https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo građana Gore o zulumima predsednika takozvanog Privremenog organa ove opštine

Goranci u okupiranoj Gori!

"...Poštovani, obraćamo vam se sa ovim pismom teška srca, ali problemi sa kojima se suočava Goranski narod na okupiranom Kosovu i Metohiji su veoma veliki i mi nemamo mogućnosti da izađemo na kraj sa njima...." Ovim rečima počinje pismo grupe građana, Goranaca, građana Republike Srbije, ugroženih od lokalnih mešetara i slugu korupmiranih režima u Beogradu i Prištini.

......

Obraćamo vam se da informacijama koje su bitne za sigurnost Vladinih službi kao i javnost u Republici Srbiji, s obzirom da Adem Hodža, obavlja funkciju predsednika Privremenog Organa Opštine Gora u selu Vraništa na Kosovu i Metohiji, te ima neogrančen pristup svim kapacitetima i institucijama Republike Srbije na Kosovu i Metohiji.

Osim ove funkcije obavlja i druge aktivnosti odnosno izveštavanje o aktivnostima visokih predstavnika Vlade Republike Srbije, posebno rada Kancelarije za Kosovo i Metohiju i njenog direktora Marka Đurića.

Dostavljamo i e-mail osobe sa kojom sarađuje, kao i neke od materijala koje smo uspeli da dobijemo greškom, najverovatnije, jer je e-mail adresa Opštine Gora sledeća: opstinagoraŽgmail.com, a e-mail adresa na koju je slao podatke je: opstina.goraŽhotmail.com

Na osnovu prepiske kontakt osoba: Hajdar Hoti. Kome je slao imena osoba i prijavljivao radnike sigurnosnih službi Republike Srbije a koje je identifikovao sa slika koje vam isto dostavljamo na kraju pisma? Zatim vreme i mesto dolaska predstavnika Kancelarije na KiM? Koliko će se zadržati? Ko je sve bio na skupovima? O čemu je bilo reči? Finansijskom stanju Kancelarije za KiM? Problemima sa kojima se suočava kancelarija? Podelom pomoći?

Podsećamo da je njegov brat Redžep Hodža angažovan kao specijalni savetnik za Goru u Kancelariji za KiM. Pretpostavljamo da ove aktivnosti traju već duži period, verovatno još od boravka u zatvoru gde je odležao više od 5 meseci zbog krivičnog dela silovanje u pokušaju.

U prilog ovome ide i detalj da je na svoj zahtev, što možete proveriti kod šefa Liste Srpska, postavljen za člana parlamentarne komisije koja se bavi nadzorom i radom obaveštajnih službi na KiM. Pa je verovatno tu ojačao svoje kontakte sa albanskom službom bezbednosti. I radio na štetu građana KiM, visokih vladinih službenika Republike Srbije. On ne živi u Restelici, nego u Prizrenu gde je kupio stan u strogom centru, a njegova deca idu u elitne privatne albanske škole.

Velike probleme Goranska zajednica u Kosovskoj Mitrovici ima zbog druženja Adema Hodže sa Milanom Radojčićem od koga Adem Hodža zastrašuje Gorance pogotovo privrednike da moraju da mu čine usluge u suprotnom će im biti razlupan ili zapaljen lokal ili automobil što je bio slučaj sa više Goranaca a ti slučajevi su poznati službama bezbednosti Republike Srbije na KiM.

Novi talas terora počeo je hapšenjem koordinatora Crvenog krsta u Gori Zečira Zurapija i ta akcija je nastavljena širom KiM čak i u Kosovskoj Mitrovici, gde je on svesrdno davao imena osoba koje su bile u tim prostorijama, prilikom pretresa od strane kosovske sigurnosne službe, sa slika koje je dobijao.

Nakon ove akcije, krenuo je da se sveti Gorancima koji su se suprotstavili njegovom bahaćenju.

Intenzivni i stalni sastanci sa predstavnicima tzv. Bošnjaka na Gori, kao što su Usmen Baldži, i Nuhija Tahirovci (kojem je pomogao da zaposli sina u centru za izbeglice u AP Vojvodina, iako je na Kosovu i Metohiji tražen zbog trgovanja sa narkoticima i osuđen u odsustvu na godinu dana zatvora!). Tajna je njegova saradnja sa predstavnicima Demokratskog Saveza Kosova i Samoopredeljenja na štetu Gore i Goranaca i suprotno politici Srbije za KiM.

Poslednji slučaj je zastrašivanje Admira Šole, osobe koja je bila kandidat na lokalnim izborima u KiM za predsednika opštine Dragaš, ispred političke stranke Jedinstvena Goranska Partija koju javno podržava g. Marko Đurić a koji je istovremeno i član veća zadužen za Finansije u Opštini Gora. Naime, nakon što je odbio da podrži Demokratski Savez Kosova na izborima u Dragašu, demoliran mu je porodični automobil, te se Šola, nakon toga, povukao iz daljeg političkog angažmana u Jedinstvenoj Goranskoj Partiji i odselio sa Kosova i Metohije i zatražio politički azil u Francuskoj, sa svojom porodicom.

Tražimo od vas da utičete da Vlade Republike Srbije na mesto ovog izdajnika postavi osobu koja živi u Gori i koja nema kriminalnu prošlosti.

Verni do poslednje kapi krvi Republici Srbiji,

Goranci u okupiranoj Gori!

podeli ovaj članak:

Natrag