Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Početkom septembra začusmo udarnu vest u svim elektronskim i pisanim medijima: Napravljena nova "Vlada Kosova"! Čuvši ovo u dnevniku RTS-a progutam knedlu: Vlada Kosova?!

Stvarno: medijska slika Srbije ne prestaje da bude Krležina „balega preko koje je prešao točak istorije"! Srbske novinarske budale i nepismeni tipovi nikako da shvate da je to šiptarska vlada na Kosovu i Metohiji! Dunsteri i fukare koje sebe smatraju novinarima i ne mogu da shvate da svojim petparačkim pisanjem samo sprečavaju srpski narod da budemo sopstveni centar, a ne tuđa periferija!

Srbija i dalje ne priznaje nezavisnost Kosova! A, Jevtić potpredsednik Vlade Kosova i srpska lista ima, ej, čak tri ministarstava! Imamo i ministarstvo poljoprivrede! Iako Srbi i ne obrađuju metohijsku zemlju, jer ne smeju u svoje njive, važno je da imaju-ministarstvo!

Marko Đurić, samouveren u sebe, podržaće sve što traže Srbi sa Kosova i Metohije! Pritom Metohiju akcentuje na "e", umesto na „o" kako to rade ti isti Srbi! Što je najgore, po beogradski, počeli da akcentuju svi TV autori i voditelji iz kosovsko-mitrovačkih TV Mreža i TV Plus!

Posebna tema je učešće Srpske liste u vladi Kosova! Dijete Ivica i Vulin Nejaki koriste svaku priliku da iskažu kako su protiv rehabilitaciju Milana Nedića, jer je vodio kvinslišku vladu! To je istorijska činjenica, biblijsko samožrtvovanje velikog đenerala i rodoljuba iz tri dobijena srbska rata!!

A šta je učešće u vladi Kosova? Na čelu „vlade" Ramuš Haradinaj, koji će „kad-tad u Niški zatvor"! Njega ćemo u zatvor, a njegovu vladu podržavamo! O svemu prethodnom za RTS izveštava Andrija Igić, koji kao i vlast izgovara „Kosovo i Metohija"! Voli da liči na beogradske napudrovane praznoglaviće!

Zbog Ramuša Haradinaja povučen ambasador iz Pariza! U proleće! Još leto nije završeno. A, Bolanijev Jevtić podpredsednik u Vladi Kosova! Ramuš Haradinaj nije Šiptar, on je Turčin! Njegovi su krajem osamnaestog veka, kao prognanici iz Turske zbog kriminala, naselili Metohiju! Posle osnovne škole je vrbovan i kao mnogi Šiptarčići odveden u Nemačku, gde obavljao prljave poslove za šiptarsku mafiju!

Posle jedne racije, jugoslovenski DB ga vraća na „prevaspitavanje"! Sve do 1998.g. radi i za jugoslovenske i za srpske komuniste i za nemači BND. Postaje „komandant Metohije" sve do bombardovanja, kada komandaturu preuzima čovek u ime CIA-e, Hašim Tači!

Ramuš ima azijatsku facu, sitan, tamnoput, pravi ARNAUTIN (na turskom: RAZBOJNIK!). Njegov brat Daut ima izmenjenu facu. Majka i baba u njemu, iz srpskih poislamljenih porodica, neutralisale su azijate u njemu! Ramuševa žena je iz čistokrvne srpske porodice, koje su po sudbini, istorodne porodicama Zukorlić, Izetbegović, Vlasi, Ljajić, Suroi ili Bešlić, Muslimović, Konjević i slični!

Dva dana po početku vladavine , Ramuš izjavljuje da su „Albanci najstariji narod na Balkanu"! Da Srbi vladaju Srbijom, odmah bi iz Aleje Velikana otkopali Dimitrija Tucovića, Ramuševog istomišljenika i, kao čestitku za izbor, poslali ga upakovanog u crvenu zastavu sa crnim orlovima u čijem uglu ka dršci je crvena zvezda petokraka, jer Ramuš je komunistički promašaj!

Ramuš Haradinaj, Adem Demaći(predsednik udruženja književnika šiptarskog KiM!), Azem Vlasi, Isa Mustafa i još mnogi Šiptari su radili za srpski DB! Adem Demaći je više Šiptara poslao u srpske zatvore, nego što su ih Srbi poslali! Odavno kukam na glas da se otvore srpski arhivi! Ali, naslednici komunista čuvaju svoje učitelje. Srpski narod bi poludeo kad bi shvatio koliko srpskih, komunističkih generala je radilo za interese tzv. OVK!

Haradinaj je u proleće 1999.g. mogao biti uhapšen svakog dana! Voleo bih da o ovoj činjenici progovori general Lazarević, na slobodi je , nema čega da se plaši! Ali, Lazarević je komunista, nije Srbin! Njegov politički i ideološki istomišljenik Vulin nejaki je ministar vojni! Vrana vrani oči ne vadi!

Šta nam valja činiti?

Valja nam razumeti i prihvatiti kao činjenicu da je komunizam ideologija smišljena u državi Vatikan sa ciljem razdvajanja hrišćanstva! On je sredstvo kojim su rimokatolici i protestanti želeli da se obračunavaju sa Pravoslavljem Rusa, Srba, Grka i ostalih!

Komuno-vatikanska predstava je završena, pala je zavesa, ali predstava je nastavljena i iza kulisa, dok gledaoci idu svojim kućama u uverenju da su videli sve!

Mi Srbi smo jedine žrtve i negativci u toj predstavi! Napišimo negativnu kritiku i ispišimo scenario za svoju predstavu!

Pa...ako smo Srbi...?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane