Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Pucaj da ga ubiješ

Milovan Brkić

Britanska premijerka Tereza Mej je pre mesec dana izjavila da podržava akciju britanske policije - Pucaj da ubiješ!

Bobi (policajac) u Britaniji ne nosi oružje, građani nemaju lične karte. Premijerka Mej je odlučila da amerikanizuje policiju, nakon terorističkih napada u Mančesteru i Londonu. Zla godina Terezu naterala. Odlučila je da aminuje policijsku odluku da potežu oružje i ubiju svako sumnjivo lice. Da nakon pucanja viknu: stoj, pucao sam!

Teška su to vremena kada se sloboda brani od građana oružjem!

Šizofreni Aleksandar Vučić je danas predsednik Srbije, sa protokolarnim ustavnim ovlašćenjima. Kakav Ustav Srbije, kakva ovlašćenja! On je gospodar života i smrti. On vlada sam, svi ostali su obične sluge.

Vučić nema opoziciju, jer ga je iznedrila Demokratska stranka koja je zavladala padom Miloševića. Njeni mladi jurišnici su pljačkali kao ludi. Srpski radikali su im, odlaskom Šešelja u Hag, bili skupo plaćena služinčad. Dobijali su visoku apanažu, promovisani su kao opozicija, kao opasni ludaci, da bi demokrate dobile podršku u svetu. Picousti Vučić im je služio kao klovn. Skupo plaćeni klovn.

Kada je došao na vlast, Vučić je od svakog od njih uzeo krvninu. Naplatio je zaštitu. Uzimao je novac, ni sam ne znajući šta će sa njim. Koliko novca ima ovaj šizofrenik, sa svojom šizofrenom majkom Angelinom, službenim ocem Anđelkom i bratom Andrejom, znaju samo strane obaveštajne službe koje prate njegov krvavi pir.

Vučić je, tvrdi on, opčinjen Angelom Merkel, pokušava da nam to stavi do znanja. Ustvari, Vučić nikog ne poštuje, osim sebe. On se ulaguje moćnicima, gazi one koji su pod njim.

I dok misli da je svemoćan, da milione Srba i građana Srbije može da drži u ropstvu, kao mizernu radnu snagu sa mesečnom najamninom od 200 evra, uveren da će ovo tužno roblje da pod kontrolom drži policija Neše Sline, koja je takođe mizerno plaćena, diktator je smetnuo s uma da je ugrozio interese nekoliko hiljada onih koji su imali puno para, ali su počeli da ih gube, zbog otimanja poslova od strane njegovog brata Andreja i male grupe razbojnika okupljenih oko njega.A oni ne praštaju.

Vođa je stvorio, poput Hitlera, svoju partijsku vojsku. Nabildovani momci, navijačke grupe kojima je Vučić dao da se bave sivom ekonomijom i trgovinom narkotika, vršljaju Beogradom, srpskim gradovima i selima. Zastrašuju, prete, ucenjuju, otimaju...

Nacistički režim je sproveo čistku u noći 30. juna 1934. godine, poznatu kao "noć dugih noževa''. Mnogi od ubijenih su bili pripadnici Jurišnih odreda. Adolf Hitler se morao okrenuti protiv SA i njenog vođe Ernsta Rema, zato što je uvideo da samostalno delovanje SA i sklonost njenih pripadnika ka uličnom nasilju štete njegovoj reputaciji u svetu. U čistki je stradalo najmanje 85 ljudi, mada se konačan broj stradalih procenjuje na stotine.

Tako i Vučićevi partijski jurišni odredi mogu očekivati sudbinu Saleta Mutavog, Vođinog omiljenog ubice, predvodnika navijačke bande, koji je likvidiran od strane Vučićeve specijalne policije.

Svakim danom, u svakom pogledu, Srbija tone i bliži se nestanku sa zemljopisne karte. Društveni život u Srbiji odvija se na PINK-u, RTS-u, TV B 92 i Hepy televiziji. Preko ekrana ovih medijskih trovačnica, Vučić vodi svoje bitke protiv građana, novinara, opozicije, stranih država i stranih ambasadora.

Mi nestajemo kao narod.

Imamo li pravo na samoodbranu? Na kralja Milana Srbi su pucali 23 puta, ubili su predhono kneza Mihajila, pa potom Kralja Aleksandra Obrenovića...Nisu se Srbi dali porobiti!

Ako gospođe Mej odobrava odbrambeni pristup od terora akcijom "Pucaj da ubiješ", onda i milion Srba koji imaju oružje treba da se brane od zla koje nam preti.

Pucaj da ga ubiješ, bio bi moto za spas ove napaćene zemlje u nestajanju.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane