Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ubijanje

Horor prinudne imunizacije: još jedan dokaz da je u Srbiji na sceni ubilački režim

Kako sačuvati decu od vakcine

Zakoni Republike Srbije predviđaju neviđene represije prema roditeljima koji odbiju da vakcinišu svoju decu, a istim zakonima predviđeno je i oduzimanje dece te njihovo "zbrinjavanje" u hraniteljske porodice. Teror se tu ne završava, mada je i naučno dokazano da je opasnost od teških posledica po zdravlje dece od polio-vakcina takva da u mnogim slučajevima izaziva paralizu, retardaciju i druge užase kojima svaki roditelj prilikom prinudne vakcinacije izlaže svoju decu. U zemlji koja je žrtva "bele kuge", ovakva nakazna zakonska "rešenja" pomažu samo daljem ubijanju naroda. Ima li više iko prava da sumnja kakve su stvarne namere aktuelne kriminalne i okupatorske vlasti?

Vuk Stanić

Zakon o prinudnoj vakcinaciji u suprotnosti je sa Ustavom Srbije, no, sudovi kažnjavaju roditelje koji odbiju da vakcinišu decu! I nevakcinisana deca su progonjena! Postoje slučajevi da ih čak izbacuju iz vrtića i škola! Prema rečima uglednog beogradskog Advokata Stevana Damnjanovića, koji zastupa prava roditelja iz neformalne grupe "Stop obaveznoj vakcinaciji u Srbiji", Ustav republike Srbije garantuje izbor metode lečenja, a roditelji odlučuju u ime dece a Zakon o zaštiti od zaraznih bolesti decidirano kaže da je obavezna vakcinacija, što je samim tim u suprotnosti sa važećim Ustavom.

Zakon o zaštiti od zaraznih bolesti predviđa i oduzimanje dece, od roditelja koji su odbili da ih vakcinišu! Deca bi kako je predviđeno po oduzimanju, bila prebačena u hraniteljske porodice. U hraniteljskim porodicam bi bila naknadno prisilno vakcinisana!

Ovakav horor Zakon o prinudnoj vakcinaciji postigao je da roditelji srpske dece žive u strahu jer: praksa je pokazala, da vakcinacija može da ima nesagledivo štetne posledice po zdravlje dece, a o tome svedoče i ugledni lekari: dr Lidija Gajski, dr Srećko Sladojev, imunolog dr Đula Sunara, dr Aleksandar Radojević, dr Slađana Velkov, prof. dr Željka Poljak imunologa, dr. Jovana Stojković i stotine ruskih, evropskih i američkih lekara. Ministarka zdravlja Poljske je još pre dve i po godine zabranila obavezni vakcinaciju.

Suočeni sa tim činjenicama mnogi roditelji bi odlučili da decu ne vakcinišu, ipak niko ne želi da mu dete bude maltretirano, da plati drakonsku kaznu ili da mu ne daj bože dete bude oduzeto. Prema svedočenju Silvije Anišic u Subotici je u školama i vrtićima u toku izbacivanje nevakcinisane dece i maltretiranje roditelja.

Najbolji savet roditeljima kako da zaštite svoju decu od vakcina je ipak dala aktivista grupe "Stop obaveznoj vakcinaciji u Srbiji", Spomenka Jolović, koja je napisala savet, čitavu "strategiju" kako da se izbegne represija države:

"...Nikada nemojte da odbijate vakcine. Taj ko vas je to savetovao, pogrešno vas je savetovao, jer tako kršite zakon i ulazite u neravnopravnu borbu sa sistemom koja uvek vodi maltretiranju po sudovima i troškovima. Uputite zahtev za odlaganje vakcina. Na našem FB profilu imate formular. U tom zahtevu imate 30 pitanja, koja bi svaki normalan roditelj postavio, a oni su u zakonskoj obavezi da vam odgovore na sve što se tiče zdravlja vašeg deteta i intervencije koju treba da preduzmu. Odštampajte zahtev u tri primerka, za svako dete ako je potrebno. Popunite u zaglavlju podatke, vaše, zdravstvene ustanove i ime i prezime lekara koji vam vodi dete. To nosite u pisarnicu Doma Zdravlja da vam overe. Sva tri primerka. Jedan ostaje kod njih u arhivi, drugi oni šalju vašem lekaru, treći ostaje Vama kao dokaz. Nemojte predavati zahtev ako niste dobili poziv! Ne radite ništa unapred i ne skrećite bespotrebno pažnju na sebe! Čekajte poziv pa onda predajete zahtev!"

Više puta do sada je potvrđeno da su neke doze vakcina bile kontaminirane različitim česticama i virusima: česticama stakla, teških metala, virusima majmunskog i svinjskog porekla, što je proglašeno slučajnošću. Prilikom jedne rutinske provere od 16 analiziranih uzoraka kontaminirano je svih 16!

Sve ove vakcine testirane su u Nemačkoj i testovi pokazuju da se koriste neispravane vakcine koje ne prolaze dovoljnu bezbednosnu proveru. U Francuskoj, su čestice teških metala otkrivene u dozama vakcina protiv meningitisa.

U Srbiji je poznato dosta slučejava sa teškim posledicama, poput slučaja deteta Babić Draška, koji je vakcinisan polio vakcinom kada je imao 8,5 meseci, nakon čega je usledila njegova paraliza. Sud je ustanovio da je paraliza direktna posledica dobijene polio vakcine. Iako je rođen zdrav i bio živahna beba, odmah po primanju vakcine stvari su se drastično promenile. Dobio je visoku temperaturu, telo mu je bilo slabo, jedva je disao. Paraliza koja je počela od leve ruke i desne noge, naglo se širila na celo telo. Lekari su se borili za njegov život. Samo nadljudskim naporima majke Aleksandre, Drašku je osposobljena leva ruka. Draško je vakcinisan Torlakovom vakcinom. Tadašnji Zavod za kontrolu lekova, nije sam kontrolisao vakcine, jer nije imao uslova za to, već je koristio Torlakove testove, zato što je jedino Torlak imao eksperimentalne životinje za testiranje. Prvi put je hospitalizovan 21 dan posle primanja vakcine, jer dete nije moglo da sedi. Lekari su govorili da ne znaju o čemu se radi, ali da je najverovatnje reč o nekom jakom virusu. Na Institutu za majku i dete su Aleksandri rekli - ako paraliza zahvati srčani mišić, da su oni nemoćni. Tada su joj i saopštili da je uzrok njegove paralize - vakcina.

Primarijus dr Radmilo Petrović, dugogodišnji epidemiolog na Torlaku bi je zadužen za praćenje neželjenih posledica posle vakcinisanja. On je javno rekao je da su SAD, a kasnije i Evropa, kada je ustanovljen veći broj paraliza izazvanih živom vakcinom, odmah prešli na takozvanu mrtvu vakcinu, koja ne može da izazove paralizu, a efikasna je 100 odsto.

Prvi osnovni sud je 2010. godine naložio veštačenje koje je potvrdilo da je Draško oboleo od poliomijelitisa udruženog sa vakcinom, odnosno da je ostao paralizovan zbog žive vakcine koju je primio. Njegova majka je ubrzo dobila i odgovor od suda da ne može da tuži Republiku Srbiju, jer ona ne proizvodi vakcine, već proizvođač. Država samo piše zakone, a zakonska je obaveza svakoga da se vakciniše. Kada tužite proizvođača, njegovi advokati obore optužnicu sa tvrdnjama da oni nikoga ne prisiljavaju da se vakciniše...

Kazna za nevakcinisanje deteta, po zakonu, je od trideset do 150.000 dinara.

Kod nas ne postoji mogućnost da birate, želite li da vakcinišete dete ili ne, a ne postoji ni fond za neželjene reakcije, niti se tačno zna ko snosi odgovornost za kvalitet vakcine. Dete Sara Popčetović je takođe obolelo od posledica polio vakcine. Njen desetogodišnji sin Đorđe rođen je kao zdravo dete, prohodao i progovorio na vreme. Ona nikada nije dovodila u pitanje vakcinaciju, ali je njeno dete reagovalo na svaku vakcinu visokom temperaturom i febrilnom konvulzijom, koja se javljala na 38,2. Ona je odlagala da dete primi MMR, ali su doktori govorili da on može da primi vakcinu bez problema. Primio je MMR sa dve godine. Dobio je temperaturu, koja nije spadala dva dana. Od tada, to više nije bilo njeno dete, postao je slab, a od celih rečenica koje je do tada sklapao, počeo je da koristi samo poneku reč. Doktori su posle mesec dana konstatovali autizam, na šta su oni bili šokirani. Đorđe već osam godina nije izustio ni reč, a Sara svom detetu isto toliko nije čula glas, nije je ni jednom poljubio.

Njegova dijagnoza prvo je bila autizam, pa disfazija, a kako su se menjali lekovi koje su mu davali, došli su do dijagnoze teška mentalna retardacija. Đorđe je prestao da hoda, vratio se u pelene, vratio se na nivo deteta od šest meseci.

Lekari su joj govorili da postoje divne ustanove za takvu decu, a da je ona mlada pa će sebi roditi drugo dete. Sara je ostala samohrana majka, i jako teško se sa tim bori. Teško dobija posao zato što ima dete sa posebnim potrebama. Podstanar je i čak i stan teško iznajmljuje zbog deteta. Nema prijavu prebivališta. Država nema rešenje za ovakve majke i ona se oseća potpuno nevidljivom u sistemu. Dete Danijele Džigurski, Lenka Džigurski je imalo slične simptome koji su takođe izazvani vakcinom. Dugo godina ona se borila da ispravi simptome koji su njenom detetu prouzrokovani vakcinom, nažalost ona je bitku nedavno izgubila i njeno dete je nedavno preminulo od posledica vakcine.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane