Natrag

Duplerica

Da ih ne zaboravimo

Srbija je od pada Miloševićevog režima opljačkana za skoro 200 milijardi dolara! Gologuzani, nesvršeni studenti i političari bez dana radnog staža, ustoličenjem DOS-ove Vlade, krenuli su u juriš. Svaki od njih je postao lovac na novac.

Nekoliko stotina DOS-ovaca je sa raznih pozicija - ministara, pomoćnik ministara, državnih sekretara, gradonačelnika, direktora javnih preduzeća, banaka, natrpali sebi u džep milione dolara i evra, pljačkajući sa pozicija na koje su promovisani.

Kurta je smenjivao Murtu i mnogih se danas i ne sećamo. Recimo, Dejana Mihajlova, sekretara Vlade Srbije, Koštunicinih ministara-lopova, Tadićeve kamarile...

I ovog puta podsećamo na pljačkaše i njihove duge prste. Da ih privedemo pravdi za sva zlodela koja su uradili Srbiji, da im zapelnimo imovinu, račune, da ih pokažemo javnosti i da njihova sudbina služi kao opomena sledećim generacijama političara da će završiti iza rešetaka.

Da ih nove vlasti ne zaborave, kao što je to Vučićeva kamarila učinila, reketirajući lica sa ove poternice.

Milijarde evra možemo oduzeti od ove lopovske družine i vratiti ih u srpski budžet, da vratimo dugove i nahranimo gladne građane. I zadovoljimo pravdu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane