Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Diktatura u stečaju

Milovan Brkić

U ponedeljak, 11. decembra, austrijski diplomata Volfgang Petrič je saopštio, prema vesti RTS-a, da je ''Vučić obećao priznanje Kosova, što je velika pobeda Evropske Unije''. Koga je to pobedila Unija on nije rekao, a možemo pretpostaviti da je reč o nama, građanima Srbije.

Na Svetog Nikolu (19. decembra) srpski predsednik ponovo će se sresti u Kremlju sa prvim čovekom Ruske Federacije. I njemu će, sigurno, obećati nešto veliko, kao što je i do sada činio, a čim bi poleteo sa Šermetjeva, odmah bi na obećano zaboravio.

I dok se oko njega plete mreža obaveštajne zajednice Zapada, on nastavlja da obećava. Svakom prema očekivanju, daje mnogo više nego što se od njega traži. Nije to njegovo, pa da se zamisli, da zažali. Uzmi ago, koliko ti drago.

I Andrej Vučić je shvatio u kakvom se položaju nalazi njegov brat. Zato i preuzima poslove kartela u svoje ruke. On raspolaže sa nekoliko hiljada srpskih pasoša, raznih serijskih brojeva. Glavni je u Kovnici novca na Topčideru. Njegov veliki prijatelj, ministar zdravlja, takođe je spreman da uđe u biznis. Ne donosi samo transplantacija organa veliku paru. Tu je i promena ličnog identiteta. Formiran je tim, pa teroristi mogu lako da promene opis, raspored zuba, da dobiju srpski pasoš, uredno zaveden, sa podacima lica iz Srbije koje ne prolazi kroz evidenciju, niti putuje u inostranstvo.

I oni koji su pod poternicom mogu, ako daju stotinu hiljada, da dobiju novi identitet, da ih ni rođena majka ne može poznati, da se oslobode kazni i da nastave život nege gde mirno mogu da troše svoje novce. Golgota Srbije se nastavlja i u ove hladne dane.

Kartel Vučića je među najopasnijim mafijama u Evropi. I dok Srbija tone u ambis, Vučići i kroz budžet Srbije za 2018. godine planiraju nove pljačke, navodnom izgradnjom kliničkih centara. To će sprovesti dvojac Andrej-Lončar.

Ipak, dok telali da priznaje Kosmet, uz ''gorku čašu koju ispija'', kako ovaj šizofrenik opravda sve naše poraze i nesreće u koje nas uvlači, vidljivo je da je njegova diktatura u stečaju. On podseća na zaklanu kokoš kojoj su odsekli glavu, a ona još trči dvorištem. Oni koji s prstom na čelu gledaju stvarnost u Srbiji, shvataju da je stečajni upravnik Vučićevom kartelu i bandi koja je dve decenije na vlasti, već izabran, da se on ''uvodi u posed''.

Na delu je razvaljivanje SNS-a. One koji su odani Vučiću samo zbog para, treba opomenuti da je poslednji čas za put pod noge. Većina oko Vučića su samo ''biznismeni'', što bi rekao Al Kapone. Kad je Kum slabašan, odmah ga napuštaju, da potone.Puštaju Vučića da se po ceo dan kezi preko te-ve ekrana i na konferencijama za štampu. Ovaj smrtno bolestan čovek je već opkoljen. Samoodbrambeni instikti probudili su dupeuvlakače da se prenu. Stotine funkcionera SNS-a koji su u partiju ušli vođeni nadom da se Srbija podigne sa zemlje, da se žutoj mafiji stane na rep, vrati opljačkani novac i imovina, čekaju trenutak kada će Vođi reći zbogom. Na delu je preuzimanje dužnosti i institucija od naslednika.

Sa ovakvom posrnulom opozicijom, čast malobrojnim poslanicima koji poslednjim atomima snage pokušavaju da se odupru diktaturi, nije moguće oboriti Vučića. On je taj koji broji glasove, čija Velika propaganda laži može da dokaže da voda nije mokra, koja svakog iz opozicije za tren oka pretvori u ubicu, zločinca, narkomafijaša.

Moramo se pripremiti na velike gubitke u ljudstvu. Čekaju nas teški dani.

Nemačka vlada je najavila da će u Kragujevcu podići spomenik vojnicima koji su poginuli u Srbiji. Verujem da će staviti natpis na spomen ploči: "Ovde počivaju nemački vojnici koji su dali svoje živote dok su nemilosrdno ubijali građane na ovoj okupiranoj teritoriji, ali nažalost nisu uspeli i da je očiste zauvek''.

Oni koji su doveli Vučića, lako ga će se otarasiti. Na istai način kako je to učinjeno sa Zijom Ul Hakom, ili Norijegom, to je stvar ukusa.

Među svim životinjama, samo je čovek okrutan, tvrdio je pisac Mark Tven. Živuljka, poput Vučića, potvrđuje istinitost njegovog zaključka. Da li će se stečaj njegove diktature obaviti bez, ili sa mnogo prolivene krvi. Neka samo ode.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane