Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kako kradu ćate pod zaštitom Vodjinog tate - pljačka Komercijalne banke

(U ovom tekstu otkrivamo ko su glavni izvršioci pljačke Komercijalne banke za Andjelka Vučiča i guvernerke Tabaković)

Komercijalna, ali za Familiju

Aktuelna dešavanja u Komercijalnoj banci pokazuju kako banda hohštaplera pod pokroviteljstvom porodice Vučić surovo pljačka ovu finansijsku instituciju, na očigled javnosti. Najnoviji zadatak koji su dobili „kadrovi" u banci koje podržavaju Andjelko Vučić i Jorgovanka Tabaković je da se iz banke najure EBRD i IFC fond kao manjinski akcionari, jer predstavljaju problem i postaju nezgodni svedoci. U tom slučaju će Republika Srbija iz budžeta morati da isplati preko 300 miliona eura ovih stranim fondovima, što im po Ugovoru i pripada ukoliko aktiviraju opciju izlaska iz udela u vlasništvu Komercijalne banke.

V. Popović

Banka u tom slučaju ostaje bez ikakve kontrole i prepuštena ovejanim kriminalcima na milost i nemilost. Sve ovo se radi kako bi se banda hohštaplera koju podržavaju Andjelko Vučić i Jorgovanka Tabaković, dočepala i opljačkala više od 3 milijarde eura štednje, koju gradjani Srbije drže na računima Komercijalne banke. Za ovaj zadatak kao glavni izvršioci odabrani su Kosta Sandić, koga je guvernerka Tabaković sa ciljem poslala iz Narodne banke Srbije, i Pavao Marjanović, iza koga stoji tata Andjelko.

Plan je da Kosta Sandić po hitnom postupku bude izabran za predsednika Izvršnog Odbora banke umesto Alexandra Pickera, koji je pre više od dva meseca podneo ostavku, a da se za njegovog zamenika izabere Pavao Marjanović. U tom slučaju ovaj dvojac imaće neograničenu moć da bez ikakve kontrole nastavi da pljačka Komercijalnu banku. Pavao Marjanović, provereni prijatelj tate Andjelka, konačno je odsekao nokat na malom prstu i to posle 30 godina, što znači da izuzetno poštuje pisanje MagazinaTabloida. Konačno se uljudio i pripremio za novu poziciju.

Široj javnosti je potrebno objasniti ko je u stvari Pavao Marjanović, veštački guverner Narodne banke SAO Krajine koja je trajala godinu dana , taman toliko koliko je Ljubi Šiptaru bilo potrebno da opere pare Komercijalne banke, a da pred Oluju iste povuče i ugasi banku. Kao i sve „patriote" pre Oluje, Pavao Marjanović je pobegao u Beograd i naravno počeo da radi u Komercijalnoj banci. Spletkarenjem je uspeo preći u Narodnu Banku Srbije, gde je uz pomoć Boriše Vukovića i Milomira Gligorijevića učestvovao u pljačkanju Beobanke, gde su za samo par meseci uzeli preko 2,5 miliona maraka. Kontrolom dosijea odobrenih kredita Beobanke, utvrdjeno je da krediti nisu odobravani sa A-uslovima i na način kako to predvidja poslovna politika banke. Tada su krivične prijave dobili Zlatan Peručić i Uroš Predić. Pavao Marjanović je svesrdno pomagao da se kapital odliva kroz kompenzacione poslove, kao i da se otkup spornih potraživanja banke radi po nenormalno visokim diskontima.

Koristeći svoju vezu sa Andjelkom Vučićem, Pavao Marjanović sredinom ove godine odvodi Unu Sikimić, izvršnu direktorku rizika Komercijalne banke, kod Jorgovanke Tabaković, gde se osmišljava plan udruživanja snaga na pljačkanju i rušenju banke. Od tog vremena odobravani su višemilionski plasmani koje će platiti gradjani Srbije. Odobreni su plasmani za kredite u iznosu 14 miliona eura braći i interesnoj grupaciji koja podržava Unu Sikimić u Trebinju (odakle je rodom), što MUP trenutno dokumentuje. Odobren je plasman u iznosu od 21 milion eura za Klinički Centar Banja Luka, gde je vršen mobing nad zaposlenima da se ovaj kredit odobri i ako nije bila validna dokumentacija. Kompletan mobing je vršen od strane Boška Mekinjića, direktora Komercijalne banke u Banja Luci, koji se po Republici Srpskoj predstavlja kao bliski rodjak Aleksandra Vučića.

Provizija koju je za ovaj posao dobio Mekinjić je u vrednosti stana od 180 kvadrata u centru Banja Luke, za koji je upravo ovih dana sačinjen kupoprodajni ugovor. Sektor bezbednosti banke je o istome obavestio bosanku agenciju SIPA, koja je stupila u kontakt sa MUP-om Republike Srbije i nadležnim tužilaštvom. Istraga uveliko napreduje.

Zatim, odobreno je 50 miliona eura pod neobičnim uslovima na ime ministarstva finansija Republike Srpske. Ovo ministarstvo je raspisalo tender u valuti konvertibilna marka a kredit je odobren za nerezidenta i u eurima, gde je tender dobila Komercijalna banka, koja je niti bosanska, niti je ponuda bila u skladu sa raspisanim tenderom. O istome je takođe obavešteno tužilaštvo, koje je pokrenulo istragu protiv Une Sikimić, Boška Mekinjića i nažalost protiv Profesora Valdimira Krulja, koji je u sve ovo uvučen po političkoj liniji.

Sve ove pare gradjana Srbije su date familiji, prijateljima i tajkunima, gde su debelu proviziju dobili Pavao Marjanović i Una Sikimić. Pavao Marjanović koristi blagonaklonost tate Andjelka a iza ledja mu se podsmeva, praveći svoje kombinacije, kao što je radio i u vreme Ivice Smolića, bivšeg direktora Komercijalne banke.

Ljubav izmedju njega i Une Sikimić upravo datira iz perioda kada su on i Una, zajedno sa Andrijanom Milanović, odobrili preko 120 miliona eura loših plasmana Komercijalne banke a potom slagali tadašnjeg predsednika Upravnog Odbora banke Milovana Stanišića, poturajući lažne podatke o Smoliću i Santovcu. Cela banka zna da su Pavao Marjanović i Una Sikimić odobravali sve te kredite kao članovi kreditnog odbora banke, a koji se danas nalaze u kategoriji loših plasmana. Tata Andjelko je kao nagradu Marjanoviću, odobrio da ćerki koja je trenutno na porodiljskom odsustvu, naravno zaposlena je u Komercijalnoj banci, da se za 100% uveća plata i ako trenutno ne radi, a po isteku porodiljskog odsustva istu čeka jedna od direktorskih pozicija.

Kriminalna grupa u banci se dopisuje i dogovara o daljim aktivnostima preko posebne aplikacije na mobilnim telefonima, u čiji uvid imaju MUP i tužilaštvo, posebno od kako je bivši direktor Alexandar Picker odlučio da saradjuje sa organima gonjenja.

Logističku podršku krminalnoj grupi unutar banke daje član Izvršnog Odbora Dragiša Stojanović, koga na platnom spisku drži Igor Brnabić, direktor Asseca i rodjeni brat premijerke Ane Brnabić, koja je zato i nezainteresovana za rešenje problema Komercijalne banke koji će gradjane Srbije koštati 300 miliona eura, Miroslav Perić - član Izvršnog odbora, koga je u banku poslao Ljuba Šiptar sa glavnim zadatkom da ubrza raskig Ugovora sa EBRD i IFC, Gabrijela Horvat - direktor pravnih poslova, koja je u banku došla sa gradskih pijaca gde se bavila izdavanjem tezgi. Oni su spremili krivične prijave za lažnim dokazima protiv više aktuelnih i bivših rukovodilaca banke (poput Sladjane Backović, direktorke Fonda za Razvoj RS), koji im se suprostavljaju i koji ne žele da učestvuju u otvorenoj pljački banke. Sladjana Backović, sada kada je završila sve prljave poslove u Fondu za Razvoj Republike Srbije i ispraznila kasu za račun porodice Vučić, Kosta Sandić je sastavio krivičnu prijavu za radnje koje je radila dok su zajedno pre 10 godina bili u Komercijalnoj banci, navodeći to kao razlog za njeno procesuiranje.

U banci se uveliko spremaju otkazi neposlušnima a gore pomenuta Gabrijela Horvat je imenovana za predsednika Komisije za suspendovanje zaposlenih koji krše radne zadatke. To novo telo je formirano na predlog Koste Sandića, koji već mesecima mobinguje zaposlene u banci. Medju onima koji su odbili da budu saučesnici u pljački su: Sladjana Jelić (član Izvršnog odbora), Dejan Tešić (član Izvršnog Odbora), Vlada Djordjević (izvršni direktor), Gordana Bradić (direktor interne revizije), Jelena Ivanović (direktor retaila), Srdjan Borozan (direktor bezbednosti), Dragana Savatić (direktor marketinga), koja je odbila nasrtaje i bila seksualno uznemiravana od strane Koste Sandića. Naime, Sandić ju je namamio kod sebe u kancelariju pod izgovorom kako treba da razgovaraju o marketinškim aktivnostima banke, da bi je potom u kancelariji uhvatio za ruku i udelivši joj koplimente kako je gradjena kao Brižit Bardo, predložio da zajedno sa njim provede nekoliko dana na službenom putu u Budvi. Ona je to odbila i sa suzama u očima izletela iz kancelarije.

Svi ovi rukovodoci koji su se našli na udaru kriminalne grupe, su oni koje redom podržava predsednik Upravnog Odbora Vladimir Krulj, koji je i sam ucenjen da ne sme da napusti poziciju, kao što je to uradio Alexandar Picker, kada je shvatio kakav se scenario sprema u banci. Profesora Krulja, inače uglednog profesora Katoličkog Univerziteta u Luevenu, ucenjuju da će mu karijera biti uništena pakovanjem lažnih afera, ukoliko napusti funkciju i predoči javnosti kakav se kriminal odvija u banci. Kao što smo pisali u prethodnim brojevima, profesor Krulj potiče iz ugledne beogradske porodice i stalo mu je da zaštiti državne interese u Komercijalnoj banci.

Svojim prijateljima, uglednim profesorima Beogradskog univerziteta, mesecima se žali kako mu teško pada što porodica Vučić bezskrupulozno pokušava da opljačka banku. Profesora Krulja izuzetno cene i poštuju u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD), koja je manjinski vlasnik Komercijalne banke. U razgovorima koje je imao sa svojim prijateljima iz Brisela a koji su visoko pozicionirani u finansijskom sektoru EU, Krulj je objasnio je da ne može da veruje na šta su sve spremni članovi porodice Vučić zarad lične koristi i da ono što je trebalo da bude uspešan projekat (izvlačenje banke iz minusa i uspešna privatizacija), sada postaje plen za lešinare.

Tokom nedavnog boravka u Londonu i razgovora koje je obavio u centrali EBRD-a, profesor Krulj je objasnio da iza svih spletki stoji otac predsednika Vučića koji na njega vrši besomučan pritisak preko Pava Marjanovića a guvernerka preko Koste Sandića, da se umesto privatizacije izvrši tajkunizacija Komercijalne banke i opljačka štednja gradjana Srbije. Pakleni plan protiv profesora Krulja je već u realizaciji, podnošenjem krivične prijave tokom meseca protiv njega, zatim Dejana Tešića, člana Izvršnog Odbora, Sladjane Jelić, člana Izvršnog odbora, Vlade Djodjevića, izvršnog direktora, gde je profesoru Krulju naredjeno da isti budu razrešeni a na njihove pozicije budu dovedeni Pavao Marjanović, Una Sikimić i Josif Jušković (svo ovo troje su u ne tako davnoj prošlosti pružali svoje usluge Demokratskoj stranci).

Zbog svega gore pomenutog, profesor Krulj ima ozbiljne probleme i pretnje u svakodnevnom životu, i iz straha za sebe i svoju porodicu i uz nagovor najbližih prijatelja, angažovao je dva pripadnika obezbedjenja koji ga prate preko celog dana.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane