Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Svet na prekretnici

Nezvanična svetska vlada preko Ujedinjenih nacija, planira globalno porobljavanje

"Agenda 2030" - šta nam sprema UN?

Svetsko stanovništvo bez nacionalnog suvereniteta, verskih osećanja i ličnog dostojanstva, bezlična masa stoke koja je umesto žigom obeležena čipom, sa plaćanjem poreza i taksi globalistima, to je ukratko suština dokumenta Ujedinjenih nacija, poznat kao "Agenda 2030 UN". Reč je o velikoj i temeljnoj restauraciji neofeudalizma - sa svetskom elitom u ulozi novih monarha, lokalnim kmetovima za ubiranje poreza i „rajom" čija je jedina privilegija plaćanje „harača" globalistima.

priredio: Vladimir Petrović

U sedištu Ujedinjenih nacija održao se samit čiji je cilj usvajanje dokumenta „Transformisati svet: Agenda 2030 održivog razvoja". Papa Francisko, koji je održao govor na generalnoj skupštini UN, jedan je od glavnih promotera „transformacije" sveta. Projekat predviđen da do 2030. godine promeni svet koštaće 5.000 milijardi američkih dolara godišnje i sačinjen je od 17 tačaka, sa 169 specifičnih ciljeva.

Svaka obećana utopija završava se u totalitarnoj diktaturi, što će biti slučaj i sa „Agendom 21" na steroidima. Organizacija UN preuzela je de fakto ulogu svetske (globalne) vlade, sa ovlašćenjima apsolutne vlasti nad svim državama - bez ikakvih održanih izbora

Obećanja UN kao samoproklamovane svetske vlade su grandiozna, ali najavu njihove utopije treba čitati između redova: kraj siromaštva u svim oblicima ne znači da će bogati dati svoj novac siromašnima, već centralizovanje monetarnog sistema pomoću Svetske Banke i MMF radi kontrole finansija, kao i ukidanje novca prelaskom na „čipovanje".

Okončati glad, obezbediti hranu i održivu poljoprivredu kao spasonosno rešenje za „problem gladi u svetu", biće ne samo promocija, već zakonska obaveza uzgoja GMO hrane praćena zabranom zdrave, organske hrane osiguravanje zdravog života u svim uzrastima pomoću „Codex Alimentarius" standarda.

Zdrava organska hrana koja se kupuje od malih proizvođača biće stavljena van zakona, a „zdrav život u svim uzrastima" je jasna referenca na zakonom obaveznu nasilnu vakcinaciju - bez opcije izbora ili njenog odbijanja. Jednako i kvalitetno obrazovanje za sve globalistička propaganda „ispiranja mozga" sa mejnstrim medija će preći u školstvo, a obrazovni sistemi svih država će raditi po jednom zajedničkom programu.

Rodna ravnopravnost, nama dobro poznat termin, obuhvata obaveznu dresuru dece pederastijom, transgenderizmom, pedofilijom i sličnim „tekovinama zapadne civilizacije" osnaživanje žena u rodnoj ravnopravnosti lepo brendirana kontrola stanovništva kroz prinudno „planiranje porodice".

Održivo upravljanje vodom već najavljena privatizacija svih izvora pijaće vode, uz nepotrebno ali neizbežno kljukanje fluoridom održiva moderna energija za sve podrazumeva „pametno" očitavanje, upravanje i daljinsko isključivanje energije, praćeno drastičnim poskupljenjem brendiranim kao „usklađivanje cena".

Održivi privredni rast otvaranje granica nesmetanoj i neoporezivoj cirkulaciji krupnog kapitala međunarodnih kompanija, praćeno usvajanjem TTIP sporazuma - što će ujedno biti kraj malih, samostalnih privatnika elastična infrastruktura i promocija održive industrijalizacije.

Jedini vid „održive industrijalizacije" za novi svetski poredak je deindustrijalizacija, praćena totalnom kontrolom i maksimalnom naplatom svih oblika putovanja. Fokus je na forsiranju javnih prevoza, lakih za kontrolu i naplatu na štetu ličnog prevoza, koje će se ostvariti drastičnim dizanjem cena nafte, benzina i taksiranja zarad „očuvanja životne sredine".

Smanjenje nejednakosti unutar zemalja ne podrazumeva ravnomernu raspodelu, već regionalizaciju i razbijanje nacionalnih država na sitne regije, kontrolisane i taksirane od svetske vlade stvaranje održivih gradova i naselja lepuškasto brendirane ćelije globalnog Gulaga - pod strogim i nimalo diskretnim nadzorom (para)policijskih organizacija „Velikog Brata".

Održiva proizvodnja i potrošnja, proces kod nas popularno nazvan „stezanje kaiša", redukcijom kupovne moći potrošnja će postati stvarno (ne)održiva, što se savršeno uklapa u deinstrijalizaciju: ništa se ne proizvodi, ali to je dobro zato što nemate posao i platu pa nemate za šta ni da kupite - to je vizija „održivosti".

Borba protiv klimatskih promena, prvobitno nazvana „borbom protiv globalnog zagrevanja" nakon naučno dokazanog nedostatka zagrevanja rebrendirana je u „klimatske promene" ali sa potpuno istim ciljem - reketiranjem svake ljudske aktivnosti na zemlji plaćanjem poreza na disanje (Carbon Tax) privatnim kompanijama globalista

Održivi razvoj okeana, mora i morskih resursa podrazumeva ograničenje pristupa morskoj životnoj sredini, uz drastično smanjenje ribolova - radi što bolje kontrole skupocenih prava na eksploataciju minerala, nafte i gasa.

Zaštita i obnova kopnenih ekosistema ograničenje ljudskog života i rada na gradove i naselja, onemogućavanje privatne proizvodnje hrane, najpre povećanjem taksi a potom zakonskom zabranom dati monopol GMO kao jedinom mogućem „održivom" načinu ishrane...

Stvaranje mirnog i održivog društva, najpre psihijatrijskim priručnicima, potom donetim zakonima među „potencijalne teroriste" opasne po društvo prepoznati su svi koji se zalažu za zdrav život, zdravu hranu, protivnici vakcinacije i globalizma, kao i nezavisni novinari koji javnost obaveštavaju drugačije od zvaničnih mejnstrim medija - njihovom eliminacijom stvoriće se jedno vrlo mirno i održivo društvo (poslušnih robova) jačanje resursa za sprovođenje globalnog partnerstva „održivog razvoja".

Ukidanjem suvereniteta nacija i odbrambene moći država pravi se „problem" čije će „rešenje" biti jedna globalna vojno policijska organizacija zadužena za ceo svet.

Najavljenom „transformacijom" svet će od globalnog sela postati globalistički Gulag, sa obećanom utopijom koja će svoj kraj imati u totalitarnoj diktaturi. Vizija novog svetskog poretka je globalni komunizam - ali ne u pozitivnom smislu bilo kakve ravnopravnosti. Krajnji cilj „Agende 21" na steroidima je uniformisana bezlična svetska populacija.

Svetsko stanovništvo bez nacionalnog suvereniteta, verskih osećanja i ličnog dostojanstva. Bezlična masa stoke koja je umesto žigom obeležena čipom, sa plaćanjem poreza i taksi globalistima kao jedinom svrhom svog postojanja.

Agenda 2030 UN je restauracija neofeudalizma - sa svetskom elitom u ulozi novih monarha, lokalnim kmetovima za ubiranje poreza i „rajom" čija je jedina privilegija plaćanje „harača" globalistima.

Agenda 2030 je porobljavanje sveta bez ispaljenog metka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane