Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Srpski umni i još više neumni ljudi vode nadugačko i naširoko raspravu o „rešenju kosovskog pitanja". Površni buzdovanim u nedostatku znanja, preskaču Metohiju, što i nije čudno, jer su to sve komunistički đaci, iz čijih mozgova u novom odelu, kao i iz Ustava koje je donosila njihova kompartija, iščilele i nestale su Metohija-Matica srpska i Raška-Prva srpska srednjevekovna država.

Ti mozgovi , univerzitetske i svakojake provinijencije , bili su u mladim danima samo potrošna roba za kompartiju" Jugoslovenska republika nastala rušenjem Srpske Kraljevine Jugoslavije , i pri stvaranju, a još više pri uništenju, bila je sveća koja gori sa oba kraja, pa su i državu ustrojili na revolucionarnom podstreku: "Ako gađaš u nebo, pucaj direktno u Boga"!

Kako je umro „drug Tito", po sistemu „ako nema Muje, dobar je i Haso", počeli su da se ujedinjuju „u kružoke", u koje su ih, kao u Siminoj ulici, okupljali „šezdesetosmaši" borci „za crveniji komunizam"! Jedan od njih, iznenađen što među njima vidi i Boru Pekića, pitao ga je izazivačkim pogledom:

„Otkud ti među njima"?

„Došao sam da se lično uverim koji je tvoj razlog što postojiš" , mirno mu odgovori Pekić?!

Dok „rasprava traje" traje, vlast se kune kako „neće pristati da neko dobije sve, a da Srbija izgubi sve"! Ja ovo razumem kao još jedan dokaz da današnja srpska vlast, kao ni prethodne , ne želi da izgovori prostu činjenicu!

Kosovo i Metohija je pod okupacijom nato fašista i šiptarskih terorista! sa okupatorom pregovora nema!

Ni NATO ni Šiptari neće dogovor sa Srbijom! NIKAKAV! Da su hteli, napravili bi ga 1990.g.

Da je Zapad hteo Srbiju, dozvolio bi joj 1389.g. da traži evropske vitezove kao popunu vojske na dočeku Amurata na polju Kosovu!

Da je Zapad hteo Srbiju, ne bi joj oduzeo prava na Berlinskom kongresu da pripoji svoju MATICU-KOSOVO I METOHIJU!

Da je Zapad hteo Srbiju, ne bi joj uskratio vojnu pomoć sve do 1916.g. kad su shvatili da Srbi neće žaliti glave da probiju bugarsko-nemački front!

Da je Zapad hteo Srbiju, ne bi u proleće 1943.g. kad komunisti potpisuju pregršt sporazuma sa Nemcima, proglasio komuniste za pobednike u građanskom ratu!

Da je Zapad hteo Srbiju, ne bi je 1991.g. proglasio krivom za raspad komuno-Jugoslavije!

Da je Zapad hteo i hoće, ne bi pre Srbije u EU ušle sve zemlje koje su od 1939.g. pa do 1941.g. sa oduševljenjem dočekivale Hitlerove trupe!

Od Bolanija, preko cele opozicije, do „evropejaca", svi unisono izgovaraju:

„Mi smo mali narod i mala zemlja"! To nije mislio Sveti car Lazar, jer je gledao „koliku svetinju brani"! Ni pre njega Nemanja, ni posle njega Karađorđe nisu mislili drugačije! Da su mislili isto što i Ivica Dačić, Petar Prvi i Aleksandar Prvi Karađorđević ne bi 1912.g. krenuli u oslobađanje Kosova i Metohije i proterivanja Turaka sa Balkana! Da je mislio kao Vuk Drašković, Čeda Jovanović, Boris Tadić ili blentavi Nenad Čanak, zar bi pukovnik Mihajlović skupljao ostatke vojske i oficira i poveo ih na Ravnu Goru

Najveći broj srpskih političara, na čelu sa predsednikom Bolanijem „i nije baš neki vernik"! Kad „baš i ne veruju u Boga", kako mogu da poveruju da Srbima i Srbiji jiš uvek ima spasa? Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka!

Kad je Milošević slao vojsku na Kosovo i Metohiju 1999.g. vojnici i oficiri su masovno nosili Krstić oko vrata! Ali, nijedan od njih nije pred boj primio Sveto Pričešće! Kao i njihov Vrhovni komandant, srpska vojska je 1999.g. „u boj na Kosovo krenula bez Boga pred sobom"! A u trenucima odmora su šenlučili uz pesmu Sinana Sakića, Halida Beščića, Jašara Ahmedovskog ili Harisa Džinovića!

Pitam se kako će srpska vlast „u boj na Kosovo! u kome „Srbija neće pristati da izgubi sve, a da drugi dobije sve"!? Predsednik „baš i nije neki vernik", ministar vojni nije ni služio vojsku, a ministar spoljnih poslova „Titovac"! Opet će se , kao 1999.g. za Kosovo i Metohiju boriti nevernici i kriptotitoisti!

Šta nam valja činiti?

Moramo početi da se staramo o ličnoj higijeni! Sve je rečeno i sve je već učinjeno! Pročitajmo davno rečeno i vratimo se davno učinjenom! Negdašnji Srbi nisu „ gledali u budućnost" s tuđim glavama na ramenima"! Pokušajmo da ih dotaknemo!

Pa, ako smo Srbi....?!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane