Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Vođa proklinje, preti, optužuje, pa onda voli

Vučić i u Soroševom zagrljaju

''...Ko god se rukuje sa Sorošem, ko god uzme novac od njega, mora da zna da su te ruke i taj novac umrljani krvlju nevine srpske dece...", govorio je Aleksandar Vučić pre nego što se i sam rukovao sa „finansijerom srpskih izdajnika". Što je dozvoljeno Jupiteru nije volu, kažu. Jupiter, Vučić, može da laje na Soroša, a može i da se sa njim grli, ali to nije dozvoljeno drugima

Predrag Popović

Saradnjom sa Sorošem, Vučić je kompletirao spisak svojih novih prijatelja, koje je dve decenije optuživao za najteže zločine nad Srbima. Dok je bio radikal, za Bila Klintona je govorio da je nacista, „gori od Hitlera". Potpisao je recenziju knjige Vojislava Šešelja „Engleski pederski isprdak Toni Bler".

Neposredno pred NATO agresiju, Vučić je pozivao nemačkog predsednika Gerharda Šredera da pošalje bombardere jer „jedva čeka da obori jednog, pa da može mirno da i sam pogine u odbrani Srbije". Za Hašima Tačija je tvrdio da je „najpodliji ubica i bezumni terorista", a detaljno je opisivao načine na koje je Ramuš Haradinaj svojeručno ubio 67 Srba.

Dolaskom na vlast, Vučić je Klintona častio sa dva miliona dolara, Bleru je platio 700.000 evra savetničke usluge u Vladi Srbije, Šrederu je isplatio honorar od 40.000 evra za pojavljivanje na predizbornoj konvenciji Srpske napredne Stranke, Tačiju je pomogao da bude izabran za predsednika lažne države Kosovo, a sa Haradinajem je ušao u vladajuću koaliciju. Međutim, još teže optužbe iznosio je na račun Džordža Soroša.

Više od dvadeset godina Vučić je ovog američkog milijardera optuživao da finansira strane plaćenike i izdajnike srpstva i Srbije. Kad je, u oktobru 1998, obrazlagao predlog svog zakona protiv informisanja, tvrdio je da su njime ugroženi samo „špijuni, strani plaćenici i lažovi, pa neka se žale svom gazdi Sorošu".

I posle pada sa vlasti, nije izgubio entuzijazam, objašnjavao je da je NATO sproveo okupaciju Srbije preko Soroševih medija. „Soroševa pešadija iz B92 i RTS-a nastavlja uništavanje naše države", tvrdio je Vučić 2006, optužujući i Borisa Tadića da se nalazi na spisku abonenata „najostrašćenijeg srbomrsca".

Iako se, po transformaciji u naprednjaka, zbližio sa Sonjom Liht, bivšom predsednicom Fonda za otvoreno društvo, nastavio je da kritičare naziva Soroševim plaćenicima. Kad je Inicijativa „Ne da(vi)mo Beograd" pokrenula seriju protesta zbog projekta „Beograd na vodi" i zločina u Savamali, Vučić je optužio Soroša da finansira „žutu patku". Panika je dostigla vrhunac prošle godine, u vreme demonstracija zbog izborne krađe. U kompromitaciji građana koji se protive njegovoj diktaturi, Vučić je upotrebio sva svoja medijska tupa oruđa, od Dragana Vučićevića, preko Milorada Vučelića, do Željka Mitrovića. Po zadatku, oni su plasirali tezu o tome da je Soroš sa četiri miliona evra finansirao proteste i da je spreman da uloži još dvadeset kako bi oborio Vučića, SNS i celu Srbiju.

- Džordž Soroš preko milionskih donacija pod svoju kontrolu je stavio fakultete, novinare, bivše sportske asove, kulturne institucije, ali i sudije, tužioce i državne poverenike - objavio je „Informer".

Uz tvrdnju da „beskrupulozni Soroš ne žali pare za organizovanje haosa i izazivanje revolucija širom istočne Evrope, kao što je izazvao rat u Ukrajini i Libiji", Vučićević je objavio i spisak plaćenika, na kome se nalaze Dragoljub Mićunović, Nataša Vučković, Aida Ćorović, Vlade Divac i mnogi nezavisni novinari.

„Pakleni plan" za uništenje Srbije raskrinkao je i Vučelić, vlasnik nedeljnika „Pečat" i direktor „Večernjih novosti", koji je procenio da je „Soroš ranije, u vreme Miloševića, investirao u rušenje Jugoslavije, a sada za razbijanje Srbije".

- Soroš je finansirao ljude devedesetih godina, koji se i sada nalaze na njegovom platnom spisku. A vidimo da ima i neke nove. Ti korupcionaši rade direktno protiv Srbije - rekao je Vučelić.

Najžešći i najsmešniji bio je vlasnik Televizije Pink.

- Dragi moj Đole, Srbiju ne možeš destabilizovati ni sa četiri milijarde, a ne četiri miliončića. A, znate li zašto, dragi moj Đole? Zato, Đole, jer su Srbi shvatili da moraju sami pronaći svoj put i izboriti se za njega! Koliko još Srba treba da izgine da bi se ljudi poput vas opametili! Sa četiri miliona evra mogli ste sagraditi u Srbiji 40 škola, 120 ambulanti ili 10 bolnica, ali zbog čega bi Srbiju pomagali na takav način, kada je jeftinije kupovati pogubljene ljudske duše koje se pre ili kasnije moraju prisetiti ujka Đoleta - naveo je Željko Mitrović u otvorenom pismu Sorošu.

- Soroš mora da uloži više, malo je tih četiri miliona, suviše su široka moja leđa da bi se povila pod ta četiri miliona - junačio se letos Aleksandar Vučić.

Pre dva meseca Vučić je svoju, kako Mitrović kaže, jeftinu pogubljenu dušu prodao Sorošu. Krajem septembra Vučić i Džordž Soroš sreli su se u Njujorku i dogovorili se o saradnji na dva nivoa. Prema prvom, javnom, planu Fondacija za otvoreno društvo finansiraće nekoliko programa Vlade, pre svega onih koji se odnose na povratak Roma iz zemalja Evropske unije u Srbiju. Na drugom nivou, Sorošev Fond podržaće projekte koji imaju politički cilj da pokvare odnose između Srbije i Rusije. Što je dogovoreno u Njujorku, potvrđeno je 20. novembra u Beogradu, na sastanku Vučića i Aleksa Soroša, sina Džordža Soroša i potpredsednika Upravnog odbora Fonda za otvoreno društvo. Pored svega, ovom saradnjom Vučić je ugrozio i odnose Srbije sa administracijom američkog predsednika Donalda Trampa, protiv koga Soroš finansira medijske i političke akcije. Takođe, Soroš je persona non-grata u Rusiji i Kini, a vodi i kampanju protiv mađarkog premijera Viktora Orbana.

Vučićev diletantizam i destruktivni avanturizam, ozvaničen saradnjom sa Sorošem, na kraju će opet platiti Srbija. Vučić je prvi dikator koji direktno, iz ruke, uzima novac od Džordža.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane