Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Za razumevanje srpske nacionalne tragedije potreban je odgovor na nekoliko pitanja čiji odgovori daju i objašnjenje o sudbini Kosova i Metohije!

Stalno se pitam: šta je država Vatikan? Odgovor mi pada kao sa neba! To je satanistički trezor iz koga se svet „daruje", ali i čuva za buduće generacije najveća svetska ZLA. Vlasnici trezora su Mister Dolar, Mister Franak, Mister Evro i Gospođa Marka! Novac jer suština načina života države Vatikan. U njeno ime sve na svetu ima svoju cenu i cena je na svemu!

Svetica države Vatikan, Majka Tereza, sasvim slučajno (?!) je „Albanka" iz Skoplja! Za svet uboga sirotica, dobrotvorka i dobročiniteljka, oduvek je u vatikanskoj banci imala poveću količinu novca, a najveću gotovinu je imala kad je predsednik vatikanske banke postao američki nadbiskup Pol Marčinkus!

A onda se upitam: šta Srbi ne bi imali da Petar i Aleksandar Karađorđević nisu napravili Jugoslaviju?

1) Da Karađorđevići nisu oslobodili KiM i napravili Jugoslaviju, danas ne bi, kao geografski pojmovi, postojali Kosovo i Metohija, srpsko vojvodstvo Vojvodina, Crna Gora (današnji Montenegro!), Bosna i Hercegovina! I pored postojanja Jugoslavije komunisti su izbrisali Metohiju i Rašku! A današnja vlast ćuti na pominjanje nepostojeće „Preševske doline"!

2) Da Karađorđevići nisu oslobodili KiM i napravili Jugoslaviju, do dolaska Hitlera na vlast, Srbi bi postali satanistička greška na KiM, u Maćedoniji, Crnoj Gori, Slavoniji, Baniji, Kordunu, Lici i Dalmaciji! Ovu „grešku" Jugoslavije ispravili su ustaše, komunisti, handžari i NATO pakt!

3) Da Karađorđevići nisu oslobodili KiM i napravili Jugoslaviju, pre pojave J.B.Tita na čelu KPJ, Ohridska arhiepiskopija, Pećka Patrijaršija,Banjska, Gračanica, Visoki Dečani, Fruškogorski manastiri, cetinjska Mitropolija i sve ostale crkve i manastiri preko Dunava, Save i Drine, danas bi bili arheološke iskopine!

U kakvom god razgovoru sa samim sobom bio, uvek se vraćam na ključno pitanje: čije je Kosovo i Metohija?

Do sredine drugog milenijuma, 1459.g. Kosovo i Metohija je bila suštastvena srpska zemlja! Kada su Turci preplavili Balkan, koliko god da su vladali, samo je Srpska pravoslavna crkva bila i zemljoposednik i zemljokorisnik pod čijom kapom je živeo i preživeo srpski narod. Ona je kao orao lebdela nad Srbima, čuvajući Veru, porodicu, naciju na okupu!

U oba ustanka sveštenstvo Srpske Pravoslavne crkve je bilo na čelu! Patrijarh je bio srce i duša vladara srpskog! Srbija je bila spoj Svetog sina i Krune ! Disali su jednim, istim dahom!

I kad je Karađorđe morao u izgnanstvo, i kad je Miloš „temenao", i kad su Petar Prvi i Aleksandar Prvi oslobodili Kosovo i Metohiju i kad su stvarali Jugoslaviju, srpska Pravoslavna crkva je bila temelj i domaćin svih nakana i svih odluka!

Komunisti su to znali i zato su najžešći udar učinili na sveštenstvo SPC! Ubili su dve hiljade i dvesta sveštenika, a na njihova mesta su postavili „mlade skojevce" koji su uneli omrazu između naroda i crkve.

Komunisti su bukvalno zabranili upotrebu naziva Raška i Metohija! Metohija-temelj, središte, kolevka i DNK hrišćanske srpske države! Raška-prva srednjovekovna, hrišćanska, Pravoslavna srpska država!

Zašto mi Srbi pristajemo da Rašku zovemo Sandžak?! Da ne uvredimo Muslimane? Pa, bre, Muslimani su okupirali Rašku i od nje pravili Sandžak! Zar nije uvreda za Srbe da deo njihove teritorije zovemo onako kako je zovu okupatori?

Posle svega, imam samo jedan zaključak! Vlasnik Kosova i Metohije je Srpska pravoslavna crkva!

Ko određuje i odrađuje vreme, vlada prostorom! Ali, vreme je prolazan pojam, danas jesi, sutra nisi ! „Turci su begali i udarali sas pete u dupe"! „Austrijancima vidosmo leđa pre nego ih pogledasmo u oči"! „Nemci su bili kao besni psi, pa i sami sebe pojedoše"!

Šta nam valja činiti? Britanija se otcepljuje od EU, EU od SAD, Katalonija od Španije, Škotska od Britanije! Mi ne treba nikud da žurimo! Sve što treba je da sačuvamo i vratimo što više naroda na KiM! Crvena munja sa plavog neba doneće belu smrt okupatorima KiM. Mi samo treba da srpski promišljamo!

Pa, ako smo Srbi...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane