Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Ružić nam se piše

M. Hadžić

Sredinom devedesetih godina, dok je krvožedna Miloševićeva mafija pljačkala Srbiju i gurala je u svako zlo, na beogradskom Fakultetu političkih nauka, pripremao se za političku karijeru student Branko Ružić. Ambicije su mu bile nebeske! Već tada je bio član podmlatka Socijalističke partije Srbije i ona ga je i postavila na njegovu prvu funkciju u životu. Postao je student-prodekan! Već 2008. godine, Ružić je unapređen u narodnog poslanika i predsednika Poslaničke grupe SPS. Postao je i član stalne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Ni manje ni više!

Kao ministar bez portfelja, za evropske integracije, 2013. godine je zaposlio svoju svastiku Milenu Karić u Republičkoj agenciji za poštanske usluge, sa prosečnom zaradom od 187.351 dinara.

Do rekonstrukcije Vlade Srbije u avgustu 2013. godine kada je izabran za ministra bez portfelja zaduženog za evropske integracije, povremeno bi se preko medija "svađao" sa Vučićem i njegovom strankom. Posebno kad je došao na mesto potpredsednika fudbalskog kluba Partizan.

Skandala oko Branka Ružića uvek je bilo. Kroz njegove ruke prošlo je mnogo para, a sve iz javnih preduzeća.Milion tamo, milion ovamo. Postao je vlasnik stana na dva sprata, od 240 kvadrata. Podvođene su mu i mlade Vlajine u Petrovcu na Mlavi...Ali, i on je jednom morao da obavi "razgovor ugodni" u policiji. Naime, saslušan je u pretkrivičnom postupku koji je vođen o zloupotrebama u "Dunav osiguranju", dok je na njenom čelu bila kadar SPS-a.Različitim malverzacijama osiguravajuća kompanija oštećena je za nekoliko desetina miliona evra, a osumnjičeno je više osoba. Ružić je negirao svoju krivicu. Navodno mu i nije dokazana.

Novine su pisale da je bio "hladan kao led". Bolje upućeni kažu da je "nagodba" pala na najvišem državnom nivou. Pljačka "Dunav osiguranja" je imala mnogo zanimljivijih učesnika od njega.

Kad su navijači "Partizana" masovno skandirali "Vučiću pederu!", pala je sumnja da je to Branko Ružić organizovao. Ali, kao pravi karijerista, koji poštuje svakoga Vođu (a i sam je vlastohlepan), razumeo je šta treba da radi. Do Vučića je stiglo njegovo "tvrdo uveravanje" da on ne stoji iza te zlokobne dve reči.

Vučić je taj njegov podanički gest znao da ceni. U novoj gej-vladi, obezbeđeno mu je ministarsko mesto. Kad je Vođa "rukopoložio" Anu Brnabić na mesto mandatara za sastav nove Vlade Srbije, Ružić se hitno oglasio u javnosti rekavši kako je to "mudar, državnički potez".

Ružić je Dačićev Čeda Jovanović. Ovih dana MUP je posalo depešu kolegama iz Makedonije i Grčke da štićena ličnost Mihajilo Lajf Jovanović stiže autobusom na đačku ekskurziju, da se o njemu povede računa. Svi Jovanovići su štićene ličnosti. Tako je Vučić odlučio. A odlučio je i da utovljeni Ružić postane ministar. A taj će da nam pojede sav budžet ministarstva kojim bude upravljao, kao ''štićena ličnost''.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane