Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Zla krv

G. Mitrović

Pokojni Slobodan Milošević je do pred sam pad održavao vlast uzdajući se i u Knindže, izvikane momke iz Republike Srpske Krajine. Oni su angažovani da čiste podzemlje, posebno je korišćen, davno upokojeni Zoran Ristović Prika, da preti opoziciji, njenim čelnicima i aktivistima, da premlaćuju Otporaše...

Aleksandar Vučić je bio veliki prijatelj sa Milom Đukanovićem. Odlazio je kod njega da se zaduži za po nekoliko miliona, jer su mu, govorio je, potrebni da spreči dušmane da mu dođu glave.

Ovih dana je Vođa počeo na sva usta da blati Đukanovića, a njegova Velika propaganda laži da opisuje Crnogorce kao ubice, loše ljude. Angažovan je ocvali novinar Đoko Kesić, da u Vučićevom biltenu Ekspres potpiše tu objavu rata. Zla krv je puštena.

Andrej Vučić posluje u ''svim srpskim državama''. Zato je odlučio da pod svoju šapu stavi škaljarski klan u Crnoj Gori, da mu jedu iz ruke i nahuška ih na Đukanovića, a u Beogradu da miču njegove. Pašće mnogo krvi.

Bata Aleksandar je odlučio da se pobratimi sa Miloradom Dodikom. Veli on, Mile je gazda u Republici Srpskoj, zajedno ćemo otići na robiju, pa da se zajedno i branimo. Ujedinio ih je Slaviša Kokeza, krimos iz Trebinja, koji hara Srbijom, a upućeni tvrde da reketira i rođenog brata premijerke Ane Brnabić.

Pri kraju svoje vladavine, koja je satrla Srbiju, Aleksandar Vučić se i dalje drži stranaca. Mame Angele Merkel, koja mu je jasno poručila da mu nije više mama, i da ne računa na njene ljude kojima se okružio.

Tokom celog Vučićevog premijerskog mandata, u njegovom kabinetu sedeo je i obaveštajac nemačkog BND-a, Jerg Heskens, koji je učestvovao u svim ekonomsko-strateškim pregovorima od sudbinskog značaja za Srbiju. Prvog radnog dana na mestu predsednika republike, Vučić ga je doveo u novi kabinet kako bi bio na izvoru svih vitalnih državnih informacija. Heskens se jednom, 2014. godine, čak i oglasio u javnosti, hvaleći Vučićevu tadašnju vladu da je donela "novu dinamiku Srbiji" i da Srbija "više ne ostaje samo na priči".

Javnost je Heskensa zapazila kada mu se na svečanosti u Vršcu u šali (ili zbilji) obratio Vučić: "Samo se ti smej, Jerg... Za koga radiš, za srpsku ili nemačku vladu?", rekao je Vučić, a nakon dobijenog odgovora "za obe" rekao je: "Za obe...to je dobro."

Čega se pametan stidi, tim se lud ponosi. A Vučić se ponosi što je stranog agenta zemlje koja je Srbiji večiti neprijatelj doveo sebi za savetnika. Ustvari, svi već znamo da sin Fahri Musliua svim silama radi protiv Srbije.

Hoće li zla krv i njega poprskati?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane