Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zagreb: o vladajućem režimu u Hrvatskoj, nakon haške presude "hrvatskoj šestorki"

Lopovi u dvorima, ratnici u ćelijama

Nakon presude "hrvatskoj šestorki" u Hagu, kompletan takozvani politički vrh RH se digao na noge. Na noge su se digli i oni u Hrvatskoj koji Hrvatsku ne mogu podnijeti ali u, i od Hrvatske, jako dobro žive! Ne, nisu se svi nadležni na noge digli zbog tragične smrti generala Slobodana Praljka, koji je nakon izricanja osuđujuće presude sam sebi presudio u haškoj sudnici. Digli su se na noge zbog toga jer je "hrvatska šestorka" osuđena za Udruženi zločinački pothvat, izvršen u Bosni i Hercegovini. To, pak, neizravno upućuje kako je "udruženi zločinački pothvat" logistički pratio i tadašnji službeni Zagreb. Dakle, tadašnji režim pod vođstvom dr. Franje Tuđmana.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Ma koliko god presuda i sadržaj presude "hrvatskoj šestorki" u Hagu bio apsurdan, ona je pravno važeća i po njoj se mora postupiti. Dežurni analitičari iznose svoja stajališta u vezi same presude. Uz šačicu poznatih hrvatsko-režimskih izdajica, koji su Hag obilato snabdijevali i prekomjernim dokazima o udruženom zločinačkom pothvatu, te agresiji Republike Hrvatske na Bosnu i Hercegovinu, svi se slažu kako takva presuda nema nikakve veze niti uporište sa realnim događanjima na terenu u to doba. Zločini su počinjeni ali nekog planskog "čišćenja terena" od muslimana nije bilo. A, o agresiji RH na BiH, u stvarnosti nema niti tragova. Poznato je kakvi su odnosi bili muslimanskog vođstva sa hrvatskim režimom. Da ne lamentiramo previše. Hrvati su zaustavili srbijansku najezdu, primili stotine tisuća muslimana i izbjeglica iz BiH, naoružavali muslimansku vojsku, učili ih ratovanju.

Kada su se Bošnjaci naoružali i stali na svoje noge, tada je započeo sukob između dvaju entiteta. Počelo je čišćenje terena kako bi i vehabije i mudžahedini dobili malo više terena kao plaću za svoje usluge, koje su pružali Izetbegovićevom režimu. Nikada muslimani još od turskih vremena nisu u takvom obimu uništavali Hrvate. Ne želim ulaziti u pojedinosti ovog sukoba jer ne posjedujem dovoljno informacija. Međutim, koliko je poznato, etničkog i planskog čišćenja nije bilo u obimu kako ga Hag svaljuje Hrvatskoj strani kao krimen. Na kraju ove, po tko zna koji puta krvave balkanske balade, brojili su se preživjeli i mrtvi. Nakon okončanja ovog krvavog pira, Hrvati BiH osuđeni su za udruženi zločinački pothvat nad muslimanskim življem.

Zaista, nitko se nije nadao takvoj presudi. Ili mi samo tako mislimo? Tako nas žele uvjeriti naši režimski poklisari. Da, teško je toliko prirodno glumiti iznenađenje odlukom Haškog tribunala. Poglavito zato jer je nekoliko dana ranije "srpska junačina" Ratko Mladić za Srebrenicu dobio samo doživotnu. Znamo kako je na tom području sve, ama baš sve počišćeno što nije bilo srpsko. Temeljitiji je bio Ratko Mladić od Turaka koji su srpskim glavama zidali onu zlokobnu Ćele-kulu...

Hašku presudu za udruženi zločinački pothvat "hrvatskoj šestorki" dodatno je otežao potez generala Slobodana Praljka. Čovjek je nakon saslušane presude sucu i sudu sasuo u lice što misli o njima i njihovoj presudi, hladnokrvno je popio otrov. Strušio ga je naiskap kao srpsku lincuru ili prepečenicu ili onu poznatu četničku brlju...

Presuda je izrečena. Hrvatski režim je ostao prikovan za svoje fotelje. Nacija je ostala i još je u šoku a onima kojima je takva presuda išla na ruku likovali su. Primarno, Stipi Mesiću, Vesni Pusić i kompletnoj post - račanovskoj režimskoj garnituri.

Nezgoda sadašnje garniture tzv. političkog vrha RH je u tome sto su oni nasljednici Tuđmanova, Račanova, Sanaderova, Milanovićevoga režima. Stoga se osjećaju odgovornima i pokušavaju presudu preinačiti na samo njima poznat način. Razletjeli su se hrvatski režimci prema Americi i prema Mostaru. Pokušavaju nešto što je gotovo nemoguće, da sa sebe skinu ljagu kako su i oni, iako ne izrijekom, dio ove sramotne presude "hrvatskoj šestorki"

U šarenilu analiza uzroka i posljedica ovakve presude, najvjerodostojnije ili najbliže srži teksta presude došla je eminentna i kvalificirana gospođa Višnja Starešina. Osoba koja slovi i kao dovoljno obrazovana i kao najbolji poznavatelj tadašnje ali i sadašnje političke scene Republike Hrvatske. Osim toga, gospođa Višnja Starešina slovi kao najveći autoritet vezanim uz Hag. Uprkos tome, možete imati sve nabrojane kvalitete ali vaša analiza ne mora niti izdaleka dati odgovore, tko je i zašto je odgovoran što je tekst Haške presude "hrvatskoj šestorki" takav kakav je. U njezinoj analizi stoji kako se hrvatska ne-država odnosila prema cijeloj ovoj stvari.

Gospođa Starešina živi od tog režima i radi u tom režimu. Zahvaljujući tom režimu postigla je svoj ugled, egzistenciju. Samo maloumnik ne shvaća kako se nikada ne grize ruka koja te hrani, pa tako postupa i gospođa Višnja Starešina. Nećete u analizi zaključiti kako hrvatski-izdajnički-lopovski režim, nakon ovakve presude treba nužno u potpunosti zamijeniti ljudima i mentalitetom koji će konačno djelovati na dobrobit zemlje. Ne daj bože, da možda prozove hrvatski režim i pozove institucije da pokrenu postupak i osude primjerice Pusićku, Mesića i takozvanu političku stranku SDP-HNS-HSS, a i vladajući izdajnički (danas vidimo!) HDZ i ostalu udbo-kosovsko-skojevsku antihrvatsku kompaniju za veleizdaju. Da kaže kako za takvo zlodjelo naše pravosuđe ne predviđa smrtnu kaznu, na žalost...Niti kaznu zatvora koju je dobio Ratko Mladić. Već samo 40 godina zatvora. Sa svoje ugodno-analitičarske pozicije, Višnja Starešina ruga se i podsmjehuje i sadašnjim HR vlastodršcima, kako ipak mogu nešto učiniti da pokušaju spasiti što se spasiti dade. Zamoliti preživjele Hrvate iz haške sudnice da se privatno žale na ovakvu presudu te će takvu žalbu Republika Hrvatska svekoliko podržati te tim putem sprati očitu ljagu sa svojeg imena.

Gospođa Višnja Starešina će radije docirati ovom lopovskom režimu kako se nakon presude treba više vezati za Ameriku a manje za Istok, jer će se Hrvatska u protivnom izgubiti u istočnom i balkanskom labirintu. Farizejsko-ideološki je prešutjela namjeru Amerike koja je 2003.godina nudila Hrvatskoj svoju pomoć u svezi neizručivanja naših generala u Hag.

"Kvaka" je u povezivanju jednih događaja s drugim događajima te ih sastaviti kao lego kockice u jednu suvislu cijelinu. E, to gospođa ili nije znala, nije htjela ili joj je to u interesu "ne-učiniti" u svojoj analizi o pozadini i konzekvencama o navedenoj haškoj presudi...

Osobno sugeriram preživjeloj "hrvatskoj petorki" da to nikako ne učine. Tim činom u pokušaju će onemogućiti hrvatsku režimsku bandu na pranje svoje nečiste savjesti. Neka ostane ta mrlja na hrvatskom režimu! Neka tom udruženo - zločinačkom režimu vrati barem malo za "brigu" koju je taj režim iskazao i prema njima i koju "brigu" iskazuje uopće prema Hrvatima u Bosni i Hercegovini. U protivnom će razne bivše udbašine i obavještajci a danas hrvatski povjesničari, poput Ivice Lucića, također agitropovski prognozirati kako će baš tom velikom gestom naše, sada "hrvatske petorke" RH postati pravo nevinašce za vrijeme ratnih zbivanja na bosansko-hercegovačkom tlu.

Ovako, kako stvari stoje, Republika Hrvatska će trpjeti ogromne štete jer joj dolaze tužbe i odštetni zahtijevi, danas bivših ratnih zarobljenika! Vjerojatno će to učiniti i Srbija zbog svojih razloga. Osim toga, naši susjedi će mnogo lakše prekrajati pogranična razgraničenja. Na štetu Republike Hrvatske, dakako. Vidimo kako je prošao slučaj vezan za Savudrijsku valu. Na kraju, i ja ovaj tekst ne pišem da rušim hrvatski zločinački pothvat. Pišem tekst da javnosti razotkrijem kako u mojoj zemlji vlada udruženi zločinački pothvat, koji je i meni i članovima moje obitelji također nanio štetu i još je nanosi...

Dakle, hrvatski režim je u svojem korijenu zločinačko-teroristički režim. Režim države kojem se grupica komunističkih bandita nametnula kao režim. Jasno, za sobom su povukli i svu logistiku kojom i danas nedodirljivo vladaju Republikom Hrvatskom. Kada je Hrvatska država bila napadnuta, tada je režim organizirao obranu države. Režim je za vrijeme rata paralelno snažio i svoje pozicije u svim institucijama. Dok su Hrvatski branitelji branili i obranili-sačuvali teritorij-državu, režim je organizirao pljačku svih resursa. Zato Hrvatski režim možemo tretirati i kao ratno-profiterski režim.

Međutim, kada je Hrvatski režim počeo sudjelovati u organiziranim krađama izvan Republike Hrvatske, klupko kriminala i hrvatskih kriminalaca počelo se odmotavati. Slikovito rečeno, hrvatski režim brine o Hrvatskoj i Hrvatima načinom kako je brinuo i o hrvatskoj šestorki koja je punih 13 godina trunula, ostavljena u haškoj tamnici na milost i nemilost Haškom tribunalu. Svi su to vidjeli, svi su to znali, svi to znaju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane