Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Skinuti ptice rugalice

M. T.

Izvestilac Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, još jedan je od onih stalnih "kuferaša" koji dolaze u Srbiju sa strogim zadatkom: da je ponize i ucene. I njemu se može, isto kao i njegovim prethodnicima, jer u državi pod diktaturom veleizdajnika kakav je Aleksandar Vučić, svaka baraba može da skine gaće i ispiša se na suverenu državu, na njenu prošlost, sadašnjost i budućnost.

U svakoj svojoj izjavi i nastupu u Srbiji, ovaj i ovakav izvestilac Evropskog parlamenta je činio baš to. Pred Vučićem, koji je stajao mirno kao vojnik - redov, Mekalister je nedavno na najbrutalniji način pokazao šta misli o Srbiji i njenoj suverenosti, diktirajući u prisustvu novinara: "...Srbija mora najpre da prizna Kosovo, potom da uvede sankcije Rusiji, a tek onda da brine o ljudskim pravima i vladavini prava!"

Četiri puta za poslednjih godinu dana, Mekalister se sastajao sa predstavnicima srpske opozicije, i svakom prilikom je, na njihove pritužbe zbog Vučićeve diktature i apsolutnog medijskog mraka koji vlada u Srbiji, hladno odgovarao: "...Mediji u Srbiji su slobodni"!

Zato Mekalistera nema na naslovnim stranama najgoreg štampanog smeća koje izlazi u današnjoj Evropi. Vučićev besni pas ne laje jedino na njega.

Pred kraj avgusta meseca ove godine, srpska opozicija je konačno pokazala šta misli o izvestiocu Evropskog parlamenta. Naime, Mekalister ima zadatak da okupi opozicione partije i hitno obavi razgovar sa njenim predstavnicima. Tema razgovora, kako se nezvanično čuje, bila bi "široka koalicija", tačnije, podrška Vučiću u vezi priznavanja Kosova! Vuk Jeremić i Saša Janković su ga među prvima odbili i to njegovim jezikom: rekli su da neće doći na sastanak "iz tehničkih razloga".

O Mekalisteru valja znati nekoliko važnih činjenica. Naime, ovaj otvoreni srbomrzac je nemački političar, britanskog porekla. Član je nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) na čijem čelu se nalazi nemačka kancelarka Angela Merkel. Njegov otac je inače britanski obaveštajac rođen u Glazgovu, koji je tokom zavidne špijunske karijere bio na službi u Zapadnom Berlinu od 1969. godine. Po odlasku iz Službe, mlađi Mekalister (Dejvid), doslovno nasleđuje posao svoga oca. Istovremeno, mlađi Mekalister radi i za britanske obaveštajne agencije. Naravno, osim nemačkog ima i državljanstvo Velike Britanije.

Rođen je u vreme takozvanog "hladnog rata", a duh ondašnjeg Zapadnog Berlina (i tada i danas prepunog zapadnih špijuna), tačnije antiruska ideologija na kojoj je odgojen, koja ga je odgojila, odveli su ga putem kojim je i njegov otac išao. Mekalister je u politiku na velika vrata ušao 2010. godine, kad je izabran za premijera nemačke federalne pokrajine Donja Saksonija.

Šta Srbija sa ovako krvožednim tipom treba da uradi? U tradiciji srpskog vojničkog bića, sa špijunima, provokatorima i ovakvim "salonskim" banditima, stvar se uvek rešavala "prsa u prsa". Nož, pištolj i slično. Brzo, efikasno i bez posledica. Nema čoveka, nema problema. Ima li u Srbiji još junaka spremnih na ovako nešto? Sva bagra koja Srbiji radi o glavi, legitmni su cilj. Pravo na samoodbranu je legitimno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane