Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

CETA američki trojanski konj

Zverska organizacija, država Vatikan, tron antihrista na zemlji, autor je i vlasnik, ali i proizvođač najvećih zala, koji su dotakli ljudsku civilizaciju! Nema te opšteljudske ideje koju Vatikan nije prisvojio, obukao u svoje zverske haljine, iskrivio je i njome ugrozio civilizovani svet!

Kad su u Sikstinskoj kapeli shvatili da Islam nije obavio posao dehristijanizacije Rusa i Srba i da je Srbija ponovo stekla nezavisnost na Berlinskom kongresu i kad su Turci proterali sa Balkana, Vatikan je Islam usmerio „na druga tržišta"!

Kao zamenu za Islam, Vatikan je smislio fašizam i komunizam! Već sredinom 19. veka je shvaćeno da se ulicama evropskih gradova kreću mase beskućnika, od gladi i otimačine onemoćalih ljudi, nad kojima je bilo potrebno preuzeti kontrolu i preusmeriti ih na pravoslavni svet! Za to su, kao mamac, iskorišćeni socijalisti sa političkim idejama o jednakosti među ljudima, iako na dva brata blizanca pod kapom nebeskom nisu jednaka! Vatikan je prosledio britanskoj službi bezbednosti, koja je iškolovala Hortija, Musolinija, Franka, ali i Špera, Himlera, Ribentropa koji su podržali Hitlera! Iz socijalizma izrastao je nacional-socijalizam i Hitler se oteo Vatikanu!

Fašizam je namenjen Evropi, ali Rusiji, Srbiji, Grčkoj i ostalom pravoslavnom svetu namenjen je komunizam, „viši stadijum socijalizma"! Komunizam je hrišćanstvo u verziji Vatikana! Antihristi iz Sikstinske kapele obesmislili su i omrazili mnogim pravoslavnim Gospoda Hrista, doveli Rusima Lenjina, Broza Srbima, Dimitrova Bugarima i njima sličnih ostalima!

Grčka Pravoslavna crkva je odbranila Grke i Grčku, ali je Grčka ipak završila u kandžama NATO pakta!

Josif Staljin, Đurđijanac koji je završio srednju bogoslovsku školu, shvatio je ulogu Lenjina! Zaveo je ličnu diktaturu i pobio Lenjinove sledbenike.

I Vatikan je shvatio da ih je Staljin prozreo! Zato je Bugarima poslao Dimitrova, a Srbima Broza! U jednom trenutku Staljin posle rata eliminiše Dimitrova, ali Broz je bio zaštićen i od CIA-e i od strane BND-a!

U isto vreme, krajem rata i početkom mira, grupa vojskovođa i evropskih intelektualaca, među kojima su bili i prvi antifašistički komandanti Mihajlović i De Gol, književnici Bodler i Tomas Man i mnogi drugi, zagovaraju Evropu naroda! Vatikan brzo reaguje, Mihajlovića predaje komunistima, a De Gola, Ruzvelta i njima slične marginalizuje, a ideju Evropa nacija, pretvara u zajednicu za ugalj i čelik, pa sve po ladu da ih ne poznadu do Evropske unije kojom ne vlada čvrst moral, već čvrsta valuta!

U dotičnu EU bez ispunjavanja „srpskih uslova", ušle su sve zemlje Balkana i okoline koje su radosno dočekale Hitlerove jedinice: Austrija, Mađarska, Bugarska, Slovenija, Hrvatska, a jedino je van EU BIH, jer je u njoj Republika Srpska!

U EU važi strogo pravilo: svi smo jednaki, samo su neki jednakiji! Španija je deo EU! Na Kataloniju je Španija delovala policijski, vojno i ustavno! Zamislimo samo da je Sloba uhapsio Rugovu, kao Evropljani Puđdemona!

Evropa je ranjiva! Španija ima 17 pokrajina, Italija još više! Ali, tu je prekookeanski „veliki brat"! On vuče odlučujuće konce u EU!

S druge strane trećina gasa Nemačkoj stiže iz rusije, a Nemačka je morala da zavede sankcije!

I stižemo do upoređenja Katalonije i Kosova i Metohije! Katalonci odvajkada žive sa ostalim Špancima! Šiptari su na KiM nepunih dvesta godina! Na Kosovu i Metohiji se desila međunarodna, zapadnjačka, od Vatikana blagoslovljena otimačina! NATO fašisti prekršili su sve zakone međunarodnog prava, protivno i osnivačkom aktu NATO pakta! Srbija nije napala nijednu zemlju NATO pakta, niti sam NATO pakt! NATO pakt se umešao u unutrašnje odnose u Srbiji! NATO je u Srbiji, na KiM formirao vojnu bazu!

Sve države imaju i druge narode, ali je samo Srbija kažnjena, jer je izmišljeno da je vršila aktivnu ulogu i agresivnu politiku u rušenju Jugoslavije!

Šta nam valja činiti? Prezrimo ulazak u EU kao strateški cilj Srbije! Prezrimo sve duhovne i moralne vrednosti koje nam stižu iz rimokatoličkih zemalja! Prezrimo Srbe koji nas truju pričom, da smo „mala zemlja i mali narod"!

Pa, ako smo Srbi!

podeli ovaj članak:

Natrag