Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Dupeta mi mog

M. Grabež

Majku ti božju, ako ja jednog dana umrem ... - požalio se Josip Bropz Tito načelniku Genral-štaba Nikoli Ljubičiću. "Druže Titio" - prekinuo ga je genral-pukovnik Ljubićić, roneći suze - Vi nikada nećete umreti, Vi ste večni".

Tito je bio doživotni predsednik, mada je bilo predloga da se u Ustav upiše rečenica - večni predsednik. Na njegovu, i žalost okruženja, bio je samo doživotni.

Kod Srba je uvek bilo udvorištva. Udvorička poezija je bila cenjenija od Dučićeve, Rakićeve, Šantićeve...

Ovih dana svedoci smo javnog nastupa dupeuvlakača i izliva njihove ljubavi prema Vođi.

Nikolica Selaković je rukopoloženi generalni sekretar predsednika Srbije. Bivši ministar pravde. Dugo mu je nedostajala Vođina ljubav i milost od kada ga je na mestu ministra (ne)pravde zamenila mladoumna Nela Kuburović.

Dugo se nije znalo šta će biti sa Nikolicom. Imao je lošu karmu. Bio je radikal, pa naprednjak. Jedan iz harema profesora Olivera Antića, profesora na Pravnom fakultetu u Beogradu. Sa sobom je Oliver u naprednjake poveo i svoj harem. Pedere Marka Đurića, asistenta Nikolicu Selakovića, profesora Dejana Đurđevića... Nekako, Nikolica mu je bio baš blizak, donejm delu tela. Voleli su da se zajedno kupaju. To je smetalo Vučiću, nije želo da tako mladi i lepi budu u srcu drugih. Zato je učinio sve da Oliver Antić napusti SNS, a Toma da ga pošalje za ambasadora u Portugal.

Vrpoljio se Nikolica. Vođa mu je poručivao preko emisara da misli na njega. Držao ga je na ledu, da se malo oladi. Poslat je u Rusiju, ''na obuku''. Ne u Rim, da ne kažu magarc u Rim, magarac iz Rima, nego peder u Moskvu, komesar iz Moskve.

I Vođa se ''dvoumio''. Te Nikolicu će za direktora BIA, te za premijera, možda za gardonačelnika. A ono ispade, Nikolica mu uz skute, pije sa njim 'ladno belo mađarsko vino, koje je simbol svih pedera na vlasti u Srbiji.

Priženili su Nikolicu. Doveli mu ženi Milicu, sa stomakom do zuba, uzeli je od Miše Vacića, da se ne kaže - eto i Nikolica je peder. Milica je pošteno isplaćena.

I ponosan je Vođa. Gensek Nikolica peder s leve, a s desne strane mu sed Ivica Kojić, takođe peder, šef kabineta. Ceo kabinet, sve ljuti peder, kremnen do kremena. Kad ih kresneš zapale se. Savetnik za bezbednost Aleksandar Đorđević, Đora peder, doskorašnji direktor BIA, Vlada Božović, Nemanja Stefanović...

''Danas je veliki dan. Aleksandar Vučić je jednoglasno izabran od građana da nas uvede u Evropu. Ovaj čovek je posvetio život Srbiji. Treba svi da se danas radujemo '' - poručio nam je gensek Nikolica Selaković na dan kada je tužni Toma, bez Dragice, sam samsijat, napustio Dvor.

Vođa namerava da lezbejku Anu Brnabić postavi za premijera, a u Vladi već ima nekoliko ljutih i našmrkanih pedera. Vođino okruženje ne koristi zakleteve kao što su- časna reč, majke mi, života mi mog... Kada se kunu on kažu - dupeta mi moga. Njihovo dupe će nam doći glave.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane