Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Novi Sad: kako vladajuća koalicija širi razvrat, otima novac i deli državne funkcije

Seks, politika i studentska pitanja

Nepotizam, ucene, razvrat i nemoral su jedini rezultati vladavine Srpske napredne stranke u Vojvodini. Od već opljačkanih građana se uzima dodatni reket za nezasite partijske funkcionere, a radna mesta se daju isključivo onima koji su podložni ucenama, tako da plaćanje, samo po sebi, više nije dovoljno. Neka krivična dela se ne procesuiraju po naređenju Aleksandra Martinovića, a često nije potrebna nikakva intervencija, jer oštećeni dobro znaju šta ih čeka ako prijave naprednjački kriminal.

Arpad Nađ

Student Luka Čabradi, uhapšen je u Novom Sadu, krajem jeseni 2016. godine, pod sumnjom da je počinio krivično delo nanošenja teških telesnih povreda. Nije mu bio određen pritvor, a predmet se u tužilaštvu negde zagubio. Luka je optužen i od strane svoje koleginice S. J. (puno ime poznato redakciji) da je sa još jednim studentom upao u njenu sobu u studentskom domu. U početku je studentkinja tvrdila i da su je njih dvojica seksualno uznemiravali, ali je od toga odustala kada su joj stavili u izgled da će postati student prodekan. U oba slučaja je preko svojih poslušnika intervenisao narodni poslanik Srpske napredne stranke, Aleksandar Martinović i zaštitio Luku.

Otac Luke Čabradija je narodni poslanik Goran Čabradi, predsednik stranke „Zelenih", koja je sada kec u naprednjačkom rukavu. U slučaju potrebe „Zeleni" će SNS-u pomoći i u stvaranju dvotrećinske većine u republičkoj Skupštini za promenu Ustava, kao i u formiranju vlasti na lokalnom nivou.

Rektora Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Dušana Nikolića, Martinović drži u šaci, jer je neoprezno živeo zajedno sa Vasom T. (puno ime poznato redakciji), studentom Pravnog fakulteta u Novom Sadu, na kome je Nikolić bio profesor. O profesorovoj sklonosti ka istom polu i ranije se pričalo, ali je činjenica da stan deli sa mladim studentom iz Brčkog potvrdila govorkanja. Homoseksualnost više nije zabranjena, ali nije etički da profesor živi zajedno sa svojim studentom.

Dejan Lisica je bio predsednik omladine SPS-a u Novom Sadu i, uzgred, menadžer u lokalima „Verige" i „Crystal" te jedan od važnih ljudi za pranje para koje je SNS dobijao od studenata i njihovih organizacija. Lisica je od Pravnog fakulteta, između ostalog, godišnje dobijao 10.000 evra da bi organizovao „Pravnijadu". Pošto je organizovanje ove manifestacije koštalo daleko manje, razlika je davana pokrajinskim funkcionerima naprednjaka. U međuvremenu je Lisica prešao u Pokret socijalista, jer mu je njihov funkcioner Predrag Vuletić sredio da završi Pravni fakultet.

Zamenik predsednika Prekršajnog suda u Rumi Marko Žugić sam je upao u Martinovićevu mrežu. Dok su demokrate bile na vlasti u Vojvodini on je bio prekršajni sudija u Bačkoj Topoli i donosio presude kako mu demokratski funkcioneri narede. U međuvremenu je preleteo u naprednjačko jato i postao zamenik predsednika Prekršajnog suda u Rumi, sremskom gradu u kome je Martinović bog i batina.

Pošto sve znaju o ranijim, ali i aktuelnim malverzacijama sudije Žugića, naprednjaci nemaju velikih problema da utiču i na njegovog sina, Jovana Žugića, predsednika Saveza studenata novosadskog Univerziteta.

Studentske organizacije obrću dosta para, ali imaju i veliki uticaj na studente, zbog čega je Martinoviću važno da na njihovom čelu ima svoje ljude, odnosno ucenjene i poslušne.

Funkcioneri SNS-a zarađuju novac i samo na osnovu toga što drže vlast. Tako je Maja Gojković, predsednica republičke skupštine, preko svog brata Dragana Gojkovića, advokata iz Novog Sada, dobila 10.000 evra od Ljiljane Bošnjak iz Bačke Palanke, kako bi pomenutu zaposlila u Izvršnom veću Vojvodine. Ovo je, očigledno, još jedno od lažnih obećanja koje funkcioneri naprednjaka daju samo da bi dobili novac koji nikada ne vraćaju, jer posle plaćanja gospođa Bošnjak nije dobila posao, a više nije mogla ni da ponovo stupi u kontakt sa Draganom Gojkovićem.

Advokat Dragan Gojković je, inače, prevario i osiguravajuće društvo"Sava osiguranje", pravnog sledbenika „As osiguranja". Klijent pomenutog advokata Dušan Pilipović potpisao je 12. novembra 2010. godine u ime svog preduzeća „Obala" d.o.o. iz Bačke Palanke ugovor o preuzimanju duga, kojim se obavezao da „As osiguranju" na ime duga „Jedinstva" a.d. iz Crvenke u pet jednakih rata isplati ukupno 2.079.366 dinara.

„As osiguranje" je otišlo u stečaj, a njegove poslove preuzima „Sava osiguranje", od koga Gojković u maju 2017. naplaćuje 15 miliona dinara na ime polise osiguranja koju je imao Pilipović sa „As osiguranjem". Deset miliona zadržava Gojković za sebe, a preostalih pet miliona deli između Pilipovića i radnika osiguranja uz čiju pomoć je novac naplaćen. Pri tome, „Obala", na čije ime je glasila polisa, od trenutka zaključenja ugovora o preuzimanju duga 2010. godine osiguranju nije isplatila ni dinara od duga od preko dva miliona dinara, niti je ova suma odbijena od svote dobijene na ime odštete po osiguranju. Radi se o klasičnoj prevari, ali u „Sava osiguranju" ćute, svesni da je deo para otišao i Maji Gojković.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane