Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Polemika: Povodom pesme Đorđa Bojanića "Izdaja brata"

Pravi Crnogorci nisu izdali Kosovo

Piše: Prof. dr Kaplan Burović, akademik

Sa najvećim žaljenjem uzimam u diskusiju pesmu "Izdaja brata", autora Đorđa Bojanića, objavljena od strane Nikole Savića na društvenoj mreži https://www.facebook.com/profile.php?id=100000309777997&fref=hovercard.

Ni Srbe, niti Srbiju, ponajmanje njeno Kosovo, nije izdao Crnogorac. Naprotiv, Crnogorac je taj koji je branio i brani dan danas i Srbe i Srbiju, pogotovo srpsko Kosovo, kao što ih to nikada i ni dan-danas nisu branili i ne brane ih ni sami Srbi Đorđa Bojanića.

U znak zahvalnosti, Srbi Đorđa Bojanića (!), aribtrarno su proglasili Crnogorca za Turčina, pa i za Albanca, oblili ga u krvi i pokušali više puta da ga i fizički likvidiraju, pa su ga i tamo, u Albaniji (gde je stigao kao politički emigrant!), krvnički proganjali i, rukama svog saveznika Envera Hodže, na živo odrali, tražeći od njega da se odrekne jugoslovenstva, srpsko-crnogorske nacionalnosti, pa i da se izjavi za Albanca.

I dok su njega, Jugoslovena crnogorskog porekla, Albanci Envera Hodže odrali na živo deset puta uzastopno, presednik Jugoslavije, Srbin Dobrica Ćosić, neodran nijedan jedini put, predlagao je Enveru Hodži da mu pokloni najsvetiji deo Srbije - Metohiju.

Ili ovo nije istina?!

Najmudriji Srbi Đorđa Bojanića (!), profesori, doktori nauka, pa i akademici, dan-danas indoktriniraju ne samo srpski narod, već i sve druge na svetu, pa i Crnogorce, da su Albanci autohtoni na Kosmetu, da su genealoški sledbenici Ilira, pa i Pelazga, da su ne samo nacionalna manjina, već i nekakva narodnost, a ne kako im to kaže i dokazuje odrani Crnogorac da su došljaci, posle Srba (!), i u samoj Albaniji (Kamoli na Kosmetu!), da su na teritoriji Jugoslavije dijaspora iz Albanije i da treba da se tretiraju po međunarodnom zakonu o dijaspori. Kao dijaspora, a ne kao nacionalna manjina!

I, dok je na živo odrani Crnogorac klicao i kliče istinu o Srbima, o Srbiji i njenom Kosovu, kao što to do danas niko nije učinio na svetu, Đorđe Bojanić sa njegovim Srbina zatvarali su i zatvaraju i oči i uši, pa nam se prave i kao da ne čuju i ne vide ništa. Preko svega, opet proglašavaju odranog Crnogorca za Šiptara, za Arnauta, pa i za lajavo šiptarsko štene, jašu mu i majku i sveca, a u saradnji sa okupatorima Kosmeta - organiziraju protiv njega i atentate, naređuju i Milu Đukanoviću da ga njegovom, „crnogorskom" rukom i fizički likvidira.

Ili mu upravo ove godine ne zatvoriste granicu na Merdaru i vratiste ga u ruke njegovih albanskih neprijatelja, spremni da ga živog pojedu?!

Gospodine Bojaniću, ako budemo uzeli da postoji neki nesrpski, crnogorski narod, treba da znate da i taj narod, kao i sam srpski narod, nije jedinstven. Svi se narodi sveta dan-danas dele na gospodu i prosti radni narod, u krvavoj, antagonističkoj i nepomirljivoj opreci jedni sa drugima. Oni, koji su priznali nezavisno Kosovo, ne predstavljaju svoj narod, ponajmanje crnogorski, pa ni kada se izjašnjavaju kao Crnogorci.

Pa i Mila Đukanovića nemojte osuditi, jer ste ga vi, sa vašom Akademijom nauka i umetnosti tako indoktrinirali. I, na kraju, umesto njegove slike u pozadini vaše pesme, ispravnije bi bilo da ste postavili sliku zgrade SANU.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane