Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nasilje nad zdravim razumom: korumpirani policajci i kriminalci na istom zadatku

Kuća je natopljena suzama moje majke

(Objavljujemo ovu potresnu priču, koja potvrđuje u kojoj nesrećnoj zemlji živimo)

......

Na Bozmanu groblju kod Kragujevca, nalaze se dva groba. U njima leže moji roditelji i spomenik još nemaju, a davno su sahranjeni. Kuća koju su gradili je natopljena suzama moje majke. Otac je, žrtvovao i sebe i sve oko sebe, da bi tu kuću sagradio. Majka je od oca mnogo batina dobila, jer je htela normalan život. Otac to nije dozvoljavao, jer se kuća gradila. To bi se danas zvalo "nasilje u porodici". Ja sam kao malo dete, bio svedok te muke. Zato tu muku branim.

Onda mi je kuću lopov opljačkao (više puta) i zatim mene prebio, a policajac je vršio pritisak (28.03.2011.) da odustanem od prijave. Ja sam to prijavio i usledila je dugogodišnja policijska odmazda.

Na uviđaju 23.12.2010. : Ja, slomljen od bola, jer mi je kuća opljačkana (muka mojih predaka i moja muka), a policajac vođa patrole (ne pitajući mene ništa) preko telefona prodaje moju kuću svom kolegi: "Kuća je stara gradnja, ali je u dobrom stanju, treba samo da se sredi." A stvari (deo koji lopovi nisu stigli da odnesu) policajac razgleda kao da je na vašar došao i javlja kolegi: "...E, kosilica za travu je mnogo lepa i nova !"

Teška krađa (treća po redu) izvršena je 23.12.2010. Prethodne dve krađe isti lopov i njegov otac izvršili su 2007. godine. Sve je prijavljeno policiji. 23.12.2010. oko 23časa lopove sam zatekao na delu. Došao sam iz Beograda i zatekao građevinska kolica naslonjena na ogradu. Otvorio sam kapiju i u dvorištu zatekao iznešene stvari iz kuće. Odmah sam shvatio zašto su kolica donešena i potrčao nazad. U tom momentu Boris Deletić (kasnije je priznao policiji), je uzimao kolica. Povikao sam za njim da stane. Počeo je da beži i na uglu raskrsnice mu se pridružio njegov saučesnik (kasnije sam saznao da je to bio Stefan Milanović). Trčao sam za njima, a oni su pobegli. Nakon toga pozvao sam policiju.

Debela guska koju treba čerupati - bez milosti

23.12.2010., na moj poziv je došla policija. Policajac Vođa patrole, nije pokazao empatiju, već je "obnevideo od alavosti" i ustreptao od radosti. On izlazi iz vozila i logično bi bilo da je rekao: "Vi ste pokradeni, vama je kuća provaljena?" Umesto toga, on ushićeno, ustreptalo, oduševljeno, kaže: "Vi ste iz Beograda !?" (moju ličnu kartu još nije video). U njegovom mozgu je dominirala i odjekivala misao: "Vi ste iz Beograda !?". Tom mišlju je njegova svest bila preokupirana. To je njemu bilo najvažnije. Pošto je ovaj Alavi policajac posle prešao na prodaju moje kuće i zbog svega ružnog što je policija pokazala o sebi svih ovih godina, shvatio sam pravo značenje, a to je: "Vi iz Beograda ste debela guska koju treba čerupati - bez milosti".

Kada je završio uviđaj, Alavi Vođa patrole (ne pitajući mene ništa), preko telefona započinje prodaju moje kuće svom kolegi: "Kuća je stara gradnja, ali je u dobrom stanju, treba samo da se sredi." A stvari (deo koji lopovi nisu stigli da odnesu) Alavi policajac razgleda kao da je na vašar došao i javlja kolegi: "E, kosilica za travu je mnogo lepa i nova!" Da ga je čula moja jadna majka, ustala bi iz groba.

Gradonačelnik je potvrdio

Ista kriminalna grupa, koja je mene opljačkala 23.12.2010., posle 20 dana opljačkala je i Gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Verka Stevanovića. Gradonačelnik je onda u februaru 2011.godine izašao na TV Pink i rekao da je glavni inicijator i organizator organizovanog kriminala Načelnik Policije PU Kragujevac Ivan Đorović.

Ja sam činio jedino što mi zakon dozvoljava, a to je da se pismeno i usmeno obraćam policiji i tužilaštvu. U tom obraćanju, stigao sam do MUP-a, RJT-a i Zaštitnika građana. Sve što govorim je dokumentovano u RJT i MUP. Zahtev za zaštitu od policijske odmazde, podneo sam 21.11.2016. Višem sudu u Beogradu.

Od prve prijave 16.08.2011. OJT-u Kragujevac, traje odmazda kragujevačke policije i ne prestaje. Nakon te prijave 16.08.2011. OJT-u, Načelnik policije Ivan Đorović je prikrivao policijski predmet PU 6571/10, zatim uništio dokument u tom predmetu, a prema meni je usledila odmazda kragujevačke policije, koja još uvek traje. Odmazda policije je manifestovana ponovnim usmeravanjem i slanjem lopova da me pljačkaju, zaštitom tih lopova od zakona i šikaniranjem mene više puta. Ometan sam u životu i radu i naneta mi je velika šteta. Lopovi, koje je policija poslala radi odmazde, a koje sam ja zatekao na delu su procesuirani u predmetima:15k-201/14 i 9k-1188/15 Osnovnog suda u Kragujevcu. Nepravilnosti u tim predmetima, koje sam prijavljivao RJT-u i MUP-u, ukazuju da su policija i tužilaštvo štitili lopove od zakona. Prijavljivao sam:

Da je policija prikrivala i uništavala dokaze.

Da je tužilaštvo navodilo lažno činjenično stanje i da su vršene manipulacije izjavama svedoka.

Da je na sudu policajac lažno svedočio u korist kriminalaca.

Da sam ja od policije šikaniran 6 puta.

Dakle, policija i tužilaštvo su učinili sve da zaštite lopove od zakona, a mene su šikanirali.

Kada su lopovi uhvaćeni ja sam odmah šikaniran od policije, oba puta.

Policajci su bili besni. Poslali su lopove radi odmazde, a lopovi su zatečeni i uhvaćeni na delu, pa je policija morala da prikriva i uništava dokaze da bi zaštitila svoje lopove.

Pritisak policije na Zaštitnika građana

Zaštitnik građana Saša Janković (koji je morao pod pritiskom policije, pod lažnim obrazloženjem i fingiranjem dokaza, da obustavi postupak za predmet Tankosićeve 108), je potvrdio u medijima (Kurir), da u kabinetu Ministra MUP-a Nebojše Stefanovića ima mnogo kriminala (da je ogrezao u kriminalu) i da Vlast više ne krije veze s kriminalcima. Saša Janković još kaže: da BIA danas ne radi za interes građana već služi održavanju na vlasti grupe ljudi oko Aleksandra Vučića, a bavi se opasnim stvarima koje čak idu i do likvidacija. Za izvršenje kriminalnih dela BIA angažuje narko-dilere, a narko-dileri svoje narkomane i maloletnike. Janković je svoje tvrdnje potkrepio dokazima.

U obraćanju državnim organima, obratio sam se na kraju i Zaštitniku građana. MUP je zatim poslao Zaštitniku građana falsifikovan dokument (moj potpis i datum) i izvršio pritisak na Zaštitnika građana da pod lažnim obrazloženjem (sa fingiranim dokazima) obustavi postupak za Tankosićevu 108 i tako zataška korupciju u policiji. Zbog tog krivičnog dela, koje je pod pritiskom policije učinio Zaštitnik građana, podneo sam prijavu RJT 02.12.2015.(i dopunu sa dokazom 03.12.2015.) i prijavu DVT-u 23.12.2016. i TOK 07.02.2017.

Policija naređuje dijagnoze. Lažna dijagnoza - pritisak policije na psihijatra. Nakon toga, zbog opasnosti da korupcija u policiji bude dokazana, policija pokušava da mene diskredituje kao mentalno bolesnu osobu. Da bi to realizovala, policija nastavlja da šalje lopove da tipuju i provociraju.

Zato se ponavlja situacija 30. maja 2016., kao mnogo puta do tada. Poslana su dva huligana da tipuju. Ja sam ih pojurio (sa namerom da vidim ko su i gde će pobeći ?). Oni su pobegli, a mene je dočekala zaseda od 10 huligana, koji su me isprebijali i nisu prestajali dok staklo na parkiranom autu nije puklo. Policija je mene uhapsila, a načelnikov zamenik Gvozdenović, koji je bio dežuran u noći između 30.i 31.maja 2016., je izvršio pritisak na psihijatra dr. Danijelu Đoković da napiše lažnu dijagnozu. Naveo je lažno činjenično stanje i prećutao da su me napala 10-orica huligana. Sa Gvozdenovićeve desne strane stajao je Vođa sektora Radosavljević, koji je dobro upoznat sa dugogodišnjim dešavanjima u Tankosićevoj 108.

Policija obmanjuje - U otpusnoj listi u bolnici "Laza Lazarević" dijagnoza je napisana tako, da je policija može zloupotrebljavati - (obmanjivati), a da lekari ne snose odgovornost. Da policija obmanjuje laike koji se u medicinu ne razumeju. Dijagnoza u otpustnoj listi u "Lazi Lazarević" nije potvrđena. Vrlo je moguće da policija pokazuje drugim državnim organima ili advokatima otpustnu listu i tako ih obmanjuje - da se radi o mentalno bolesnoj osobi.

Složio sam se da policajci, koji su me šikanirali i protiv kojih sam pisao prijave, odgovaraju samo disciplinski. Svaki put sam se naivno nadao da će se situacija rešiti i da će napadi lopova i šikaniranje od policajaca prestati. Dokumentovano je da sam pristao da policajci Simonović i Božović idu na raport kod Načelnika i odgovaraju samo disciplinski. Da Vođa sektora Radosavljević ne odgovara za svoje podmuklo šikaniranje (da je bilo"slučajno"), a Radosavljević je kasnije lopove Marinkoviće štitio...Sve je to prijavljeno SUK MUP. Da policajac Aleksandar Milovanović, koji je prema meni pokazao nasilničko ponašanje u sobi 192 (kamere su snimile), odgovara samo disciplinski. Kasnije je pretio i ponovo poslao lopove...

Na kraju su policajci izvršili pritisak na doktorku psihijatra Danijelu Đoković, da napiše lažnu dijagnozu (prijava TOK 13.02.2017.).

Policijska mafija ponovo vrši pritisak da prodam kuću - prijava SUK MUP 20.09.2017.

Opet - ovog puta forenzičar mi prodaje kuću! Opet, na uviđaju 08.08.2017., jedan od forenzičara me pita i predlaže: "Zašto gospodine kuću ne prodate, kad već ne živite u njoj ?" On mi određuje da li ja u mojoj kući živim ili ne živim i nudi mi rešenje!? Kakva nametljivost i upornost? Svedoci: dvojica njegovih kolega. Da iza svega stoje moćni i opasni likovi najbolje svedoči tišina u kojoj se sve to događa.

Opširnije o pojedinim događajima

Inspektor Igor Milićević je napisao u izveštaju da se teška krađa nije ni dogodila. Inspektori, Igor Milićević i njegov kolega, su imali priznanje lopova Borisa Deletića (svedok je inspektor Toma Jovanović za tu činjenicu, jer je on na ime toga neke druge lopove oslobodio), a onda je neko naredio da se teška krađa u Tankosićevoj 108 od 23.12.2010. prikrije. Zato je Igor Milićević u izveštaju napisao da se teška krađa u Tankosićevoj 108 nije ni dogodila, iako je policija izvršila uviđaj 23.12.2010. Ako nisu imali dokaze, zašto su morali da napišu u izveštaju da se teška krađa nije ni dogodila, a sve što sam ja izjavio povodom događaja su iskarikirali ? Zatim sam ja napisao prijavu OJT-u 16.08.2011. i tada počinje skrivanje predmeta PU6571/10 i na kraju uništavanje Igorovog izveštaja.

Važne činjenice koje je Igor Milićević izostavio

(VJT-u Kragujevac 18.06.2012.) povodom pljačke kuće u ulici Tankosićevoj 108, 23.12.2010. (deo teksta iz treće dopune prijave protiv Deletića). U policijskoj pisarnici, u protokolu, gde sam bio upućen da proverim gde se nalazi predmet o pljački u Tankosićevoj 108, stoji nekoliko važnih reči koje bitno određuju sam događaj: "...Vrata razvaljena, izvršena premetačina ..." Tih reči se vrlo dobro sećam jer ih je izgovorio Vođa patrole koja je izvršila uviđaj. To su prve reči koje je uputio preko radio veze, kao dve važne i dobro uočljive činjenice, koje ukazuju na provalu i pljačku .

U izveštaju o pljački u Tankosićevoj 108 koji je pisao Inspektor Igor Milićević, tih reči nema. One su izostavljene. A Boris i njegov drug, koji su bežali (zajedno s kolicima) su predstavljeni u tom izveštaju kao slučajni prolaznici, pa se čitaocu tog teksta već unapred sugeriše zaključak da je događaj nebitan i nije vredan pažnje .

U tekstu nije pomenuto da je bila ponoć (oko 23:30) . Da sam došao i zatekao građevinska kolica naslonjena na ogradu, dva metra od kapije. Da sam ušao u dvorište i zatekao stvari iz kuće, iznešene u dvorište. Da sam odmah shvatio zašto su kolica donešena i odmah potrčao prema kapiji. U tom momentu Boris je uzimao kolica. Viknuo sam : "Stani!" Nije se obazirao, već je nastavio da ubrzava korak. Kretao se u smeru lokala u broju 110 , gde ga je čekao njegov drug sakriven iza ugla i sagnut, u klečećem položaju . Nastavili su zajedno da beže u smeru prema prodavnici... Ja sam trčao za njima i vikao. Na kraju su odbacili kolica i pobegli...

Dve godine je Načelnik Policije Ivan Đorović prikrivao predmet

Načelnik policije Ivan Đorović je prikrivao predmet PU6571/10, zajedno sa VJT A.Petrovićem, N.Ćirjakovićem, N.Jovanovićem i Sudijom M.Ilić. Od moje prijave OJT-u 16.08.2011. do moje prijave MUP-u 30.04.2013., Đorović je prikrivao predmet. Kada sam naveo svedoka da je predmet postojao i dokaz dostavio MUP-u, Načelnik Đorović je morao da pokaže predmet i onda je uništio dokument (izveštaj inspektora Igora Milićevića) u tom predmetu. Krivičnu prijavu (i dokaze da je predmet prikrivan, da "nije postojao") protiv Načelnika Đorovića i ostalih, podneo sam RJT-u 09.05.2016. i DVT-u 23.12.2016.

Dakle, OJT prijavu od 16.08.2011. dostavlja na postupanje PU Kragujevac (znam, jer sam u policiji bio da potvrdim prijavu). U prijavi se pominju dva policajca, čije ponašanje na uviđajima ukazuje na njihovu vezu sa lopovima. Prijava je izazvala veliku buru, komešanje i uznemirenost u policiji. Načelnik je bio dužan to da zna. Osnovni tužilac je bio dužan da obavesti Višeg tužioca i Načelnika. Ako zna cela policija, onda zna i Načelnik. Dakle, Načelnik je znao. Predmet PU6571/10, je zatim "nestao", jer je ponašanje policajca Vođe patrole, na uviđaju 23.12.2010. ukazivalo na vezu policije i lopova. Svedoci su dvojica njegovih kolega iz patrole.

Obraćanje MUP-u. 30.04.2013. obratio sam se MUP-u. Đorović se "pretvarao" da nije mogao da nađe predmet PU6571/10 (koji je prikrio odmah nakon moje prijave podnete OJT-u 16.08.2011.), pa je naredio kolegi da telefonom razgovarao sa mnom i pita me da li sam ja video dokument (izveštaj) iz tog predmeta, koji mi je Igor Milićević čitao 28.03.2011. i da li sam ja siguran da je Igor Milićević dužio taj predmet? Bio je to Đorovićev trik, kako bi saznao kojim informacijama ja raspolažem, da bi znao kako da se prilagodi situaciji. Ja sam naveo svedoka Draganu Pašalić, koja je zatim potvrdila da je Milićević dužio predmet. Onda je Đorović morao da predmet pokaže, ali je uništio izveštaj iz tog predmeta, jer je Igor lagao u izveštaju. Izveštaj je dokazivao da policija prikriva Tešku krađu 23.12.2010. u Tankosićevoj 108.

Dakle, Načelnik Đorović "nije mogao" da nađe predmet PU6571/10, pa je njegov kolega morao da zove mene telefonom da bi me pitao. Ta činjenica, jasno govori da je predmet PU6571/10 bio prikriven. Svedoci su: taj načelnikov kolega, koji me je zvao telefonom (u junu 2013.godine) i Dragana Pašalić (koja je potvrdila). Načelnik Đorović je 16.08.2011. znao za predmet (cela policija je znala), a 2013. godine se "pretvara" da ne zna.

Krivična prijava podneta RJT-u 09.05.2016. i DVT-u 23.12.2016. (deo teksta):

protiv: Načelnika PU Kragujevac Ivana Đorovića

protiv: VJT Aleksandra Petrovića i Zamenika: Nebojše Ćirjakovića i Nenada Jovanovića

protiv: Sudije Marine Ilić, sudije Apelacionog suda

Činjenica da je Načelnik Ivan Đorović prikrivao predmet PU6571/10 od16.08.2011.do30.04.2013. (postoje dokazi-dokumenti i 2(3) svedoka), zajedno sa VJT A.Petrovićem, N.Ćirjakovićem, N.Jovanovićem i Sudijom M.Ilić, jasno ukazuje da je organizovani kriminal u vrhu policije, tužilaštva i suda.

Nastavljen kriminal: Đorović je smenjen, a organizovana policijska banda je nastavila svoj teror. Lažno svedočenje policajca na sudu (13.01.2016.), potvrđuje da je kriminal organizovan.

Učešćem Tužilaštva u prikrivanju kriminalnog dela, - prekršeno je načelo nepristrasnosti i ugroženo poverenje građana u javno tužilaštvo (čl.104, ZOJT); ukazuje da je Tužilaštvo deo organizovane grupe i da radi protiv interesa građana i protiv interesa pravde.

Objašnjenje:

Načelnik Ivan Đorović je prikrivao predmet PU6571/10, a zatim uništio dokument u tom predmetu, zajedno s inspektorom Igorom Milićevićem.

Dokaz: predmeti Višeg tužilaštva (spojeni) (KTR-349/12 - dužio Ćirjaković) i (KTM-91/13 - dužio Jovanović), zatim dokumenti: 1-odgovor Nenada Jovanovića 10.04.2013. za te "spojene" predmete, 2-odgovor Apelacionog suda 15.05.2013. i 2 svedoka.

Ovi odgovori (1 i 2) dokazuju da predmet PU6571/10, u policiji PU Kragujevac "nije postojao"(policija ga je krila). Od moje prijave OJT-u 16.08.2011. do moje prijave MUP-u 30.04.2013., Đorović je prikrivao predmet. Tek kada sam se ja obratio MUP-u i naveo Draganu Pašalić kao svedoka, Đorović je morao da pokaže predmet. Postoje 2 svedoka, da predmet nisu mogli da nađu i da je vršena potraga za predmetom, što dokazuje da je predmet bio sakriven. Inspektori, Igor Milićević i njegov kolega, su imali priznanje Borisa Deletića (svedok je Toma Jovanović za tu činjenicu), a onda je neko naredio da se Teška krađa u Tankosićevoj 108 prikrije. Zato je Igor Milićević u izveštaju napisao da se Teška krađa u Tankosićevoj 108 nije dogodila. Zatim sam ja napisao prijavu OJT-u 16.08.2011. i tada počinje skrivanje predmeta PU6571/10 i uništavanje izveštaja.

VJT Aleksandar Petrović i Zamenici: Nebojša Ćirjaković i Nenad Jovanović su odgovorni zbog zloupotrebe službene dužnosti prouzrokovane nečinjenjem - nepreduzimanjem službene radnje u vezi sa policijskim predmetom PU6571/10 i mojom prijavom OJT-u i VJT-u (i 3 dopune), koje se odnose na taj policijski predmet. Dokaz: "spojeni"predmeti Višeg tužilaštva (KTR-349/12 - dužio Ćirjaković) i (KTM-91/13 - dužio Jovanović), zatim dokumenti: 1-odgovor Nenada Jovanovića10.04.2013.za te"spojene"predmete i 2-odgovor Apelacionog suda15.05.2013.

Ovi odgovori (1 i 2) dokazuju: da predmet PU6571/10, u policiji PU Kragujevac "nije postojao"(policija ga je krila), a da povodom toga Zamenici VJT: Nebojša Ćirjaković, Nenad Jovanović i VJT Aleksandar Petrović, nisu preduzeli ništa.

Dakle, izvršena je teška krađa u Tankosićevoj 108, 23.12.2010. Policija je izvršila uviđaj. Ponašanje policajca na uviđaju, ukazuje na vezu policije i lopova. Ja sve to navodim u prijavi OJT-u i VJT-u i dopunama (3 dopune), a Ćirjaković, Jovanović i Petrović se ne pitaju: Zašto u Policiji nema predmeta koji se odnosi na Tešku krađu u Tankosićevoj 108, izvršenu 23.12.2010. i policijski uviđaj od 23.12.2010.? A u zajedničkom odgovoru (jer predmeti su spojeni) navode samo policijske predmete PU-2074/12 i PU-2679/12. Mogli su (ali nisu hteli) da nađu predmet PU6571/10 u knjizi, u maloj pisarnici, kod Načelnikove kancelarije (gde sam ga i ja prethodno našao).

Saučesništvo Sudije Marine Ilić u prikrivanju predmeta PU6571/10 - je očigledno. Ni Apelacioni sud se ne pita: Gde je policijski dokument koji se odnosi na tešku krađu u Tankosićevoj 108 izvršenu 23.12.2010. i uviđaj policije 23.12.2010., iako sam ja to jasno naveo u svom obraćanju Apelacionom sudu? U odgovoru (Rešenju) od 15.05.2013., Sudija Marina Ilić, navodi samo PU-2074/12 i PU-2679/12., a predmeta PU6571/10, nema. Sudija Krije (izostavlja) i Lažno citira (manipulacija):

Ja sam se obratio Apelacionom sudu 26.04.2013. i na početku teksta (Zahteva), navodim da je Borisa Deletića prvo policija uhvatila. Da je Boris priznao policiji (što je važnije), a posle je njegov otac priznao meni (manje važno), a Sudija Marina Ilić u odgovoru (Rešenju) od 15.05.2013., izostavlja (krije) da je Boris Deletić priznao inspektorima, koji su dužili predmet PU6571/10 i lažno citira moju prijavu policiji od17.04.2012.: da je krivično delo "utvrđeno" samo na osnovu priznanja Borisovog oca Nebojše - meni.

Zaključak: Dokument (Rešenje) Sudije Marine Ilić od 15.05.2013. dokazuje: da je Sudija važnu činjenicu, koja se dovodi u LOGIČNU VEZU sa predmetom PU6571/10, namerno izostavila u svom odgovoru i lažno citirala, što predstavlja obmanu. Tendencija prikrivanja je očigledna. Iz čega proizilazi da je Sudija saučesnik u skrivanju predmeta PU6571/10., koje je dogovoreno i koordinisano sa tužilaštvom i policijom.

Treći svedok: Inspektor Toma Jovanović, je svedok, da je Boris Deletić priznao inspektorima Igoru Milićeviću i kolegi Tešku krađu u Tankosićevoj 108, jer je na osnovu toga Toma Jovanović oslobodio Nikolu Lukića i Slobodana Jovčića od optužbe. Događaj sam opisao prvi put u dopuni MUP-u 05.07.2013. Sudija Karličić je zaštitila kriminalca od zakona.

Nebojša Deletić me je prebio 28.03.2011., a policajac je na uviđaju vršio pritisak da odustanem od prijave. Nisam se branio da bi situacija bila čista. Nebojša je otac Borisa Deletića, koga je policija uhvatila i koji je policiji priznao da je opljačkao Tankosićevu 108. Sudija Lidija Karličić (prekršajni sud u Kragujevcu) je manipulišući u sudskom predmetu (nije me pozvala da svedočim), zaštitila kriminalca od zakona. Predmet je zastareo. Prijave protiv policajca podneo sam 16.08.2011. OJT-u Kragujevac i MUP-u 19.08.2014. Prijave protiv sudije Karličić podneo sam RJT-u 17.11.2014. i RJT-u 14.01.2016. U RJT-u administracija ćuti. Ništa nije urađeno i lopovi su nastavili da nasrću.

Nečista savest Zamenika VJT Nebojše Ćirjakovića - kompromitujuće ponašanje

Poslednjih godina, dok sam sedeo u parku na klupi, viđao sam Zamenika VJT Nebojšu Ćirjakovića, dok se vraćao iz Suda u Tužilaštvo. Uvek je išao istim putem - oko spomenika u širem krugu, kuda prolaze i svi ostali normalni ljudi.

U podnesku od 24.03.2014. obavestio sam Nebojšu Ćirjakovića da ga smatram odgovornim za obaveštavanje policije da unište dokaze i da ću protiv njega pisati prijavu. Sledeći put, dok sam sedeo u parku na klupi, naišao je Ćirjaković, zbunio se i uleteo u baštu sa cvećem - pravo u spomenik. Ovaj događaj, sam ispričao advokatu Ćupričaninu. Advokat Ćupričanin nije čuvao tajnu, nego je potrčao da dojavi Ćirjakoviću. Onda su se njih dvojica dogovorili da prolazak kroz cveće prikažu kao uobičajenu putanju kojom Ćirjaković ide svaki dan, pa su počeli da ponavljaju.

Zamislite ozbiljnog čoveka, službeno odevenog, koji se vrti i uvrće oko spomenika. U ruci mu službena aktovka, kojom mlati jer gubi ravnotežu. Takav čovek izgleda sumanuto i blesavo. Nedolično za osobu koja obavlja dužnost Zamenika VJT. Jednog dana, video sam i advokata da kroz cveće ide. On je time pružao podršku Ćirjakoviću. Ćirjaković i Advokat Ćupričanin su uložili trud, da sumnjivu situaciju prikažu kao uobičajenu. Da tako zabašure promenu ponašanja Nebojše Ćirjakovića. Oni su tim postupcima kamuflaže potvrdili moju sumnju. Prijava RJT 23.10.2014.

Teška krađa u pokušaju, izvršena 20.12.2013.

Policajci su pokušali da pobegnu - da ne izvrše uviđaj. Lopovi (koje je poslala policija) su zatečeni na delu, a policajci su pokušali da pobegnu - da ne izvrše uviđaj. Dakle, policija je znala koje lopove je poslala.

20.12.2013., kapija je bila zaključana, lopovi su preskočili ogradu. Dok su klještima lomili vrata na kući, ja sam ih gledao i zvao policiju. Kada su policajci došli, ja sam istrčao iz kuće i povikao:"Hvatajte ih!" Policajci su lopove uveli u vozilo i posedali da krenu. Nije im palo na pamet da izvrše uviđaj, da uzmu izjavu od mene i ličnu kartu. To su učinili tek kad sam ih opomenuo. Vođa patrole je u izveštaju slagao da su lopovi maloletni, a na sudu je lažno svedočio. Šef forenzike Slavoljub Stanojević - prikrivao dokaze i jedan dokaz uništio. Šef forenzike Slavoljub Stanojević je izvršio negativnu selekciju dokaznog materijala. Sve relevantne fotografije je prikrio i nije dostavio sudu, a jednu fotografiju je zamutio - obradio u kompjuteru. Jedan dokaz je uništio - katanac koji su lopovi razvalili. Dopuna RJT-u 07.05.2015.

Policajac je lažno svedočio na sudu

Vođa patrole Goran Jeftović je potvrdio ono što su lopovi lagali u svojoj odbrani i još je slagao da sam mu ja to rekao. On i ja uopšte nismo razgovarali. Ja sam izjavu davao njegovom kolegi. Prijava SUK MUP-a 22.01.2016. i RJT-u 25.01. 2016.

Trikovi Sudije Jelene Vuković

Da bi lažno svedočenje policajca prošlo neopaženo (meni iza leđa), Sudija Jelena Vuković se služila trikovima. Zakazivala je pretres određenog datuma i za taj datum smo svi bili obavešteni, a zatim je datum pretresa pomerala više dana ranije, a za to ja nisam bio obavešten (zakon mene ne prepoznaje). Lopovi su prošli samo sa uslovnom kaznom. Prigovor sam podneo RJT-u i žalbu Apelacionom sudu. Administracija ćuti.

Manipulacija Zamenika OJT Zorana Babića - reč "predpostavljam" trpa u moja usta

20.12.2013. gledam kako lopov zabija velika klješta u ragastov od vrata i lomi ga. Dobro vidim jer je udaljenost samo 6 metara. Kasnije, dok dajem izjavu Zoranu Babiću u tužilaštvu i opisujem događaj, Babić me autoritativnim tonom ispravlja i dodaje: "Predpostavljam da su bila klješta." Pošto je Babić pravnik i autoritativno me ispravlja, a ja prvi put svedočim, ja naivno pristajem jer mislim da to tako mora da se "stručno" formuliše (dok se ne dokaže na sudu). Gajim poverenje prema tužilaštvu kao svaki naivan građanin. Kasnije sam u presudi Sudije Vuković video da je reč "predpostavljam" uticala na kvalifikovanje dela i odmeravanje kazne. Prigovor RJT 17.03.2016.

Organizovano šikaniranje

U vezi sa krivičnim delom koje su lopovi izvršili 20.12.2013., policajci su me tri puta šikanirali. Miloš Krsmanović me je šikanirao (5-og dana nakon događaja) 25.12.2013. Podneo sam prijavu SUK MUP 08.01.2014. Dušan Đurović me je šikanirao 10.02.2014. Podneo sam prijavu Načelniku 24.02.2014. i kasnije SUK MUP. Dejan Perišić me je šikanirao 24.07.2014. (tog dana sam se telefonom obratio i Zaštitniku građana). Podneo sam prijavu SUK MUP 01.08.2014. Teška krađa izvršena u grupi 24.-29.aprila 2014. (produženo delo). Zamenik OJT Dragana Dragojević - manipulisala izjavom svedoka i falsifikovala moj potpis

Ponovo su mi policajci poslali lopove 24.-29.aprila 2014. I ove lopove sam zatekao na delu.

Za krivično delo Teške krađe izvršene u grupi 24.-29.aprila 2014. (produženo delo), Dragana Dragojević je falsifikovala moj potpis, slagala da nisam imao primedbe na ispitivanje svedoka, manipulisala izjavom svedoka i lažno kvalifikovala delo. Svedok R.S. je lopove više dana viđao. Njegovo svedočenje se odnosi na četvrtak, a Dragojević je to prebacila u ponedeljak i napravila zbrku. Napisao sam prigovor, ali Dragojević je ignorisala. Policija je prikupljene dokaze prikrila. Podneo sam prijavu i dopunu RJT-u 18.01. 2016., prigovor RJT-u 05.02.2016. Administracija ćuti

Verbalno rvanje sa Draganom Dragojević: Krivična prijava - RJT-u 23.11.2015. (deo teksta) protiv: Zamenika OJT Dragane Dragojević, zbog manipulacija izjavom svedoka i rada protiv interesa građana u predmetu 9k-1188/15 Osnovnog suda u Kragujevcu pprotiv: policije PU Kragujevac, zbog prikrivanja dokaza u predmetu 9k-1188/15 Osnovnog suda u Kragujevcu i sumnje da su inicirali više Teških krađu u Tankosićevoj 108 usmeravajući lopove.

Podsećam: AJT je vratilo predmet Višeg suda KM(KIM) 72/14 na ponovni postupak zbog više nepravilnosti: (manipulacije su započete već u policiji)

1. PU Kragujevac i OJT su razdvojili postupak, (pre glavnog pretresa - nije po zakonu!!!), za produženo krivično delo (izvršeno u više dana) i izvršeno u grupi.

2. Izostavili su (prikrili) fotografije forenzike.

3. Inspektor Miomir Nešić je u izveštaju prećutao da sam lopove zatekao (naglašavam!) u garaži (obojicu). Postoji i snimak moje prijave na telefon 034/192.

4. Služba 034/192 je prećutala da je snimljena izjava svedoka R.Stanojevića data telefonom na 034/192, jer je rekao da je učestvovalo 4 delikventa u krivičnom delu.

5. Služba 034/192 je prećutala i drugog svedoka V.K., koji je zvao 034/192 u momentu dešavanja krađe, ali je policija odbila da reaguje. prijava MUP-u 04.Avgust 2014.

6. Selekcija materijala, ali u negativnom smeru. Fotografije forenzike nisu dostavljene, sakrivene su, a moje stare prijave, nevažne, ubačene u predmet da prave zbrku. Da bi se važni detalji učinili manje vidljivim i istina sakrila. (primedba načelniku policije i OJT-u 03.10.2014. govori o tome)

Zatim je Dragani Dragojević predmet vraćen na ponovni postupak. Pa smo se Dragana Dragojević i ja verbalno rvali ceo jedan čas (od 08,25 do 09,25), dok sam ja svedočio, da bih je sprečio da napravi prostor za manipulacije. Pa je ispitivala "na brzinu" , "smuvala", svedoka Radosava Stanojevića, a meni naredila da ćutim. Tri dana posle, podneo sam primedbu OJT-u 07.11.2014. na ispitivanje svedoka Radosava Stanojevića.

1. Zloupotrebila je navode svedoka (manipulisala je), da bi umanjila odgovornost kriminalaca za učinjeno delo. Navodi svedoka se odnose na dan 24.april 2014.(četvrtak), a Dragana ih je upotrebila za događaj dana 28.aprila 2014.(ponedeljak). U zapisniku jasno piše (svedok je naveo) da je bio četvrtak!

Namerno je "pobrkala". Napravila se "luda". D.Dragojević je znala da se radi o "produženom delu" izvršenom u toku više dana. Ona sama je to naglasila Zapisničarki-zapisala je! Ako ne nađete taj podatak, znači da su dokumenti naknadno izmenjeni-falsifikovani(?).

2. Slagala je: da svedok-oštećeni (Ja) nemam primedbe na ispitivanje svedoka R.Stanojevića.

Posle mog svedočenja (oštećenog), svedočio je Radosav Stanojević. Dragana Dragojević mi nije dozvolila da ništa kažem, a u dokumentu je napisala da nemam primedbu ! Dokument: primedba OJT-u od 07.11.2014. demantuje tu njenu laž.

Tokom ispitivanja svedoka Radosava Stanojevića, ja sam hteo da se umešam, da bi precizirali detalje. Pokušao sam dva puta i oba puta mi je Dragojević naredila da ćutim. Posle toga nisam se više mešao, da me ne bi okrivila da je ometam u radu. Tri dana nakon toga, podneo sam primedbu OJT-u sa datumom 07.11.2014. i izrazio nezadovoljstvo načinom ispitivanja svedoka (sve sam ovo naveo u prijavi protiv D.Dragojević RJT-u 20.02.2015.). Kada to uzmete u obzir, da li je logično što piše na kraju svedočenja Radosava Stanojevića, da prisutni svedok-oštećeni (Ja) nemam primedbe na ispitivanje svedoka ? Besramna laž i manipulacija Dragane Dragojević!!! Da nemam primedbe, ja bih se potpisao...

Naglašavam: Lopovi su napadali i u četvrtak i u ponedeljak pre i posle podne. Svedok ih je video u četvrtak i ponedeljak pre podne, a ja sam ih zatekao u ponedeljak posle podne, u garaži (obojicu!!!), dok su pokušavali da izvuku presu za plastiku kroz otvor koji su napravili na vratima garaže.

3. Transformisala je saučesnika u "svedoka".

Manipulišući izjavom svedoka Radosava Stanojevića, omogućila je Aleksandru Marinkoviću da postane "svedok" događaja, umesto saučesnik. Vladimir i Aleksandar Marinković su 28.04.2014. (ponedeljak), provalili u garažu i ja sam obojicu zatekao u garaži (čl.204 st.1 tačke 1 i 2 KZ). (moje navode proverite iz satelita). Forenzika je snimila vrata od garaže i metalne predmete koje su izvukli i pripremili da nose. Policija je te dokaze (fotografije) prikrila i nije dostavila ni tužilaštvu ni sudu. U svom izveštaju, Inspektor Nešić je izostavio (prećutao) da sam lopove zatekao u garaži, a služba 034/192 je prećutala da je snimljena izjava svedoka R.Stanojevića data telefonom na 034/192 i da je video četvoricu učesnika krađe, ali u četvrtak, a ne u ponedeljak!!!

Svedok je pozvao policiju - policija nije htela da reaguje

Svedok V.K. je 24.aprila 2014., prijavio policiji tešku krađu (radi se o produženom delu - više dana), a policija nije htela da reaguje. Krađa je mogla biti sprečena. Prijava SUK MUP 04.08.2014. Zamenik OJT Dragana Dragojević je zaštitila lopove.

Opet su me šikanirali

Kada su lopovi (počinioci dela 24.-29.aprila 2014.) uhvaćeni (policija ih je uhvatila) odmah su mene policajci šikanirali, Aleksandar Milovanović i kolega. Naknadno je Aleksandar Milovanović prema meni pokazao nasilničko ponašanje u sobi 192 (kamere su snimile). Prijava SUKMUP 16.05.2014. Nakon toga pokazao sam toleranciju da Milovanović samo odgovara disciplinski, a Milovanović je 12.11.2014. meni pretio i poslao lopove 19.11.2014. i 07.01.2015.

Policajci su javljali moje kretanje lopovima - a onda su se policajci sami otkrili. Pet godina (do tog dana 31.10.2015.) sam komunicirao s policijom. Niko me od policajaca nije ispitivao o porodičnoj situaciji - "s kim živim?"

Međutim, 31.10.2015. na uviđaj dolazi policajac, koji je dobio naređenje da me ispita, "s kim živim" u kući? Svedok je njegov kolega. Policajac je postavio logično pitanje jer se u poslednjih 15 dana, od 15.10.2015., situacija promenila u mojoj kući. Dogovorio sam se s jednom osobom da boravi u mojoj kući dok sam ja u Beogradu i da ne reaguje na provokacije.

Šta se zatim dogodilo: Policajci su locirali mene da sam u Beogradu i onda javili lopovima. Onda su se lopovi zbunili. Tipovali su i iznenadili se što u kući nekoga ima. Javili su svojim nalogodavcima iz policije i onda su policajci postali zbunjeni i nervozni. U kući nekoga ima, ali taj ne reaguje na provokacije. Ko je to? Lopovi su nastavili da provociraju. Ja sam se 25.10.2015. vratio iz Beograda i podneo prijavu sa datumom 27.10.2015. Nakon toga, 31.10.2015. lopovi su opet tipovali. Pozvao sam 192. Došla je patrola i onda me je taj policajac ispitivao "s kim živim"?

Zašto su policajci zaključili da postoji još jedna osoba u kući (a osobu nisu mogli da vide)? Zašto su mislili da to nisam ja? Zato što su bili sigurni da sam ja u Beogradu. Zato su zaključili da u kući ima još nekog. Onaj, ko je naredio plavom ćelavom policajcu, da me ispita "s kim živim u kući?", taj je obaveštavao lopove o mom kretanju. Prijava RJT 09.11.2015. i SUK MUP 05.02.2016.

RJT je prijavu dostavilo u rad VJT-u Kragujevac, koje je istragu banalizovalo i obesmislilo.

Ova situacija od 31.10.2015. se ponovila 30.05.2016., nakon čega su mene uhapsili, a Načelnikov Zamenik Gvozdenović je izvršio pritisak na dr.Danijelu Đoković da napiše lažnu dijagnozu. Dakle, iz navedenog se vidi, da je sve vreme provokacije (tipovanje) inicirala policija. Krivična prijava protiv Ministra MUP Nebojše Stefanovića TOK 13.02.2017.(deo teksta): povezati sa krivičnom prijavom Specijalnom tužilaštvu od 07.02.2017. protiv Zaštitnika građana Saše Jankovića. Nakon što je izvršio zadatak (obustavio postupak), Zamenik Zaštitnika građana Miloš Janković je o tome pismeno obavestio kabinet Ministra MUP-a Nebojše Stefanovića. Dokaz: dokument od 04.09.2015. u KTR 2163/16 OJT-prvo. Dokaz - izveštaj psihijatra dr.Danijele D.Đoković od 31.05.2016. br.protokola 6997., pisan pod pritiskom policije.

Samostalno mišljenje psihijatra - na prednjoj strani dokumenta. Nakon razgovora sa mnom, psihijatar dr.Danijela D.Đoković je napisala svoje samostalno i objektivno mišljenje, na prednjoj strani dokumenta. Zatim datum 31.05.2016. i htela je da se potpiše. Citiram šta je doktorka napisala: "Aleksandar (A)Tanasijević. Dolazi u pratnji MUP-a, prethodno pregledan u Urgentnom Centru KC Kragujevac, zbog povreda koje je zadobio u tuči pod nepoznatim okolnostima. Objektivno: Svestan, orjentisan u svim pravcima, uspostavlja verbalni kontakt. Distanciran u komunikaciji. Dezintegracioni fenomeni svesti nisu registrovani, kao ni psihopatologija. 31.05.2016. "

Nalaz psihijatra pod pritiskom policije - na poleđini dokumenta. Kada je iz doktorkinog i mog razgovora čuo da neću biti zadržan u bolnici na psihijatriji, jedan od dvojice policajaca iz pratnje je telefonom odmah pozvao Načelnikovog dežurnog Zamenika policajca Gvozdenovića i obavestio ga. I taman što je doktorka napisala datum i htela da se potpiše, policajac je prekinuo i pozvao doktorku da pođe s njim u drugu prostoriju. Dakle, nije doktorka zvala Načelnikovog zamenika, nego je Zamenik zvao doktorku i izvršio pritisak na nju. Na poleđini dokumenta je doktorkin nalaz pisan pod pritiskom policije.

Načelnikov Zamenik je"prikačio"(to je"podvođenje"). To što je Načelnikov Zamenik Gvozdenović ispričao doktorki (prikačio) i naterao je da napiše, naziva se "podvođenje" i protivzakonito je. Policija je morala da napiše prijavu tužilaštvu, za lažno prijavljivanje (ako lažno prijavljujem?), pa da se traži veštačenje psihijatra, da bi se isključila bolest (paranoja) kao razlog. Ali, ja govorim istinu. Moje prijave su argumentovane i dokazaće se.

Načelnikov Zamenik je naveo lažno činjenično stanje - prećutao je. Podneo sam prijavu SUK MUP-a 20.01.2017. protiv Načelnikovog Zamenika Gvozdenovića i naveo bitne činjenice koje je Gvozdenović prećutao - o događaju 30.05.2016. i dugogodišnjoj policijskoj odmazdi.

Atak na moje ljudsko dostojanstvo. U klinici "Dr.Laza Lazarević" sam primoran da potpišem "dobrovoljni" ulazak u bolnicu i nakon toga su me vezali za krevet iako nisam bio agresivan. Vrlo ponižavajuće. Ceo tim lekara iz "Dr.Laza Lazarević" je bio vrlo nametljiv sa svojim stavom da ja imam "paranoidne ideje", što ukazuje da su imali direktivu da sprovedu naređenje. Zato postavljam pitanje odgovornosti Dr. Slavice Đukić Dejanović, direktora klinike "Dr.Laza Lazarević"

U otpustnoj listi dijagnoza nije potvrđena. U otpusnoj listi klinike "Dr. Laza Lazarević" dijagnoza nije potvrđena i takav dokument može da obmane samo laike koji se u medicinsku terminologiju ne razumeju. Kome je bila potrebna lažna dijagnoza ? Evo kome: U predmetu OJT-prvo KTR 2163/16, u dokumentu Zaštitnika građana del.br.8001 datum 08.03.2016., peti pasus, citiram: "...Dana 11.novembra 2015.godine, prilikom rada u Prijemnoj kancelariji, Dragana Grabovica je u mom prisustvu primila pritužioca. Tom prilikom je insistirao da preda određeni podnesak, pri čemu je ispoljio određenu dozu agresivnosti, a po mom subjektivnom i laičkom mišljenju, u pitanju je lice koje možda ima mentalne smetnje. Tokom razgovora, bilo je otežano komunicirati sa njim, jer ima potpuno drugu percepciju o predmetu 62-1165/14 kao i razlogu za obustavu postupka..."

Ja prvo moram demantovati ove navode. Postoji nelogičnost u navodima ove gospođe. Da sam ja ispoljio i najmanju dozu agresije, mene bi obezbeđenje izbacilo napolje. Obezbeđenje je bilo udaljeno samo 5 metara i vrata su bila otvorena. Pritom sam sedeo na stolici i nisam mogao da napadam. Žena je arogantno ignorisala moje jasne argumente i zbog toga sam ja mogao da budem uzbuđen, ali ne i agresivan. Komuniciram ja i sa drugim ljudima, pa nikoga do sada nisam napao.

Drugo, u krivičnoj prijavi Specijalnom tužilaštvu od 07.02.2017. protiv Zaštitnika gađana Saše Jankovića, objasnio sam i dokazao kako je Zamenik Miloš Janković fingirao dokaze. Iz toga se jasno vidi, ko je sklon fingiranju, nameštanju i laganju...

Zaključak: Miloš Janković je fingiranjem dokaza, štitio kriminal u policiji. Zato su policajci iz Ministrovog kabineta MUP-a, posegli da pomognu Saši i Milošu Jankoviću kako bi ih spasili od zakona, diskreditujući mene kao mentalno bolesnu osobu, čije pisane prijave nemaju nikakvu vrednost i težinu. Da bi to postigli, policajci su nastavili sa provokacijama (kao što su godinama činili) manifestovanim usmeravanjem lopova i šikaniranjem, da bi mene isprovocirali, uhapsili, a zatim fingirali lažnu dijagnozu - kao što sam objasnio u gore navedenom tekstu.

Odmazda policije i obraćanje ministru MUP-a - "Vapaj"za pomoć. I posle izvršenih teških krađa, lopovi su nastavili da nasrću. Ja sam činio jedino što mi zakon dozvoljava, a to je da se pismeno i usmeno obraćam policiji i tužilaštvu. 18.04.2016. podneo sam prijavu SUK MUP-a, a sledećeg dana 19.04.2016. podneo sam prijavu Ministru policije Nebojši Stefanoviću i uputio"vapaj"za pomoć. Umesto da reši problem, Ministar MUP-a Nebojša Stefanović i njegov kabinet su rešili da 31.05.2016. pod pritiskom policije na psihijatra, fingiraju lažnu dijagnozu.

Zahtev za zaštitu od policijske odmazde podneo sam 21.11.2016. Višem Sudu u Beogradu.

Aleksandar Atanasijević

Milutina Milankovića 58/17, Novi Beograd

Tankosićeva 108, Kragujevac

podeli ovaj članak:

Natrag