Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Dosije Brnabić: Digitalna Agenda E-uprave, ili žigosanje srpske marve i popis ljudskih telesnih organa

Seka reformiše, braco naplaćuje

Proces elektronskog upravljanja porobljenom Srbijom i uvođenje elektronske vlade (E-Government), povereno je Ani Brnabić, sivoj eminenciji gey lože u Nemanjinoj 11. Na konferencije nevladine organizacije NALED, ministarka Brnabić je najavila da "više neće biti papira, šaltera i pečata", čime će, navodno, život napaćenih građana biti olakšan. NALED siva knjiga sadrži 100 novih direktiva vladi, sa fokusom na proces elektronskog upravljanja. Izrada adresnog i centralnog registra građana će zajedno sa elektronskim zdravstvenim dokumentima olakšati daljinsku kontrolu porobljene nacije i ljudskih resursa. O pravim namerama elektronskog upravljanja stanovništvom, za Magazin Tabloid, piše Periša Reljić, slikar iz Šumadije i građanski aktivista

Periša Reljić

Na konferenciji "rezultati i pravac reformi 2017", doskorašnja ministarka u Vladi Srbije, Ana Brnabić, najavila je da više neće biti papira, šaltera i pečata. Siva eminencija nevladine organizacije NALED je tom prilikom predstavila novu Sivu knjigu, koja sadrži 100 naredbi vladi Srbije! Ovde treba podsetiti da je Ana Brnabić, od 2002. do 2011. radila u američkoj vladinoj organizaciji USAID, po čijem nalogu je i osnovan NALED tokom 2006. godine. Takođe, ne treba zaboraviti ni činjenicu da je, takođe po volji USAID-a, Ana Brnabić postavljena za potpredsednicu Upravnog odbora NALED-a 2013., a od aprila 2016. godine je unapređena na funkciju predsednika Upravnog odbora ove organizacije.

Među ključnim naredbama vladi Srbije ministarka je posebno izdvojila izradu adresnog i centralnog registra građana, koji će znatno olakšati elektronsku upravu stanovništvom. Jedna od novina je i servis "E-inspektor", koji će prema najavama biti prekretnica u borbi protiv sive ekonomije.

U NALED-ovom biltenu pod nazivom "Slavimo reforme", pored nagrade Zorani Mihajlović i pohvala ambasadora američkog Kajla Skota, te doskorašnjeg stečajnog upravnika Majkla Devenporta, nalazi se i intervju sada već bivše ministarke, Ane Brnabić. Tamo je NALED-ov proces najavljen kao "ušteda pet miliona papira godišnje" uvođenjem elektronske uprave podrazumeva jedinstvenu bazu vitalnih državnih institucija: centralnog registra socijalnog osiguranja, penzionog fonda, poreske uprave, policije, službe za zapošljavanje i ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Za sve to je naravno neophodna modernizacija računarske opreme i odgovarajućeg softvera, a pukom slučajnošću se u dobitnoj "kombinaciji" pominje još jedan član familije Brnabić. Naime, rođeni brat bivše ministarke i buduće predsednice vlade, Ane, Igor Brnabić, nalazi se na čelu kompanije "Asseco SEE", koja beleži najveći prihod od prodaje kompjuterske opreme i programa "u regionu" jugoistočne Evrope.

Prema podacima mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) kompanija ministarkinog rođenog brata "Asseco SEE" je samo u prošloj godini imala prihod od neverovatnih 32.600.000, evra! Za one sa slabijim pamćenjem, prošla godina je upamćena po projektima biometrijskog popisivanja novorođene dece ("E-beba") i elektronskim zdravstvenim dokumentima.

Menjajući slobodu za iluziju demokratije, građani Srbije su transparentno reformisani u depo rezervnih ljudskih delova Globalistana.

Da bi stvari bile jasnije, ovde je reč o tome da se najavljenom izmenom Zakona o transplataciji organa uvodi termin "pretpostavljena saglasnost" doniranja organa. Da bi trgovina ljudskim organima bila potpuno legalan proces, novim zakonom je, u članu 15, predviđena mogućnost da se telesni organ ponudi odgovarajućem stranom licu ili organizaciji - kao što je recimo holandska EuroTransplant International Fondation.

Međunarodna korporacija Euro Transplant International sa sedištem u holandskom gradu Lajdenu (Verbeekstraat 21) deo je globalne hobotnice tržišta ljudskim telesnim organima. Zbog efikasnosti i većeg profita od ključnog je značaja da svi ljudski resursi porobljenih naroda budu ne samo biometrijski identifikovani, već pomoću RFID mikročipa i centralnog registra građana uvek raspoloživi.

Reforma zdravstva u režiji američke privredne komore AMCHAM radi što tačnije popisa ljudskih resursa predviđa i uvođenje obaveznih skrining testova. Biometrijska identifikacija materinstva zadužena je za popisivanje "E-beba", a elektronsko zdravstvo i skrining testovi za inventarisanje rezervnih ljudskih delova Globalistana.

Nakon trgovine oružjem i narkoticima, trafficking ljudskim organima je jedan od najunosnijih poslova globalne mafije. Prema podacima UNOS (United Network for Organ Sharing) cene ljudskih organa su više nego primamljive za domaće "organsko tržište": srce košta 80,400 dolara, jedno plućno krilo 73,100 dolara, oba plućna krila (na sniženju: dva za jedan!) 90,300 dolara, jetra košta 71,000 dolara, a cena bubrega je "samo" 67,200 dilara.

Ružne njuške NALED-a su ujedno i glavni promoteri izuzetno profitabilne "humane" akcije preprodaje dece oduzete od roditelja stranim nevladinim organizacijama.

Septembra prošle godine je izraelska nevladina organizacija Atid Haieladim prilikom radne posete vladi Srbije dogovorila izvoz srpske dece u Izrael! Da bi ova mračna "kombinacija" bila što unosnija, doneti su i odgovarajući zakoni, kojim je olakšano oduzimanje dece od roditelja.

NALED-ov bilten pod imenom "Slavimo reforme" je morbidna proslava napornog desetogodišnjeg rada na uništenju građana Republike Srbije i svih njenih resursa. Pored fizičke i slobode govora, Srbi su kao porobljeni narod izgubili pravo na porodicu, moral, istoriju, obrazovanje, ličnu imovinu, a odnedavno čak i vlasništvo nad sopstvenim telesnim organima.

Centralni registri građana i elektronsko upravljanje stanovništvom ključni su deo globalnog projekta jedinstvene svetske vlade. Nevladina organizacija NALED kao jedan od značajnih pipaka hobotnice novog svetskog poretka na ovom prostoru, zadužena je za biometrijsko popisivanje ljudskih resursa okupirane Srbije i elektronsko upravljanje porobljenim narodom.

Američka nevladina organizacija Euronet već godinama obaveštava svoju centralu u SAD o stanju računa svih građana Srbije. Zahvaljujući angažovanju ružnih njuški iz NALED-a, globalni sistem "Velikog brata" će pomoću RFID mikročipova imati real-time (u realnom vremenu) uvid u sve aktivnosti naših građana i zdravstveno stanje njihovih telesnih organa!

Dosadašnja resorna ministarka Ana Brnabić, projektom elektronske uprave, završava ovaj proces jedinstvene svetske vlade ideologa Rimskog kluba i pokojnog Zbignjeva Bžežinskog, koji ukratko glasi: "...Uskoro će biti moguće ostvariti skoro potpunu kontrolu nad svakim građaninom i otvarati dosijea, koja će sadržati i najličnije detalje o zdravlju i ponašanju svakog građanina. Ovi dosijei će stajati na raspolaganju vlastima. Vlast će prelaziti u ruke onih koji budu kontrolisali informacije..."

Globalna agenda "žigosanja marve", ubacivanjem elektronskog čipa u telo, sastoji se od tri faze: "...holdable - wearables - implantable". U prvoj (holdable) fazi čip se nosi u "držaćim" uređajima kao što su tablet računar i pametni telefoni. U drugoj fazi čip postaje "noseći" (wearables), što su elektronska dokumenta ili uređaji sa biometrijskom identifikacijom (bankovna, zdravstvena knjižica, lična karta).

Finalna faza "žigosanja marve" je ubacivanje elektronskog čipa u telo (implantable), a sudeći po trudu koji ulaže NALED - Srbiji je namenjena uloga "lidera". Tačnije, najgoreg zamorčića na kome će sve ovo biti isprobano.

Od cele bajke o demokratiji i ljudskim pravima, jedina preostala sloboda izbora je RFID mikročip u desnu ili levu ruku.

To je, dakle, posao koji Ana Brnabić mora da sprovede u što kraćem roku, bez skupštinske rasprave, bez referenduma, dakle, bez saglasnosti građana koji će biti, kao u najprimitivnijim civilizacijama, žrtvovani u slavu globalističkog zla.

A 1. Čime se bavi NALED?

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) je najveća privatno-javna asocijacija u Srbiji koja u svom članstvu okuplja oko 200 kompanija, lokalnih samouprava i nevladinih organizacija koje, kako u službenom opisu stoji, "...rade zajedno na stvaranju boljih uslova za život i rad u Srbiji". Od osnivanja 2006. godine do danas, NALED je postao ključna adresa odakle se sprovodi takozvani monitoring regulatorne aktivnosti i merenja performansi javne uprave.

U saradnji sa režimskim institucijama i uz podršku međunarodnih organizacija realizovao je preko 40 velikih projekata poput Certifikacija opština sa povoljnim poslovnim okruženjem, Regulatorni indeks Srbije (RIS), takozvana Siva knjiga, kampanja "Pitajte kada", Barometar propisa, Kalkulator troškova poslovanja i mnogi drugi. Među ključnim partnerima NALED-a ističu se Delegacija Evropske unije u Srbiji, Fond za otvoreno društvo (Soroš fondacija)...

A 2. Rani radovi Igora Brnabića

Dana 13. februara, 2014. godine, a povodom produžetka sponzorskog ugovora firme Asseco SEE, Fudbalskom savezu Beograda (FSB), šira javnost u Srbiji prvi put čuje za Igora Brnabića. Naime, u maloj agencijskoj vesti piše da se firma Asseco SEE bavi "informacionim tehnologijama u Jugoistočnoj Evropi". Igor Brnabić se te 2014. godine predstavljao kao "menadžer za ključne korisnike" a povodom pomenutog sponzorstva, vodio je razgovore sa tadašnjim predsednikom FSB Slavišom Kokezom i generalnim sekretar FSB Jovanom Šurbatovićem.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane