Natrag

Duplerica

Duplerica

Povodom slanja u štampu 400. broja Magazina Tabloid, u redakciji je održan sastanak urednika, novinara i saradnika lista. Kao u filmu ''400 udaraca'', tako je i svaki broj bio udarac srpskoj političkoj mafiji. A u poslednjih 120 brojeva uglavnom smo bili na tragu Vučićevoj mafiji.

Kao što i slika potvrđuje, prosečna starost autora Magazina Tabloid je 66 godina. Bez starca nema udarca, kažu.

Poslednjih godina smo bili poslednja linija odbrane. Pogledajte nas na slikama, pa se setite Vučićevih reči da smo opasna mafija, kriminalci, reketaši...

Za Magazin Tabloid piše najstariji srpski novinar Milentije Pešaković (91), najstariji srpski pisac-disident Ivan Ivanović (82), profesor ekonomije Slobodan Komazec, ekonomski eksperti Miodrag K. Skulić i Branko Dragaš, kolumnisti novinar Miodrag Mile Isakov, bivši potpredsednik Vlade Srbije, Miroslav Vislavski, ugledni novinar i sportski radnik, Stanislav Živkov, istoričar umetnosti iz Pančeva, književnik Zoran Milojević, Živan Haravan...Iz Zagreba se javlja Vjekoslav Škreblin, iz Pariza Mile Urošević, iz Frankfurta Fridrih Emke, iz Moskve Viktor Hlistun, iz Amsterdama Đorđe Višekruna, Ameriku opisuje Milan Balinda. Vojvodinom špartaju Zoltan Horvat i Arpad Nađ. Mersiha Hadžić i Milica Grabež su uvek na dežurstvu.

Dakle, trećepozivci pružaju poslednji otpor u insitucionalno kriminalizovanoj Srbiji i Vučićevom kartelu.

Oprostite nam što ponekad teškim rečima opisujemo mafijaše na državnim funkcijama. Pridružite nam se u borbi da osvojimo izgubljene slobode.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane