Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Ekskluzivno: Braća Vučić direktni nalogodavci osmostrukog ubistva na Malti i u Libiji

Informacije počele da cure

Krug oko zločinačke aktivnosti braće Aleksandra i Andreja Vučića i njihovog kartela skoro da je zatvoren. I svedočenje koje je iza sebe ostavio pokojni ambasador Oliver Potežica, koji je ubijen u Libiji od strane Islamske države, a po naređenju Aleksandra Vučića može doprineti da istražitelji zlodela braće Vučić mogu da sakupe dovoljno dokaza da ih i za njegovo i druga ubistva izvedu pred sud. Istraživač Magazina Tabloid je iz više izvora osvetlio priču koja sledi

major Goran Mitrović

Dana 24 oktobra 2016., godine avion marke Metroliner, inače vlasništvo Ministarstva odbrane Francuske, u kome se nalazilo pet specijalnih agenata francuske obaveštajne službe (Direction générale de la sécurité intérieure) DGSI koji su došli u specijalnu misiju na Maltu, da bi fizički ispratili i zaposeli brod Moneron u slučaju da braća Vučić uspeju da krenu sa pretovarom oružja koje je vozio Moneron, a namenjeno je za Islamsku državu (ISIL) u Libiji, a koje bi oni odmah iskoristili za upad na teritoriju Alžira i Tunisa, da zaposednu gasna polja. A tradicionalna interesna zona Francuske u Africi je na prvom mestu Alžir i Tunis, zbog zemnog gasa, koji snabdeva Francusku gasom, a Francuska Italiju i Španiju

Između ostalog, Alžir je nudio Republici Srbiji 2012. godine, kada je došao Vučić na vlast, da sklope legalne ugovore sa Vladom Srbije za nabavku naoružanja za vojsku Alžira za jednu milijardu dolara odmah, kao i da se uposle naše građevinske firme da grade po Alžiru u vrednosti poslova nekoliko milijardi dolara. Alžir je prijateljska zemlja oduvek bila sa Srbijom, u dobrim odnosima zadnjih 80 godina, i nije priznala nezavisnost Kosova. Ali NE! Vučić i njegov genocidni brat su te legalne poslove odbili i potpisali ilegalne ugovore sa Islamskom državom (ISIL) i teroristima, da njih snabdevaju oružjem i municijom, i tako stali na stranu neprijatelja Srbije i skoro celog sveta.

Kobnog dana, ekipa specijalnih agenata francuske tajne službe kreće u izviđačku misiju oko Malte, pa do obala Libije, nadziranja broda Moneron, po poletanju sa aerodroma avionu iz čista mira nestaju kompletne elektronske komande i avion kreće da ponire, do udara u zemlju, gde dolazi do pogibije svih članova posade.

Glavnokomandujući u ekipi Vučićevih poltrona i izvršioca ovog ubistva bio je Ivan Todorov, načelnik bezbednosti u Bezbednosno informativnoj agenciji (BA) iz Beograda, koji je tih dana bio u službenoj poseti Malti, sa ekipom od još petoro ljudi, tehničkih lica.

Avion Metroliner sa agentima Francuske službe je oboren sa uređajem Magnetron (jammer-ometač - proizvod Vojno tehničkog Instituta, korišćen za ometanje komunikacije izmedju Avaksa i Tomahavk raketa, u vreme NATO agresije 1999. godine) koji je ekipa radnika BIA i VBA dopremila do obala Malte, blizu aerodroma, sa kog su toga dana agenti poletali.

Ceo slučaj ubistva agenata francuske službe je povezan i sa ubistvom radnika ambasade Srbije u Tripoliju (Libija) Slađane Stanković (inače tajne saradnice Vojno bezbednosne agencije već 15 godina) i Jovice Stepića, kao i ambasadora Olivera Potežice.

Prvo dvoje su u dogovoru ISIL-a sa braćom Vučić oteti od strane islamista u Libiji samo iz razloga jer su delimično uključeni saznanjima i operativnim poslovima oko Vučićevog šverca srpskog oružja Islamskoj državi u Libiji. Oni su ubijeni u znak prikrivanja dokaza i svedoka šverca oružja Aleksandra i Andreja Vučića teroristima Islamske države u Libiji, jer je došlo do problema oko isporuke naoružanja.

Dvoje službenika ambasade je prvo kidnapovano, pa je navodno tražen otkup, kako bi braća Vučić opravdala uzimanje 20 miliona dolara iz budžeta Srbije, radi njihovog navodnog otkupa, a te pare su stavili sebi u džep, zvanično optužujući čelnike BIA Ivana Todorova i direktora Aleksandra Đorđevića, da su oni te pare zadržali. Dvoje službenika je moralo da umre, a Vučić je nemilosrdno za njihovu smrt optužio avione američkog vazduhoplovstva. Ubijeni su 20. februara 2016. godine. Glavna komanda avijacije iz Pentagona je odlučno demantovala da je gađano mesto na kojem su bili smešetni službenici Ambasade. Vučić je u pomoć pozvao Džordža Soroša i gospođu Hilari Klinton, koji su sredili da se slučaj zataška.

Ostao je još jedan živi svedok opasnog zločinačkog delovanja braće Vučić. Ambasador Oliver Potežica je ostavljen u Tripoliju, uz pretnju, kako bi pratio slučaj usidrenog broda u Rijeci, jer se očekivalo da će braća Vučić da ga ''odblokiraju''.

Sluteći šta će mu se desiti, ambasador Potežica je poručio iz Tripolija da u Beogradu vode računa kada ga optužuju, jer ''može doći do curenja informacija''. Diskete je ostavio prijateljima, koji su na njegovoj komemoraciji na Novom groblju znali kome će ih dati. Evo, počinju da cure.

Ambasadora Potežicu Islamski teroristi ubijaju 8. maja ove godine, sa sedam metaka u telo, a Islamske novine lažu i pišu da je stradao u saobraćajnoj nesreći. Sve se to dešava usled dogovora braće Vučić i kupaca oružja u Libiji, jer je brod Moneron neočekivano presretnut od strane Malteške mornarice i istovaren na Malti - kontejner sa 2.000 tona oružja (pisali smo o tome u prošlom broju Magazina Tabloid), a to je oružje bilo baš namenjeno Islamskoj državi u Libiji, za pokušaj upada u Alžir i Tunis, radi destabilizacije tih regiona. Operaciju i ovog organizovanja ubistva je vodio načelnik bezbednosti u BIA Ivan Todorov, uz blagoslov braće Vučić. Zbog ovih ''podviga'' još čvrsto sedi u Bezbednosno informativnoj agenciji u Beogradu.

O ovim poslovima braće Vučić detaljno su upoznati državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Veljko Odalović i ministar Ivica Dačić.

Smrt francuskih obaveštajaca razbesnela je Francuze, koji su smatrali da je to organizovala albanska mafija sa Kosova i Metohije, jer je u tom brodu bilo namenjeno oružje i za Vojsku takozvane Republike Kosova. Zato je 4. januara ove godine avion u kojem je bio Ramuš Haradinaj, koji je trebalo da sleti na švajcarski aerodrom u Bazelu, ali je ''zbog lošeg vremena'' sleteo na pogranični aerodrom Bazel - Miluz na istoku Francuske. Doputovao je letom iz Prištine.

Francuski obaveštajci su, Ramuša Haradinaja, nakon što ga je sud pustio iz pritvora po poternici iz Srbije, zbog groznih ratnih zločina, podvrgli ispitivanju o mnogim događajima i njegovim kriminalnim vezama i sa braćom Aleksandrom i Andrejom Vučićem.

Treba podsetiti da je srpska Vlada odugovlačila sa slanjem dokumentacije neophodne za izručenje Ramuša Haradinaja Višem sudu u Beogradu - Odeljenju za ratne zločine. Ministarka pravde Nela Kuburović imala je specijalni zadatak da sa Tužilaštvom za ratne zločine iz Beograda isposluje da se relevantni dokazi ne šalju francuskom sudu koji je držao Haradinaja u ekstradicionom pritvoru.

Svedočenje bivšeg srpskog ambasadora Olivera Potežice (koji je, da podsetimo, na aerodrom Nikola Tesla, na putu za ambasadorsku službu, otišao iz naše redakcije, pozdravljajući se sa prijateljima, (a sa tadašnjim zamenikom glavnog urednika Miodragom Dinićem bio je u veoma dobrim odnosima), pomoći će istražiteljima Vučićevih zlodela da imaju dokaza i za sud.

Krug oko braće Vučić i njihovog kartela je, skoro, zatvoren. Čeka se samo njihovo privođenje pravdi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane