Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Novi Sad: koji ološ uči pravu buduće pravnike

Nema milosti kod profesora Milkova

Magazin Tabloid je opisao tragično stanje na novosadskom Pravnom fakultetu. Slučaj je rešen uz pomoć profesora Dragana Milkova, stručnjaka za prljave projekte. On je smislio način da se studenti ućutkaju. Organizovao je lažan proces studentu Stefanu Karanoviću, optuživši ga da mu je pretio porodici. Sredio je da studenta uhapse, odrede mu pritvor uz pomoć najkorumpiranijeg tužilaštva u Srbiji - novosadskog Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu. Potom da studenta isteraju sa fakulteta, a ostale nemilosrdno ucenjuje i preti im, terajući ih da jedni druge lažno optužuju, a sve uz pomoć sebi odane i ''veoma bliske'' Srđane Jovanić, studenta prodekana.

Miloš Zarić

Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu, Dragan Milkov, ključna je palica u obračunu sa slobodom mišljenja i sa svim protivnicima SNS-a, tako i sa Magazinom Tabloid. Umesto da se bavi dokazivanjem porekla svoje imovine, pokreće disciplinske postupke protiv svojih studenata. Umesto da se bavi pitanjem kriminala koje je Magazin Tabloid u prethodnim brojevima raskrinkao, umesto da se bavi količinom novca koja se sa računa fakulteta izvuče u privatne svrhe, umesto da se bavi pitanjem zašto je student-prodekan Srđana Jovanić odustala od prijave protiv svog kolege za silovanje, da li je i ko je nju silovao, Milkov izmišlja lažne afere i tako pažnju studenata, ali i nadležnih organa skreće sa opasnih pojava i slučajeva.

Profesor Milkov je pokrenuo i postupak protiv studenta Karanovića, a u lažnom disciplinskom postupku koji je rezultirao izbacivanjem Karanovića sa fakulteta, na najprljaviji način je uticao svedoke, koji su davali lažne iskaze. Vršio je strašan pritisak, preteći i ucenjujući studenta Milana Bjelića, da lažno optuži kolegu Karanovića, o čemu postoji i Bjelićeve priznanje.

Situacija je eskalirala kada je Bijelić na Karanovićevom saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu predložen kao svedok odbrane. Sutradan Bijelića je sačekalo NN lice sa kapuljačom i poručilo mu: "...jedan profesor ti poručuje da ne smeš da svedočiš za Karanovića, neće te niko spasiti!" Bijelić je odmah nakon toga otišao u Policijsku Stanicu Stari Grad u Novom Sadu gde je usmeno podneo krivičnu prijavu protiv NN lica, za koje tvrdi u prijavi da je visine 195 cm i između 30-35 godina starosti. Bijelić takođe u toj krivičnoj prijavi okrivljuje prodekanku Srđanu Jovanić da mu je pretila duže vreme u pogledu Karanovićevog slučaja i kao dokaz Bijelić je uz krivičnu prijavu priložio privatnu Facebook prepisku gde mu Jovanićka preti.

On je takođe protiv nje podneo krivičnu prijavu za krađu lične karte, tj reč je o dva dela u istoj prijavi. Studenta Bijelića je profesor Milkov prijavio policiji u Subotici za nanošenje teških telesnih povreda zajedno sa grupom navijača zvezde. Milkov je time uvukao ne samo Bijelića već i ostale vođe navijača zvezde u krivični postupak. Nakon toga su profesor Milkov i navijači Zvezde pronašli neko rešenje, jer ih profesor ucenjuje.

Drugi ključni svedok kojeg Milkov koristi za farsu od disciplinskog postupka je Igor Dević, sinovac Ilije Devića. Profesor Milkov ga je ucenio do te mere, da zajedno sa Milošem Mirovićem podnosi disciplinsku prijavu protiv kolege Karanovića.

Ključna njihova pitanja nisu socijalna, već gde će se večeras drogirati i napiti. Profesor Milkov ogromnu količinu novca izvlači sa fakulteta da bi plaćao narkomanske i kockarske dugove svoga sina narkomana. Njegov sin je učestvovao u više tuča i ne izlazi iz kockarnice ,,rulet gaja,, u društvu sekretara Pravnog fakulteta Stanislava Masalovića koji je takođe narkoman i kockar. Kao drugar Milkovljevog sina, dobio je posao na Pravnom fakultetu. No nije postao samo sekretar već i likvidator, profesorov buzdovan, u obračunu sa neposlušnim studentima. Tako Masalović koji drogiran dolazi na posao donosi rešene kojim sam ja student Karanović izbačen sa fakulteta.

Jedan od tri člana disciplinske komisije koja je izbacila Karanovića je i Aleksej Bojkov kojem je Maja Gojković teksta.

Profesor Milkov je u jako bliskim i nenormalnim odnosima sa studentom prodekanom Srđanom Jovanić, sa kojom igra tenis u hotelu MB Oaza Gložan. Sve što je Milkovu u interesu, to je moguće na Pravnom fakultetu.

Interesantno je da je zamenica Osnovnog javnog tužioca Suzana Babić, nakon što je udesila da sudija za prethodni postupak odredi pritvor studentu Karanoviću, koji je ukinulo vanpretresno veće na čelu sa sudijom Sandrom Gavanski, od dana kada je saslušavan Milkov, u kancelariji ima i kalendar Pravnog fakulteta u Novom Sadu. Nesumnjivo da Milkov ima u šaci i tog tužioca.

Profesor Milkov je poludeli naprednjački činovnik koji je sve svoje životne resurse usmerio u obračune sa svim i svakim. Ali, na Pravnom fakultetu u Novom Sadu caruje profesorska naprednjačka klika, koja će se, koliko sutra, učlaniti u drugu partiju na vlasti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane