Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Ništa bez ustanka

Milovan Brkić

Premijerka Ana Brnabić oglasila se u nedelju, a nastup je delovao kao prvoaprilska šala. Tog dana, ona je, kako je rekla, nekoliko sati u zgradi Predsedništva Srbije, navodno, raspravljala sa Vučićem o KiM, o platama i penzijama...

Umesto predsednika, oglasila se Ana, navodeći da je Vučić veoma razočaran držanjem predstavnika međunarodne zajednice povodom događaja u Kosovskoj Mitrovici, koje je, inače, on režirao sa svojim poslovnim kolegom Hašimom Tačijem, jer je njegov pulen Milan Radojičić istog dana u razgovoru sa Ramušom Haradinajem shvatio ko stoji iza napada na Marka Đurića, poslanike i ministre u Vladi u Prištini, a što je Haradinaj potvrdio hitnom smenom ministra policije.

Svakog dana, Aleksandar Vučić i njegov kartel izmišlja načine kako da prizna nezavisnost Kosmeta, mada je dan ranije i potvrdio da je sve bliže da se ovaj konflikt zamrzne, pod pritiskom Sjedinjenih Država, što, kazao je on, nije dobro za Srbiju! Bolje reći, nije dobro za njega, jer je pitanje da li će pobratim Tači da plati obećanih 300 miliona evra za njegov suludi projekat Beograd na vodi, a od tih para da on stavi sebi u džep sto miliona, kao što su 13. marta dogovorili u hotelu Ric u Parizu.

Iako smrtno bolestan, Vučić ne odustaje od namere da satre Srbiju.

Ministar Lončar izjavio je da u Srbiji ima svih vakcina u dovoljnim količinama, i najavio da će u ponedeljak početi vakcinacija dece protiv pneumokoka, što će biti još jedna vakcina u obaveznom kalendaru vakcinacije.

"...U Srbiji od ponedeljka počinje vakcinacija protiv pneumokoka koji izaziva tešku upalu pluća, stiglo je 165.000 vakcina", rekao je Lončar i podsetio da godišnje u svetu umre 1,6 miliona ljudi, i to dece mlađe od pet godina.

Lončar je kazao da ni neke zemlje u okruženju još nemaju tu vakcinu u obaveznoj primeni i dodao da se po tome vidi koliko se u Srbiji razmišlja unapred.

Dodao je da se situacija po pitanju morbila popravlja u zemlji ali i da je protiv roditelja koji odbijaju da vakcinišu decu podneto 1.256 prekršajnih prijava.

Podsetio je da deca koja ne budu vakcinisana neće moći da se upišu u vrtiće i škole.

"...Raste broj vakcinisanih, ali nije vreme za opuštanje", rekao je ministar. Provizija mora da se uzme, pa makar i na smrti dece.

Više od 16.000 osoba u SAD (recimo, čitava opština Ljig) umrlo je ili teško obolelo u poslednjih 27 godina posle primljene vakcine! Od novorođenčadi do odraslih.

Ovo je zastrašujući, zvaničan podatak američke agencije HRSA, koja je deo Ministarstva zdravlja SAD. Naime, potvrđeno je da je američki Federalni sud od 1989. do početka 2016. godine morao da dosudi više od tri milijarde dolara odštete za 4.481 porodicu kod koje je dokazano da su njeni članovi zbog vakcinacije oboleli od autizma, epilepsije, encefalitisa, cerebralne paralize ili su čak umrli! Lončara to ne zanima. Samo provizija.

A 350 hiljada socijalno ugroženih imaju pravo na besplatan gas i struju. Za pet godina, koliko ove pogodnosti traju, samo se 67 prijavilo za besplatno korišćenje gasa, a 64.000 koristi pogodnosti za struju. Komplikovana je procedura, jer nemaju para da plate potrebnu dokumentaciju. Tako vlast gladnima daje na mostu, a uzima na ćupriji. Takse za potvrde su ogromne, tako da siromašni ne mogu da dobiju pravo na besplatne komunalne usluge. Isto tako prolaze i socijalno ugroženi, od kojih je većina funkcionalno nepismena.

Vučićeva kamarila je zajašila i sisa krv najsiromašnijima. Bez stida, bez srama, blati siromašne, nazivajući ih neradnicima.

Na poziv za audiciju Grand produkcije prijavilo se 17.000 mladih, očekujući da će se pesmom spasiti siromaštva, mada moraju da prođu ponižavajuće procedure, dok ih ne pokažu na Prvoj ili TV Pinku.

I, ako Vučić brzo padne, bez rušenja poretka koji je njegova banda uspostavila, bez zabrane rada Velike propagande laži, suspendovanja Zakona o izvršenju, o Javnim izvršiteljima i javnim beležnicima, bez hitnog donošenja privremenih pravila o raspodeli socijalne pomoći, bez ukidanja taksi i globa, siromašni ne mogu preživeti.

Ustanak protiv zla koje je Vučić uspostavio je neminovan.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane