Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo građana Gore o zulumima predsednika takozvanog Privremenog organa ove opštine

Goranci u okupiranoj Gori!

"...Poštovani, obraćamo vam se sa ovim pismom teška srca, ali problemi sa kojima se suočava Goranski narod na okupiranom Kosovu i Metohiji su veoma veliki i mi nemamo mogućnosti da izađemo na kraj sa njima...." Ovim rečima počinje pismo grupe građana, Goranaca, građana Republike Srbije, ugroženih od lokalnih mešetara i slugu korupmiranih režima u Beogradu i Prištini.

......

Obraćamo vam se da informacijama koje su bitne za sigurnost Vladinih službi kao i javnost u Republici Srbiji, s obzirom da Adem Hodža, obavlja funkciju predsednika Privremenog Organa Opštine Gora u selu Vraništa na Kosovu i Metohiji, te ima neogrančen pristup svim kapacitetima i institucijama Republike Srbije na Kosovu i Metohiji.

Osim ove funkcije obavlja i druge aktivnosti odnosno izveštavanje o aktivnostima visokih predstavnika Vlade Republike Srbije, posebno rada Kancelarije za Kosovo i Metohiju i njenog direktora Marka Đurića.

Dostavljamo i e-mail osobe sa kojom sarađuje, kao i neke od materijala koje smo uspeli da dobijemo greškom, najverovatnije, jer je e-mail adresa Opštine Gora sledeća: opstinagoraŽgmail.com, a e-mail adresa na koju je slao podatke je: opstina.goraŽhotmail.com

Na osnovu prepiske kontakt osoba: Hajdar Hoti. Kome je slao imena osoba i prijavljivao radnike sigurnosnih službi Republike Srbije a koje je identifikovao sa slika koje vam isto dostavljamo na kraju pisma? Zatim vreme i mesto dolaska predstavnika Kancelarije na KiM? Koliko će se zadržati? Ko je sve bio na skupovima? O čemu je bilo reči? Finansijskom stanju Kancelarije za KiM? Problemima sa kojima se suočava kancelarija? Podelom pomoći?

Podsećamo da je njegov brat Redžep Hodža angažovan kao specijalni savetnik za Goru u Kancelariji za KiM. Pretpostavljamo da ove aktivnosti traju već duži period, verovatno još od boravka u zatvoru gde je odležao više od 5 meseci zbog krivičnog dela silovanje u pokušaju.

U prilog ovome ide i detalj da je na svoj zahtev, što možete proveriti kod šefa Liste Srpska, postavljen za člana parlamentarne komisije koja se bavi nadzorom i radom obaveštajnih službi na KiM. Pa je verovatno tu ojačao svoje kontakte sa albanskom službom bezbednosti. I radio na štetu građana KiM, visokih vladinih službenika Republike Srbije. On ne živi u Restelici, nego u Prizrenu gde je kupio stan u strogom centru, a njegova deca idu u elitne privatne albanske škole.

Velike probleme Goranska zajednica u Kosovskoj Mitrovici ima zbog druženja Adema Hodže sa Milanom Radojčićem od koga Adem Hodža zastrašuje Gorance pogotovo privrednike da moraju da mu čine usluge u suprotnom će im biti razlupan ili zapaljen lokal ili automobil što je bio slučaj sa više Goranaca a ti slučajevi su poznati službama bezbednosti Republike Srbije na KiM.

Novi talas terora počeo je hapšenjem koordinatora Crvenog krsta u Gori Zečira Zurapija i ta akcija je nastavljena širom KiM čak i u Kosovskoj Mitrovici, gde je on svesrdno davao imena osoba koje su bile u tim prostorijama, prilikom pretresa od strane kosovske sigurnosne službe, sa slika koje je dobijao.

Nakon ove akcije, krenuo je da se sveti Gorancima koji su se suprotstavili njegovom bahaćenju.

Intenzivni i stalni sastanci sa predstavnicima tzv. Bošnjaka na Gori, kao što su Usmen Baldži, i Nuhija Tahirovci (kojem je pomogao da zaposli sina u centru za izbeglice u AP Vojvodina, iako je na Kosovu i Metohiji tražen zbog trgovanja sa narkoticima i osuđen u odsustvu na godinu dana zatvora!). Tajna je njegova saradnja sa predstavnicima Demokratskog Saveza Kosova i Samoopredeljenja na štetu Gore i Goranaca i suprotno politici Srbije za KiM.

Poslednji slučaj je zastrašivanje Admira Šole, osobe koja je bila kandidat na lokalnim izborima u KiM za predsednika opštine Dragaš, ispred političke stranke Jedinstvena Goranska Partija koju javno podržava g. Marko Đurić a koji je istovremeno i član veća zadužen za Finansije u Opštini Gora. Naime, nakon što je odbio da podrži Demokratski Savez Kosova na izborima u Dragašu, demoliran mu je porodični automobil, te se Šola, nakon toga, povukao iz daljeg političkog angažmana u Jedinstvenoj Goranskoj Partiji i odselio sa Kosova i Metohije i zatražio politički azil u Francuskoj, sa svojom porodicom.

Tražimo od vas da utičete da Vlade Republike Srbije na mesto ovog izdajnika postavi osobu koja živi u Gori i koja nema kriminalnu prošlosti.

Verni do poslednje kapi krvi Republici Srbiji,

Goranci u okupiranoj Gori!

podeli ovaj članak:

Natrag