Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Manekenka i manjine

M.G.

Na dan kad je predsednik Albanije, Ilir Meta, ušao na teritoriju Srbije, kako bi po sopstvenoj želji da provede Dan albanske zastave u sred Srbije, u Medveđi, na svim režimskim TV kanalima pojavila se direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava, Suzana Paunović, da za račun Aleksandra Vučića objasni kako je "...gospodin Meta normalno dobio dozvolu" za drskost koju nijedna suverena država na svetu sebi ne bi dozvolila.

Da li je stvarno Ilir Meta došao zbog 500 lokalnih Albanaca koji uživaju sva ljudska i manjinska prava u Srbiji, po evropskim standardima (i više od toga) ili da pokaže ovim gestom kako je sve albansko, od Drača do Niša (kako je i zamišljeno Vučićevim velikoalbanskim projektom koji podrazumeva i auto put na ovoj relaciji o trošku građana Srbije)? Nema dileme, reč je o drskoj provokaciji koju je Vučić lično odobrio.

Ko je Suzana Paunović, odabrana da pred srpskom javnošću blagosilja ovu svinjariju?

U javnoj dostupnoj biografiji ove žene, piše da je po obrazovanju doktor pravnih nauka. A, sa javno dostupnih fotografija, vidi se da se oblači krajnje neukusno, da koristi upadljivo jarke boje i da voli da pozira pred kamerama. Onome ko poznaje stanje na Pravnom fakultetu u Beogradu, sigurno će mu svašta pasti na pamet, a pre svega, šta sve ambiciozne osobe ženskog pola mogu da urade sa svojom karijerom, ukoliko u toj ustanovi odrade sve što se od njih zahteva. Ova rođena Užičanka, sigurno je tokom studiranja bila "na visini zadatka". Zato je ovako visoko i dogurala. Počela je preko stranke Rasima Ljajića, kome nije strano da "privodi" podatne "hanumice", pa ih posle šalje Vučiću u službu.

Javnost je upamtila kad je počela da radi u ministarstvu rada i socijalne politike, gde je rukovodila organizacionim jedinicama koje obavljaju poslove u oblasti porodično-pravne zaštite (usvojenje, hraniteljstvo), kao i socijalne zaštite. Upravo u to vreme, došlo je do brutalnih primera oduzimanja dece od roditelja, i to u slučajevima koji su bili takvi, da su roditelji po svim merilima sposobni za svoju ulogu, ali su bili siromašni i trebala im je finansijska pomoć, a ne oduzimanje dece koju ne mogu da izdržavaju.

Umesto da zbog takvih stvari bude momentalno smenjena, Udruženje stručnih radnika socijalne zaštite Srbije dodelilo joj je Republičku nagradu za doprinos socijalnoj zaštiti Srbije! Onda je još žešće nastavila da pomaže ideju "hraniteljstva", umesto da se pozabavi idejom zaštite prava roditelja i učini sve kako bi deca rasla u sopstvenom domu, pored svojih očeva i majki.

Suzana Paunović bila je upletena i u razvod Siniše Malog i Marije Mali, gde je stala na stranu Vučićevog gradonačelnika, a to je odmah "preporučilo" da bude izabrana za direktorku Kancelarije za ljudska i manjinska prava, na kojoj funkciji se i danas nalazi.

Jedno je neizbežno: ova žena će trajati na državnim poslovima tačno toliko dok traje ovaj režim. Naravno, ukoliko njen partijski šef Rasim Ljajić opet ne upadne u neku blagorodnu koaliciju i pošalje je na "dodatno usavršavanje" kod novih vođa.

Ljudska prava su univerzalna, kažu. Ali Suzanu interesuju samo manjinska. Skuplja su. Njihova zaštita i rasprodaja je na većoj ceni.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane