Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Obeleženi

Milovan Brkić

Šizofreni Aleksandar Vučić platio je iz budžeta londonskoj agenciji Bell Pottinger da pokrene Rezoluciju o Srebrenici, koju je prihvatila kao svoj predlog pred UN britanska vlada, a kojom su Srbi označeni kao genocidan narod, uprkos presudi Međunarodnog suda pravde, koji je odbio tužbu BiH pod tom optužbom.

Agencija je inače, plaćena da lobira i promoviše i lik i delo Vučića na Zapadu. A, u Londonu je pod istragom, zbog plasiranja lažnih vesti potpisivanih u ime Islamske države, a odobravao ih je Dejvid Petreus, bivši direktor CIA, danas medijski magnat u Srbiji.

Ideju za proglašenje Srba kao jedinog genocidnog naroda na planeti dala je muslimanka iz Tuzle Arminka Helić, koja je izbegla u London i dogurala do savetnice ministra spoljnih poslova Vilijema Hejga.

Srećom, rezolucija 7. jula 2015. godine nije usvojena, jer je Vitalij Čurkin rekao - Njet! Spasio nas je veto Ruske Federacije. Inače bi, dok postojimo, bili označeni kao genocidan narod. Pored Nemaca, Amerikanca, Engleza...koji to nisu!

Nemačka književnica rumunskog porekla, Herta Miler, došla je kao visoki gost na ovogodišnji beogradski Sajam knjiga, na poziv organizatora ove manifestacije. U svom obraćanju na specijalnoj tribini organizovanoj u njenu čast, rekla je: "...Srbija je sama sebi nanela zlo i njeni građani moraju da žive sa istinom da su sami sebi naneli patnju..." Kao Balkanskom špijunu - "A brat Đuro će da ti oprosti što te je tukao!" Prisutna publika izviždala je Hertu i napustila ovu tribinu.

Herta Miler rođena je 1953. u Nikidorfu u Banatu u Rumuniji. Iz Rumunije se iselila 1987., a od tada živi u Berlinu. Nobelovu nagradu za književnost dobila je 2009. godine. Njen otac bio je oficir Hitlerovih SS jedinica za vreme Drugog svetskog rata.

Od kada je postao miljenik Demokratske strane SAD-a, Vučić je činio čuda da ponizi državu i građane koje predstavlja. Nije birao reči, a njega su zbog toga hvalili na sva usta oni koji su nas bombardovali, oteli nam imovinu, banke, preduzeća i pokrajinu Kosovo i Metohiju proglasili nezavisnom državom, pod njihovim oružjem. Bombardovali su nas osiromašenim uranijumom, zatrovali nam zemlju, vode, reke. I to za narednih nekoliko vekova!

Prošle nedelje došao je da nas usreći Brajan Hojt Ji, treći zamenik petog pomoćnika američkog državnog sekretara. Razgovarao je sa Vučićem, koji po Ustavu ne vodi spoljnu politiku. Gospodin Ji je iz šinjela gospođe Hilari Klinton, njenog muža Bila, Baraka Obame i Džordža Soroša.

Vučiću je Ji saopštio šta treba da činimo, kako da se opet sagnemo, naguzimo. Podsetio nas je da Rusija nije naš saveznik (nikada nas nije bombardovala, pljačkala, a isprečila je Rezoluciju o Srebrenici, kojom bi žute trake nosili i praunuci naših praunuka). Vučić se, kao, ljuti na Jia!

Kao da mi ne znamo da je Vučić naše pare trpao u džepove Hilari i Bila Klintona, Mek Kejna, da je nudio pare Obami, samo da se sa njima rukuje. Sve će im dati, obećavao je, a nas dušmanski pljačkao.

Zbog šverca oružja ISSIL-u Vučićevom kartelu su blokirani računi u Rijadu i drugim bankama u svetu. On je naoružao i vojsku Kosova! (Pisali smo u broj 399 - "Naoružali i Vojsku Kosova").

Čitalac mi piše da remontovani kamioni FAP-a prevoze iz Kragujevca ovih dana radare i raketne lansere za Bar, odatle idu za nepoznatu destinaciju. Pita, da li to Vučić plaća dug Kataru od 400 miliona dolara koje je uzeo za neisporučeno oružje?

Trampova administracija je izdejstvovala sveobuhvatnu istragu zloupotreba Hilari Klinton i Obamine administracije, zbog teških kriminalnih prestupa. Vučić je karika u toj spirali zla. Džordž Soroš je obezbedio nekoliko desetina miliona za saučesnike koji se još nalaze u državnoj administraciji, poput gospodina Jia, Metju Palmera, Majkla Kirbija, kada ih uhapse.

Mi smo obeleženi, a Vučićeva kamarila nas vodi kod njih na pokajanje i klanje. Prorok Jeremija kaže da je proklet čovek koji veruje čoveku (17 glava, 5. red).

Ne verujemo ni Vučiću ni onima koji nas bacaju na kolena.

Uspravimo se za ime boga, uništimo te skotove!

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane