranke

Gospodinu Aleksandru Vučiću

Gospodine predsedniče,

Dana 10.01.2012.godine, neposredno pred izbore, primili ste našu delegaciju i tom prilikom smo oko jedan sat proveli u razgovoru o saradnji Srpske napredne stranke i organizacije Ratni veterani Srbije.

Vaš stav prema nama nedvosmisleno nam je ukazao na to da u Vama imamo dobrog prijatelja i iskrenog sagovornika. Vi ste to i potvrdili rečima: ,,Najmanje što mogu da učinim za vas je da vam stvarno pomognemo kada vam je potrebno!" Ovo Vaše obećanje smo ozbiljno shvatili i na izvršnom odboru smo doneli odluku da pozovemo naše članove, njih oko 30.000 i podržimo Vas i Vašu stranku svojim glasovima u Vašoj političkoj borbi.

Mislimo da smo, kao boračka organizacija koja je stala uz Vas, doneli dobru odluku na izvršnom odboru.

Gospodine predsedniče, ovom prilikom Vam se ne obraćamo za pomoć, već tražimo da nas ponovo primite i opet odvojite jedan sat svog dragocenog vremena za nas.

Dana 06.04.2017.godine, prilikom obilaska fabrike ,,Jura" u Leskovcu, kada sam Vam prišao, dao svoju vizit kartu i podsetio na prvo obećanje da ćete nas primiti na razgovor, rekli ste: ,,Primiću vas na razgovor." Do danas nismo uspeli da dođemo kod Vas na razgovor uprkos slanju desetine pismenih molbi za prijem.

Zbog toga nismo videli drugi način da Vas podsetimo na Vaša obećanja nego da Vam se obratimo preko medija otvorenim pismom.

Razumemo i znamo da imate veliki broj obaveza i da neumorno pokušavate da ih rešite za dobrobit srpskog naroda, ali mi Vas ipak molimo za malo Vašeg dragocenog vremena.

Podsećamo Vas da u svim izbornim ciklusima od 2012.godine, posle razgovora sa Vama u sedištu Vaše stranke bez ikakvog uslovljavanja ili zahteva od svih boračkih organizacija, jedino su Vas podržali članovi Organizacije ratni veterani Srbije.

U nadi da ćete našu molbu za razgovorom prihvatiti, unapred Vam se zahvaljujemo.

15.05.2017. god.

Organizacija Ratni veterani Srbije

Predsednik

Stojanović Radomir-Lale

podeli ovaj članak:

Natrag