Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Kako "eurounijski" kuferaši pokrivaju kriminalne poslove "hrvatske bratije" i "srpskih ortaka"

Mafija iz pacovskih kolonija

Nitko racionalan nema ništa protiv Europske unije. Međutim, kriteriji kojima prima lopovski šljam u svoje punopravno članstvo zabrinjuje i kompromitira. Zar će se EU uz potporu Njemačke i Francuske pretvoriti u svojevrsnu moćnu utvrdu režima punih kriminalaca iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine? Zar su interesi toliki pa se zbog njih ruše civilizacijska dostignuća Europe? Čini se kako se EU vrhuška posvetila sebi i vlastitom opstanku na sceni, konstatuje u svom razamtranju ove teme, Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Organizirani se kriminal prikrivao za vrijeme rata. Još su se pomnije sakrivali njihovi protagonisti, nositelji kriminala. Za tu sortu, rata i nije bilo. Što više, rat je za njih bio najplodonosnije doba za "poslovanja". Odista, jugoslavensko banditsko bratstvo i jedinstvo kovalo se poglavito u ratnim godinama. Moglo se u ratnom vrtlogu, nepoželjne znatiželjnike upozoriti da ne "čačkaju mečku". Moglo se bez ikakvih dodatnih objašnjenja i likvidirati one koji su prijetili u razotkrivanju državne mafije i državnih kriminalaca. Sjetimo se kako su sa Hrvatske strane prošli general HOS-a Blaž Kraljević ili glasoviti političar Ante Paradžik. U klasičnim sačekušama su ih režimski dželati pobili kao marvu. Tim činom je HR režimska mafija otklonila prijetnju potencijalnog razotkrivanje kako mafija vlada i upravlja Republikom Hrvatskom.

Mafija je stvorila i generala Ivana Čermaka, ratnog profitera koji je na njezinim krilima poletio u nebesa mirnodopskog biznisa. Postao je ikona i perjanica hrvatskog gospodarstva i poslovanja..."Agrokor" je bio i ostao posebno mezimče Hrvatske Državne Zločinačke Organizacije. Pazili i mazili su ga i tzv. "crveni" i tzv. "crni" pripadnici HR režimske mafije. Nastao je u jajima kom-partijskog sustava. Iz istih jaja je izašao poput "crveno-crnih" državnih kriminalaca. Najveću je oplodnju Agrokor doživio za vrijeme "građanskog" rata u Republici Hrvatskoj. Za Todorića i njegovu bratiju nisu postojali niti rat, niti nacije niti granice. Za njih nije postojala ikakva agresija na Republiku Hrvatsku pod Milošećevom komandom. Dapače. Baš takve okolnosti duboko su osjemenile kako hrvatsku bratiju, tako i srpske ortake...

Ogromni su se "poslovi" obrtali. "Obitelj" se širila u svim sferama i pravcima. General Čermak bi srpskoj vojsci prodavao naftu i benzin a Srbi su to plaćali najezdom tenkova rezervoarima punih Čermakove nafte na hrvatske postrojbe. Zar i to nije dokaz neraskidivog mafijaškog bratstva i jedinstva?

Sjetimo se Tuđmanova sina koji je i banku tada osnovao. Usred rata osovio. U periodu najvećih pretvorbi HR banaka. Dubrovačke banke primjerice. Sjetimo se "petog ortaka", Ivića Pašalića, koji je umjesto najteže kazne zbog počinjenog kriminala, danas ugledni poslovni čovjek. Sjetimo se i bivšeg ministra financija Bore Škegre. Također danas uglednog HR biznismena. Ivice Mudrinića, kriminalca također iz Tuđmanove vlade...

Zaštićeni režimom koji je na oba dva oka žmirio na organizirani kriminal, zaštićeni od svih institucija i uz svekoliko medijsko sljepilo. Da, na takvim temeljima je rastao i nalazi se hrvatski biznis, biznismeni i gospodarstvo. Agrokor je rastao i nastao na kriminalu svih kriminala i režimskih kriminalaca. Rastao je kao čir na Hrvatskoj ali i bosansko-hercegovačkoj ali i srpskoj grbači. Rastao, rastao je uz blagoslove režima tih zemalja. Rastao, bujao uz režimsku "GMO" potporu i jednoga dana je morao puknuti.

Komični postaju načini kojima se pokušava prikriti međunarodno leglo kriminalaca u samom vrhu novonastalih država i njihovih režima involviranih u Agrokor.

Zaista je komično na kakve načine mediji "analiziraju" lopovluk lopova. Iako u vrlo teškoj situaciji, voljom "države" Agrokor pokušavaju iz krize izvući notorni kriminalci. To je kulminiralo ovih dana smjenom dosadašnjeg državnog povjerenika Ante Ramljaka. Taj kriminalac je na Agrokorove jasle dotjerao hordu bogato plaćenih "savjetnika". Niti Vladimir Putin niti Donald Trump zajedno nemaju toliko savjetnika koliko ih ima "čudotvorac" Ramljak. Niti jedan od savjetnika nije imao manju plaću od Kolinde Grabar Kitarović za vrijeme dok se uspinjala u karijeri, u NATO-u čistila duge i kratke cijevi sa pozicije tajnice.

Sjatili su se za Agrokorom kriminalci imenovani od strane Andreja Plenkovića, uz podršku Martine Dalić i logistiku Todorićeva kopileta ministra financija RH Zdravka Marića...Svi oni rade u interesu očuvanja radnih mjesta i u interesu malih i nemoćnih dioničara.

Sa Marsa je vidljivo kako posrnuli Agrokor čerupa grupica državnih kriminalaca i lešinara. I kada je postalo to svima očito, EU potrčko Plenković, čuvajući ugroženu poziciju, zamijenjuje čelnika Agrokorova povjerenstva Ramljaka. Na čelo imenuje i dolazi neki lik znakovitog imena (O)Peruško. On pak traži dodatne savjetnike jer treba dodatne analize ali i uhljebiti "svoju" ekipu lešinara. Ne treba biti oštrouman. Kada i Peruško dokaze kako je također operušao Agrokor doći će voljom vođe bande neki drugi Agrokorov spasitelj.

Da, Hrvatska se dokazala svojim režimom kriminalaca pa ju je stoga Europska unija i prihvatila kao punopravnu članicu. To što su HR režimski kriminalci do sada načinili, cijene u Briselu. Zadivljeni su poglavito Andrejom Plenkovićem. Čak se šuška kako će taj HR državni kriminalac biti najozbiljniji kandidat za čelnika Europske komisije. Eto, tako EU verificira "napredna" nastojanja svojih "apostola demokracije"...

Nitko racionalan nema ništa protiv Europske unije. Međutim, kriteriji kojima prima lopovski šljam u svoje punopravno članstvo zabrinjuje i kompromitira. Jasno je stoga, zašto je Velika Britanija istupila iz takve zajednice. Također i Poljska želi pokazati kako se neće bezuslovno povinovati čudnim EU kriterijima. Madžarska je gotovo na izlasku iz EU-a. Češka i Slovačka također jako kritički gledaju na "EU pojave"...

Nitko racionalan nema ništa protiv Europske unije. Međutim, kriteriji kojima prima lopovski šljam u svoje punopravno članstvo zabrinjuje i kompromitira. Zavirimo malo u filozofiju strategije njihova opstanka. Ako gledamo nastojanja "uvoza" ljudi u Njemačku sa Bliskog istoka, rezultati su porazni. Tamošnji Nijemci a pogotovo Nijemice nisu zaštićene od spolnog i sexualnog poimanja i kontroliranja nagona azilanata. Nijemci su ostali na milosti i nemilosti novokomponiranih EU janjičara. Koga to onda policija štiti? Zar samo utvrde institucija Njemačke ili Europske unije?

Za ostale obične građane ih nije previše briga jer postali su potrošni materijal i kolateralne žrtve "napredne ideje" po poimanju mnogih "naprednjaka" iz vrha EU-a. Takva "politika" umalo je koštala pozicije Angele Merkel.

Kada imate dobru informaciju možete sa više aspekata gledati kuda vode ovakve "politike". Rusija se zahvaljujući i mojim analizama zaštitila od najezde kriminalaca "naprednih" misli i djelovanja. Jedan od "iluminata"-lumena svakako je i Madžar - Židov-Amerikanac ali i lopovski mentalno režimski Hrvat Georg Tivadara Soros...Ogroman novac je Soros uložio u Hrvatsku "pastvu". Uspio je ovdje načiniti svoju malu ali lopovsko-pacovski žilavu koloniju. I svi su oni opasani za režim RH...

Ta HR trakavica upravo pokušava svoje postojanje sakriti medijskom galamom o nekakvoj "Istambulskoj konvenciji".

Mediji su od toga napravili toliku galamu, digli prašinu, digli i Ustaše i Partizane i Kolindu iz Argentine prozvali u pomoć. EU parlamentarce iz HR kvote...Čuje se sinhronizacija HDZO i njenih jataka. Sve u interesu zataškavanja galopirajućeg i svekolikog urušavanja hrvatske države ali i scenariste i aktere urušavanja. I ovdje se vidi rukopis samog "mesije" Georg Sorosa i židovske mafije. Čak je i onaj kokošar Efraim Curof po tko zna koji puta odrecitirao nešto na račun HR genocidnosti. Po sličnoj matrici je svojevremeno Soros namjeravao poduzeti nešto i u Rusiji. I tamo je pokušao instalirati svojeg apostola Hodorkovskog. Sjetimo se te epizode.

Cijeli "napredni" svijet se okomio na tadašnjeg ali i sadašnjeg i budućeg čelnika Rusije. Osobno sam putem svojih prijatelja iz BG Večernjih novosti upozorio Rusiju tko je i što je zapravo George Soros. Skinuo sam ga do njegove lopovske kože. Skenirao i poslao Srbima koji su ga takvoga proslijedili Rusima...Jasno, Soros je bio uplašen kao dijete. Kao onda kada je iz sigurnog skloništa promatrao rat u Madžarskoj. Moje proste i prosto proširene rečenice Rusi su detaljno analizirali, provjerili navode. Ne vjerujem da su BG Novosti ista dodale ili oduzele od teksta. Shvatili su Rusi koga to zapravo Hodorkovski predstavlja. Znamo kako je završila Soroseva avantura na Istoku i i njegov "apostol Istoka".

Danas "naprednjaci" istog laboratorija, žele podmetnuti priču kako je predsjednik SAD pobijedio na izborima jer mu je u tome pomogao sadašnji predsjednik Rusije. Ponestalo Klinton-Obama materijala kako opravdati debakl na posljednjim predsjedničkim izborima.

Umjesto da se poklone Donaldu Trumpu što je ušao u profajler sjevernokorejskom razmaženom derištu i najavio kako će se baš sa tom globalnom opasnom nakazom susresti, Klinton-Obama "naprednjaci" opanjkavaju i Putina i Donalda. Bezuspješno. Uopće me ne bi začudilo da izmisle novu priču ko je Donald Trump zapravo ruski špijun u Bijeloj kući. U sve te scenarije i igrice umiješani su i prsti "Mesije" Georga Sorosa. Madžari su ga izbacili iz Madžarske, u Rusiji se ne smije pojaviti onaj tko prihvaća i daje punu potporu i zaštitu ovom međunarodnom kriminalcu? Primarno, Republika Hrvatske na čelu s "naprednim režimom".

Logično, jer sve su to njegovi "apostolčići" njegove Soroseve istine. Čujem da i Srbija slini kada se pominje ovaj kriminalac. Zašto? Isto kao i u Hrvatskoj, Soros ima svoje sljedbenike u samom vrhu Srbije. Da. Georg Soros prisutan je u svakom većem kriminalu počinjenom u RH. U protuzakonitoj prodaji INE ostavio je neizbrisive tragove. U slucaju Agrokor također ima svoje "savjetnike"...

I što je Rusima između ostaloga preostalo. Izvući slučaj organiziranog kriminala iz ladice, staviti argumente pred tzv. vlade RH i EU, te tim činom doslovce zatvoriti gubice tamošnjim državnim i EUrounijskim kriminalcima i početi štititi svoje interese u Agrokoru. Da, ruska Zber banka postala je važan čimbenik u sadašnjoj situaciji u Agrokoru, nakon što su je izbacili iz tog kruga. Ne znam kako će odreagirati HR kriminalci na ovaj tekst ali ponavljam, Srbija može imati povod i početi štititi svoje interese. Kada već Hrvatska to ne smije jer je vjerna "mesiji" Sorosu...Međutim, Srbija treba također imati nekoga tko bi "preveo" ovaj tekst i pretočio njegovu snagu i značaj te shvatio kako će istinom i samo istinom doći do svekolikog napretka. To je shvatio i likvidirani dr. Zoran Đinđić. Nije teško vidjeti te motive koji su vodili kriminalce te je morao "otići"...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane