Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Odgovori na pitanja iz prošlog broja Magazina Tabloid

Porodični klan Vučević

Arpad Nađ

Odgovori na pitanja iz prošlog broja Magazina Tabloid:

1. Sestra Miloša Vučevića, Tijana Ćirović je razvela Petra Ćirovića oca troje dece, jedno dete ima sa Tijanom. U toku 2015. Godine Miloš Vučević je naredio Bogdanu Labanu da zaposli njegovu sestru na mesto direktora Opštih-pravnih poslova u Elektrovojvodini. Pošteno, naprednjački. I to protivno uredbi Vlade Srbije o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru. Miloš Vučević je dao zadatak Petru Ćiroviću da vodi Samostalni DSS u Novom Sadu. Petar Ćirović se 2013. venčao sa Tijanom iz čistog interesa i ucene. Tijana Vučević, danas Ćirović je narkomanka, koristi kokain, heroin i ekstazi. Na adresu ovog bračnog para je vise puta dolazila policija na poziv komšija, zbog konzumiranja alkohola.

2. Otac gradonačelnika Novog Sada, Zoran Vučević kontroliše gradsku upravu za socijalna pitanja i brigu o deci, preko načelnika Vere Grgavac, koja jedinu kvalifikaciju koju ima za to mesto je što je ''prijateljica'' Zorana Vučevića. Zoran kontroliše i Upravu za sport i omladinu, preko Ognjena Cvjetičanina.

3.Zoran je dobio od sina da bude i član Komisije za polaganje pravosudnih ispita, postavlja sudije i tužioce u Novom Sadu, javna je tajna da "bez blagoslova tate ne može ništa". Kao što je Miloš marioneta Andreja Vučića, tako su Novosađani marionete porodičnog klana Vučević. Ako bude pravde i zakona prvih dana po promeni vlasti ovaj klan će biti u istražnom zatvoru na Klisi.

4. Slobodan Milić Bocara je savetnik gradonačelnika Novog Sada i odbornik, pre 6 meseci je kupio automobile audi za 115.000 evra i slavio je kupovinu automobile u čuvenom klubu Gondola, pored zgrade Vlade Vojvodine. Bocara je bio u lepom društvu, što bi rekao naš narod, sa Milićevićem i Igorom Mirovićem. Mirović je po starom crnogorskom običaju, (inače poreklom sa Cetinja) svom sinu Milošu Miroviću sredio da bude predsednik udruženja studenata ELSA na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, to se potpuno uklapa u onu čuvenu crnogorsku narodnu izreku: Na Lovćenu zeleni se trava ,svi volovi studiraju prava. Po rečima profesora Pravnog fakulteta Miloš nije daleko od vola, ali to tati ne smeta, mnogo da ga forsira i priprema za najviše državne funkcije u Srbiji već od studentskih dana. Slobodan Milić, inače prijatelj Mirovića se javno hvali da mesecno inkasira 500.000 evra na provizijama. Ovaj naprednjački bandit gradi zgrade u Novom Sadu, do sada ih je 15 napravio, i on je ubeđen da na taj način legalizuje kapital od provizija. Milić i Mirović punih 25 godina zajedno kradu budžetski novac od SRS do SNS. Dejan Mandić je pomoćnik gradonačelnika Novog Sada, član Gradskog Veća za finansije i direktor Zavoda za izgradnju grada. U poslednjih 5 godina je kupio 500 jutara zemlje i naveo ih na ime žene i firme iz Temerina. Mandić je čovek Jorgovanke Tabaković, koja preko njega kontroliše firmu Južna Bačka, koja uzima ogromne provizije i učestvuje u nameštenim nabavkama. Ova firma dobija veliki deo poslova u ZIG-u, Fondu za kapitalna ulaganja Vojvodine i EPS-u. Južna Bačka je radila i sanaciju Kolubare, nakon poplava. Dejan Mandić, akcionar Južne Bačke i poverenik Jorgovanke Tabaković je kupio 15 stanova od narodnog novca.

Pod poternicom

Iz Amsterdama nam se javio dopisnik Đorđe Višekruna, čiju izjavu prenosimo: Magazin Tabloid List protiv mafije u broju 90 (396) od 24.08.2017. godine u tekstu pod naslovom "Pitanja za porodični klan Vučević - Jeste li se svi udomili" koji potpisuje Arpad Nađ, donosi najnovije informacije, vezane za moj život koji se potpuno promenio nakon gostovanja u emisijama kod Teše Tešanovića i Marka Vidojkovića. U momentu dok ovo pišem se nalazim u svom drugom domu, u progonu u Amsterdamu. Juče sam dao Teši drugi intervju u kaficu Raek's, preko puta opštine Harlem, danas 26.08.2017. šaljem prijateljima u Srbiju tekst knjige da se štampa, reakciju Vučica smo videli nakon prvog intervjua, sad svi čekamo da Balkan.info postavi novi intervju na Youtubu, pa da vidimo novu reakciju Vučica i naredbe koje će izdati svojim poslušnicima, možda pokušaju i da me ubiju, naravno da ih se ne plašim, ništa me više ne iznenađuje kada je taj psihički bolesnik u pitanju. Evo, upravo mi je Teša Tešanović javio da su mi iz BIA konfiskovali opremu i intervju samnom, da neće biti objavljen jer njemi i saradnicima prete ubistvom i progonom. Saznao sam da je Vučić raspisao za mnom poternicu, da sam mu navodno ugrozio sigurnost, optužbama koje sam izneo u intervjuima. To je zemlja Srbija danas. Ako preživim pisaću i dalje za Magazin Tabloid iz Amsterdama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane