https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi napad na Magazin Tabloid

Ponovo smo žestoko napadnuti. Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je dve presude Višeg suda u Beogradu kojima smo obavezani da Nikoli Petroviću, kumu Aleksandra Vučića, platimo, sa kamatom i troškovima postupka, oko 700.000 dinara. U ovom broju pročitaćete kako se taj zločin desio, u tekstu pod naslovom ''Duševna bol kuma Nikole'', a ko su sudije koje te zločine vrši pokazuje tekst "Ko su šefovi mafije u pravosuđu''. Ovo je teška globa koju redakcija sama ne može podneti. Ponovo pozivamo čitaoce da nam masovno pomognu, da magazin nastavi sa radom, a tekst i uputstva su u nastavku ovog apela.

.......

“…Za razliku od većine medijskih kuća, mi nismo ni na čijem platnom spisku. Jasno je onda zbog čega tražimo vašu pomoć u okolnostima kad nezavisno, novinarsko istraživanje košta puno novca i napornog rada...“

Ovako je čuveni britanski list „Gardijan“ pozvao svoje čitaoce da dobrovoljnim prilozima iz čitavog sveta, pomognu u spašavanju slobodnog, istraživačkog novinarstva kojim se ta velika medijska kuća sa pravom ponosi.

U okolnostima kad vlada medijski mrak u Srbiji, „Magazin Tabloid“, kao jedina potpuno slobodna novina u ovom regionu, nalazi se u apsolutnoj izolaciji na tržištu oglašavanja.

Da bi sačuvali nezavisnost i slobodu u radu„Magazina Tabloid“ i njegovog potpuno besplatnog Internet izdanja koji mesečno prati više od 200 hiljada ljudi, pozivamo sve naše čitaoce, kako u zemlji tako i u inostranstvu, da svojim donacijama i prilozima pomognu u očuvanju nezavisnog i prema svakom režimu kritički orjentisanog novinarstva.

Dinarske uplate slati na račun:

285-2031000000338-63

TABLOID PRESS DOO, Savski Trg 9/1

Uputstvo za uplate iz inostranstva:

Redakcija se zahvaljuje čitaocima koji su do sada uputili svoju pomoć

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag