Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Površnost je postala tradicija opštesrpska! To je pojava koja je posebna tema za Srbe koji budu pisali srpski nacionalni program! A to je i odlika Srba koji promišljaju o bilo kojoj srpskoj životnoj sferi.!

To je pojava koja je odlika početnih dilema „o unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji"! Oni koji se o ovom pitanju oglašavaju, očito ne znaju kom narodu pripadaju!

Sva pitanja srpskog naciona, a pogotovu kosovsko-metohijsko pitanje, bilo je rešeno Krmčijom Svetoga Save, a potvrđeno srpskom nacionalnom etikom od 1389.g. pa nadalje, kroz prenošenje znanja i imanja „s koleno na koleno"! Ta etika nije nikakav „kosovski mit", kako ga spominje Bolani Vučić, ali i njegovi oponenti! To je istina!

Ona je čuvana i dokazi vama kroz stotine buna i pobuna, a dokazana 1804.g. na čelu sa Karađorđem!

Sa „kosovskim zavetom" se zastalo 1815.g. i nadalje, jer su Obrenovići smatrali da je „Šumadija sve što je dovoljno za srpsku državu!" Te „lokal-patriote" nikada ne bi krenule u oslobođenje Kosova i Metohije! Zato su i dan danas omiljeni komunistima i njihovim sledbenicima!

1912.g. Petar i Aleksandar su oterali Turke i oslobodili Kosovo i Metohiju. Da to tada nisu uradili, danas ne bi bilo srpskog uveta preko Drine, niti bi Aleksandar mogao da oživi i ujedini srpstvo 1918.g. u srpsku Kraljevinu Jugoslaviju!

1945.g. došli su anti-Srbi na vlast i počeli operaciju stvaranja zemlje Šiptarije na srpskom Kosovu i Metohiji! Uništili su sve i svakoga ko je baštinio Krmčiju Svetoga Save i podučavali su srpske generacije da je „Lazarev zavet i kletva" samo običan kosovski mit! Ogadili su Srbima sopstvenu naciju toliko da su generacije Srba mrzele i nipodaštavale svoju naciju i državu!

Bolani Vučić, Dijete Ivica i Vulin Nejaki s jedne, a Saša, Šule, Boris, Vuk Jeremić i Drašković, pa Sarma Čanak, Ljajić i ostali „mislioci" (samo se Šešelj odrekao da „javno misli", jer su ga komunisti odavno naučili da je najzdravije „misliti tajno"!), kreću „u dijalog"!

Dušan Kovačević je upozorio da nemamo decu za rat! Siguran sam da „Velikan" zna da je to jedno od glavnih pitanja za Srpski nacionalni program! Ali me čudi zašto Velikan ne izgovori to i ne stavi ga u ravan Kosova i Metohije?!

Dijete Ivica bi „da razgraničimo Srbe i Albance! Njegov uzor iz partije koju je nasledio Pera Konj Stambolić je stavio granicu kod Rudnice, na J(e)rinju! Dijete Ivica bi verovatno voleo „malo dole", bar dokle je postojala „Nedićeva Srbija"!?Kad je tridesetih godina Vojvoda Mišić tražio od Kralja Aleksandar da razgraniči Srbe i Hrvate, kralj ga je doveo pred kartu i rekao:"Vojvodo, povucite granicu"!

Poslao kralj svoga vojvodu preko Drine, dao mu visoke dnevnice i odrešene ruke. Vratio se vojvoda i nije imao predlog gde da se povuče granica?

Sada bi Dijete Ivica da povuče granicu! Gde? Na Ibru? A gde ćemo sa Sitnicom, Labom, Bistricom ili Binačkom Moravom?! Zar da starostavne srpske reke poklonimo Šiptarima? U njima se nikada , nijedan Šiptar nije okupao! Većina Šiptara su neplivači, plivaju samo u drogi, švercu, „belim robljem" i razbojništvu kroz „Islamsku državu"!

Dijete Ivica mora „da se konsultuje sa predsednikom Vučićem"!

Ne zna Dijete Ivica da li sme uopšte da priča o razgraničenju, ko zna šta je u Bolanijevoj glavi? Svoje predloge za dijalog ima i Rasim Ljajić! Ha, ha, ha! Ali, Boris Tadić? E, to je žalosno! On bi Šiptarima stolicu u UN!Tatin slatki sin, komunista u praznom mozgu! Onima koji su mekom stolicom gađali srpske crkve i manastire, dao bi tvrdu stolicu u UN! Dabogda dobio trodnevnu dijareju iliti srpski: „počesto, pa poretko"!

Ono što predlažu Sonja Liht, Čanak ili Čeda nije za komentar! Kad su Srbijom vladali Srbi, to se zvalo: Veleizdaja!

Srbi su se 1945. g. zaključali u kavez, a ključ izgubili! Ne želim da umrem pokušavajući, ali sve što zaista mogu je da pokušam da Srbima po ko zna koji put kažem istinu!

Polazna priča o KiM je laž! Dijete Ivica bi da se razgraničimo „na albanski i srpski deo"! Ne znam kako da nazovem ovaj stav?! Šta je to na KiM što je albansko? Kako može biti „albansko" nešto što nosi srpsko ime i nikada nije nosilo „albansko" ime?

Šta nam valja činiti?

Čitavom svetu podastrti prostu činjenicu: Kosovo i Metohija je pod okupacijom NATO fašista i šiptarskih terorista! A onda taj svet pitati: koji je narod ikada pregovarao sa okupatorom?!

Kad svetu postavimo ovo pitanje, možemo da sednemo i razgovaramo gledajući se jedni s drugima u srpske oči! Pa, ako smo Srbi....!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane