Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Borislav Jović, komunista od glave do pete, napisao KNJIGU! Setio se "crvendać" izreke iz vremena dok još nije znao da je Srbin: "Ako te neće gusle, neće te niko"! Umiruckaju njegovi ispisnici, a on ne bi, kao njih većina, da legne u grob "s otvorenim očima"!

Hteo bi sam da se okupa mirišljavim sapunom, pre nego mu obuku poslednje odelo. Gledam ga na televiziji: svež kao suva smokva! Zapenušio protiv politike J.B.Tita, protiv Slovenije i Hrvatske, protiv pokrajina, a najviše protiv "Srba". Ja se dernjam ka televizoru: "...A, protiv kojih si Srba? Dragomira Milojevića, Miladina Raspopovića, Miloša Sekulovića ili Svete Lekića"? Komunista, koji se krajem 20. veka setio da je Srbin, "rezili" J.B.Tita, ljuti se što je 1948. godine, srpska privreda preseljena u Sloveniju, "psuje" Srbe što su prihvatili Srbiju "iz tri dela"! Milomir Marić ga sluša i podgreva mu ambicije da postane "srpska savest"! Ali, Marić neće(?!) da se seti da pita: "...Borislave, Boro, jesi li i ti sedlao konje koje je jahao J.B.Tito i koje će, kasnije, jahati Slobodan Milošević"?

Neće to Marić da ga pita, a neće ni ostali oko njega! Sve su to poznati ljudi iz nepoznatog razloga! Najveći umni rezultat u životu im je bilo ćutanje na sastancima! Borislav Jović bi voleo da bude upamćen kao Srbin! Ali, prvo bi morao da izrekne sva srpska imena o čijim (ne) delima piše. Ja ću mu pomoći!

Sa Kosova i Metohije: Dušan Mugoša, Pavle Jovićević, Milija Kovačević, Ilija Vakić, Katarina-Cica Patrnogić, Predrag Ajtić, Spasoje Đurović, Dušan Ristić...

Iz Kosovske Mitrovice: Sava Komadinić, Sretko Trifunovič, Milija Cvetnić, Ilija Vakić, Miško Vitić, Vita Latović, Milovan Sekulić, Slavko Vukosavljević, Mihailo Zvicer...

U z ova imena, još "hiljade ljudskih svinja su pristale da budu pakovane u sopstvena creva"! Nepismeni, neobrazovani, nevaspitani, nemoralni, bezimeni ljudi, zarad blagoutrobija, postali su korisni idioti J.B.Tita!

A, od čega su na Kosovu i Metohiji doveli Brozovi korisni idioti? Doveli su dotle da „slinavi Suljo" Ugljanin (takvog ga pamtim sa našeg Baira!) ide u Prištinu i trgovcu ljudskim organima Hašimu Taćiju daje podršku za postojanjem šiptarskog (ne menjaj u albanskog!) Kosova i Metohije!

Doveli su dotle da belosvetski kriminalac Ramuš Haradinaj zapreti: "No, no" srpskom premijeru i novoizabranom srpskom predsedniku! Zeleni jed mi je izlazio iz usta zbog uvrede srpskoj državi, a dotični predsednik (insulin mi ne dozvoljava da mu izgovorim ime!), umesto da od svojih usta odvoji i raspiše poternicu za Haradinajem uz novčanu nagradu od 5 miliona evra, vodi "pomirljivu politiku u regionu"!

U romanu "Hajduk Stanko", harambaša vodi celu četu da od turskog zatvora izvede Stankovog oca, a na Stankovu opasku da mu je potreban samo "pobratim Zeka" i još dvojica, harambaša odgovara: "Da to junaci, poslao bih tebe i još dvojicu, ali to su ugursuzi, zato vodim celu četu"!

Borislav Jović je još jednom u nizu srpskih komunista koji posmrtno pljuju J.B.Tita, a mladost i najlepše godine su posvetili ljubljenju njegovih stopa! U kakofoniji se uvek izabere instrument koji prija ušima, pa sam i ja odabrao Borislava jovića. Temenao je i J.B.Titu i Slobodanu Miloševiću! Popljuvao ih je obojicu! Kad je trebalo da raskrinka njihove laži, bio je deo njihovih laži!

Sada bi da bude deo istine! Ali, Bora je zarđao, nema tog čistača koji bi bio u stanju da spere njegovu rđu! Rđa je jedini otrov koji nema protiv otrov! Rđa se rđom ne skida!

Da je Borislav Jović častan čovek, otišao bi na Savski most, iako pokojnik, poput Branka Ćopića, poleteo bi u nezaborav, glavom u beton! Srećom po njega, na žalost po Srbe i Srbiju, Bora Jović će nastaviti da po Srbiji sadi korov, a da ubeđuje Srbe kako iz njega cveta bela rada!

Šta nam valja činiti?

Valja nam jasno i glasno odbaciti jezičku podmetačinu sa Zapada: "Ostavite prošlost, gledajte u budućnost"! U prevodu: zaboravite Vokerove američke laži u Račku i gledajte da se što bezbolnije osnuje "prirodna Albanija"! Zaboravite da je Račak ista priča kao Markale i ulica Vase Miskina! Zaboravite da je Srebrenica zločin kakvih je nad Srbima izvršeno stotine!

Valja nam uposliti srpsku pamet da objasni i dokaže veliku prevaru 20.veka! Da srpska pamet odgovori: Ko je osmislio Veliku prevaru? Ja tvrdim: država Vatikan! Ko je izvršilac? Ja tvrdim: Amerika i Velika Britanija! Ko je sproveo u delo Veliku prevaru nad Srbima? Ja tvrdim: komunistička partija Srbije i Jugoslavije!

Srbi i Srpkinje, ni proleće više ne liči na sebe! U meni sve više izostaje, čak i duhovitost, na koju sam računao! Srbija oko nas i Srbi u njoj, sve više liče na pirotski ćilim, ispod koga je naslagano đubre! Ostavimo se regiona! Crnogorci, Makedonci , Muslimani (ne menjaj u Bošnjaci!) ili Hrvati su izgubljeni za srpski nacion. Kad gledaš u komšijsko dvorište, sve su krave iste!

Pozabavimo se mi Srbi jedni drugima! Samo jedni druge imamo i nikoga više! Ni manje, ni više!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane