Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Čekajući novo krvoproliće

Milovan Brkić

Poznanik, koji radi u diplomatiji, saopštio mi je da ima saznanja da se intenzivno planira rat na Balkanu, odnosno ponovni napad na Srbiju, da je još skrate.

Iza napada stoji nemačka kancelarka Merkel, potpomognuta ruskim predsednikom Putinom. On je spustio Rusiju na kolena. Surovo je opljačkao, za oko 3.000 milijardi, NATO je doveo na njene granice, građane doveo u bedu i najgoru nemaštinu. Samo da mu Merkelova klimne glavom, Putin bi se odrekao i Čečenije, Kamčatke...

Nije slučajno Haradinaj predviđen za premijera Kosova. Ne traži slučajno Nemačka da Srbija gradi put od Niša prema Prištini, da Albanci lakše ''dolaze na svoje''.

Nije slučajno što su Merkelova i Putin podržali Aleksandra Vučića, sina Fahri Musliua, što je hrvatska državljanka postavljena za premijera Srbije, što je Vojska Srbije razbijena, svedena na lovačku družinu.

Nesrećni Dmitrij Rogozin koji nam uliva lažnu nadu, sigurno želi da pomogne Srbiju, ali on ni o čemu ne odlučuje.

I dok gledamo kako se Albanci pripremaju za rat, radi stvaranja Velike Albanije, šizofreni Vučić divlja u Srbiji, potpomognut nemačkom obaveštajnom službom, BND.

Džerald Post punih dvadeset godina radio je u Centralnoj obaveštajnoj službi (CIA), gde je osnovao specijalizovanu službu za izradu psiholoških profila svetskih lidera za potrebe američke vlade. Njusvik je objavio njegov opis srpskog desperadosa.

''...Za njega reči ne odražavaju duboko ukorenjena uverenja. One mu služe samo da bi se ojačale njegove lične pozicije i stekao divljenje i podrška. Jedino ključno i čvrsto uverenje jeste uverenje da se on nalazi u središtu svega. Ono što je dobro za njega, dobro je i za njegovu zemlju. U suštini, takav pojedinac počinje da veruje da nacionalni interes i nacionalna bezbednost zavise od njegovog ponovnog izbora i imenovanja na funkciju'' - tvrdi gospodin Post.

Pre dve nedelje, kad se vratio sa turneje po Kazahstanu, Vučiću su opet ušivali čmar na posebnom odeljenju. Ovaj spolno nedefinisan čovek misli samo na svoje dupe.

Koliko je on besprizoran videli smo i na megalomanskoj proslavi njegovog ''ustoličenja''. Naterao je zvaničnu suprugu da četiri sata stoji, 12 dana nakon porođaja, na temperaturi od preko 30 stepeni, da prima goste. Lekari su savetovali da bude pošteđena tog napora, ali Vučića zanima samo On. Njegovo dupe, njegovi interesi. Sve te predstave su njemu terapija. Da li će nas Sjedinjene Američke Države uzeti kao svoj plen od Nemačke? Već smo od njih surovo bombardovani, opljačkani. Njihove diplomate su se ponašali kao protektori, naročito smo na meti gospodi iz Demokratske stranke SAD-a.

Direktor srpske policije je takođe homoseksualac! Zamišljam ga kako će da promeškolji guzicu kada čuje da smo napadnuti, da je palo Prokuplje, Bujanovac, da se crno piše Nišu, a Vođa Vučić telali da ''mir nema alternativu'' i da Srbija neće nasedati na provokacije Albanaca koji okupiraju deo Srbije.

Nema ruskih Migova, mada ministar odbrane tvrdi da su plaćeni. Ako i dolete, sa naših aerodroma poleteti neće. Poslaće nam ih neupotrebljive, da Putin ne uvredi Angelu.

U miru, koji je gori od svakog rata, Srbija je pod Nemačkom ekonomskom okupacijom poslednjih godina izgubila više od dva miliona građana. Mnogi su umrli od bolesti, od stresa, od gladi, nemaštine, mnogi su utekli koliko ih noge nose u beli svet, da rade najprljavije poslove, samo da prežive i zauvek su otišli iz ove nesrećne zemlje. Nakon Avganistana i Sirije, i Srbija je zemlja nad kojom Nemačka i elita iz Sjedinjenih Država, demonstriraju svoju snagu i moć.

A, novi rat nam opet spremaju. Zato i nema nikakvih vesti od Suda za zločine koje je počinila OVK. Te ubice su i dalje favoriti Angele Merkel.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane